Supes Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Σπιανάδα, Κέρκυρα Thinking... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Παλαιοκαρυά by Doc1355, on Flickr 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Παλαιοκαρυά by Doc1355, on Flickr wtf!!? τι έκανες και βγήκαν τόσο υπέροχα τα νερά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Χρόνος έκθεσης (μεγάλος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 αμα ειναι μέρα, κοτσαρε και ενα ND φιλτρο και ετσι πετυχε μεγαλο χρονο εκθεσης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 γιατι ομως iso 400? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραίος ο Ntinaras που το είδε! Λοιπόν η λήψη ειναι με nd φίλτρο για να κερδίσω στοπ έκθεσης και αν δεν κανω λάθος γιατί ειμαι απο το κινητό τωρα πρέπει να ειναι 8 δευτερόλεπτα λήψη..με αυτο τον τροπο βγαίνουν τα νερά "παγωμένα". Το ISO λοιπόν ειναι 400 γιατί ειναι ξεχασμένο στο auto,εχω και με 100 αλλα αυτη μου άρεσε περισσότερο σαν τελικό αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Σύνολο 14189 πίξελ Και μία ακόμα HDR από την ίδια μέρα Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2014 από jmiliad 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Χθες μας έκανε τέλειο ουρανό λίγο πριν την Δύση... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Χθες μας έκανε τέλειο ουρανό λίγο πριν την Δύση... πως έχεις πετύχει τόσο ωραία χρώματα? με τι τις έχεις επεξεργαστεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 πως έχεις πετύχει τόσο ωραία χρώματα? με τι τις έχεις επεξεργαστεί? Σ'ευχαριστώ αρχικά Η πρώτη έχει ελάχιστο Lighroom. Κι αυτό για τις σκιές κλπ, στο χρώμμα δεν την πείραξα σχεδόν καθόλου (λίγο vibrance μόνο). Η 2η είναι HDR γι αυτό έχει και σύννεφα και έδαφος να φαίνονται και τόσο ζωντανά χρώματα. Και πάλι, ελάχιστο lightroom. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Σ'ευχαριστώ αρχικά Η πρώτη έχει ελάχιστο Lighroom. Κι αυτό για τις σκιές κλπ, στο χρώμμα δεν την πείραξα σχεδόν καθόλου (λίγο vibrance μόνο). Η 2η είναι HDR γι αυτό έχει και σύννεφα και έδαφος να φαίνονται και τόσο ζωντανά χρώματα. Και πάλι, ελάχιστο lightroom. εξαιρετικές! μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό που με έχει ψιλοχαζέψει με την 2η εντωμεταξύ, είναι πως το μπροστινό παγκάκι -λόγω του hdr, υποθέτω- έχει "μπλέξει" με τα χόρτα που βρίσκονται πίσω του κι έχει αποκτήσει το εφέ της διαφάνειας + τα χόρτα που βγαίνουν κανονικά μπροστά και ανάμεσα του και μου ενισχύεται ακόμα περισότερο η ψευδαίσθηση, σαν να εμφανίζεται εκείνη τη στιγμή/σαν ολόγραμμα ας πούμε... (λίγο ακόμη και περιμένω να εμφανιστεί επάνω του καθιστός o dr.who ένα πράμα =p). Πέρα από την πλάκα, όμορφη φωτο συνολικά, αλλά πραγματικά όποτε την κοιτάω το βλέμμα μου καθηλώνεται στο παγκάκι-"φάντασμα". Τγε μπιεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 οταν ανακαλυψα πριν 3 χρονια τι ειναι το μακρο που εχει η καμερα μου τρελάθηκα, δεν ξερω και εγω ποσες τετοιες εχω, αυτες ειναι προσφατες χωρις εφε χωρις τιποτα, copy paste απο την μνημη 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα