Προς το περιεχόμενο

Photos from your cameras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πρώτη και τελευταία προσπάθεια. Νομίζω το θέμα "timelapse" τελειώνει κάπου εδώ για μένα.

Είναι τραβηγμένο στο όρος Ελικώνα κατά την 8η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων.

(βάλτε 1080p)

Link.png Site: https://www.youtube.com/watch?v=HrsSYHaHa1A&feature=youtu.be

• Like 14
Δημοσ.

Πρώτη και τελευταία προσπάθεια. Νομίζω το θέμα "timelapse" τελειώνει κάπου εδώ για μένα.

Είναι τραβηγμένο στο όρος Ελικώνα κατά την 8η Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων.

(βάλτε 1080p)

Link.png Site: https://www.youtube.com/watch?v=HrsSYHaHa1A&feature=youtu.be

Νταξ άφωνος! Τι όπλο έχεις είπαμε?

Ωραία φωνή btw!!!

Δημοσ.

Νταξ άφωνος! Τι όπλο έχεις είπαμε?

Ωραία φωνή btw!!!

Σ'ευχαριστώ!

Nikon D5100 έχω :)

Το για την φωνή δεν το 'πιασα (είναι 4:30 δεν φταίω  :P )

Δημοσ.

@jmiliad

Να σου πω ρε αρχηγε,επειδή βλέπω ότι το ψάχνετε πολυ το θεμα. Για πες μας ποιες περιοχές κοντά στην Αθηνα (1.5 ώρα max) προσφέρονται για αστροφωτογραφια;

Απο θεμα φωτορύπανσης εννοώ,εχω κανει καλη λήψη και στο Σουνιο ας πουμε χωρίς φεγγαρι αλλα και παλι θα ήθελα κατι με λιγότερο φως!

From Insomnia App

Δημοσ.

@jmiliad

Να σου πω ρε αρχηγε,επειδή βλέπω ότι το ψάχνετε πολυ το θεμα. Για πες μας ποιες περιοχές κοντά στην Αθηνα (1.5 ώρα max) προσφέρονται για αστροφωτογραφια;

Απο θεμα φωτορύπανσης εννοώ,εχω κανει καλη λήψη και στο Σουνιο ας πουμε χωρίς φεγγαρι αλλα και παλι θα ήθελα κατι με λιγότερο φως!

From Insomnia App

Για να κάνεις κάτι παραπάνω από το να αποτυπώσεις λίγα αστεράκια θες αρκετά καλές συνθήκες. Δεν ξέρω στην Αθήνα τι μέρη έχει για να πας πάντως σίγουρα πρέπει να πας αρκετά έξω για να μην επιρεάζει η φωτορύπανση. Πρόσφατα όπως είπα και πάνω ήμουν στο όρος Ελικώνα 1300 περίπου μέτρα υψόμετρο και ήταν πολύ καλά. Ήταν πάρα πολύς κόσμος από Αθήνα νομίζω είναι ~2 ώρες οπότε τσέκαρε το. 

Τώρα για άλλες περιοχές καλύτερα να ρωτήσεις κάποιον ντόπιο που ασχολείται ;) :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στον δρόμο προς την θέση του Βασιλιά Αρθούρου - Εδιμβούργο

DSC_0536.jpg

Και η θέα από εκεί

DSC_0557.jpg

• Like 15
Δημοσ.

Denmark ,Copenhagen,Nyhavn

ποσο τις γουσταρω αυτες τις χωρες και τους λαους τις ρε φιλε !!!

καποτε πριν πολλα χρονια ειχα μια γκομενιτσα για αρκετο καιρο απο νορβηγια φουλ καψουρα με φουλ φραγκα και με ειχε φαει να παω να ζησω εκει μαζι της , με δικια της δουλεια με σπιταρονα κτλ  και κουκλαρα απιστευτη ..

οσο σκατωνουν τα πραγματα εδω τοσο λεω τι μαλακας ημουν ...

• Like 4
Δημοσ.

καποτε πριν πολλα χρονια ειχα μια γκομενιτσα για αρκετο καιρο απο νορβηγια φουλ καψουρα με φουλ φραγκα και με ειχε φαει να παω να ζησω εκει μαζι της , με δικια της δουλεια με σπιταρονα κτλ  και κουκλαρα απιστευτη ..

Καταρχην ναι εισαι μαλακας που δεν πηγες εκει .Δευτερον και εμενα μου αρεσουν αυτες οι χωρες και οι γκομενες που εχουν και η κουλτουρα τους .Εχω παει Νορβηγια  ειναι οντως απιστευτα .Τι να κανουμε ειχαμε την ατυχια να γεννηθουμε εδω ...που ειναι η καλυτερη χωρα του πλανητη με τους καλυτερους κατοικους μπλα-μπλα.

• Like 1
Δημοσ.

ασε

ξερω τι τραβαγες... (απο λιθουανια/λετονια μερια)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...