Fotis13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) ετρεξες? nai track days kai 1 time attack Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2014 από Fotis13 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Κέρκυρα Ποντικονήσι και Milky Way... Αυτό που μου αρέσει εδώ είναι που αχνοφαίνεται το νεφέλωμα του αλόγου (που έμαθα πολύ πρόσφατα να το βρίσκω). Η γραμμή που φαίνεται δεν ξέρω τι είναι, ίσως διάτοντας; 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 απο το Top of the Rock η φωτο ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 ναι ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 μα να σου πω πιο ωραια η θεα απο εκει, παρα απο το ESB.. ηταν και φουλ ανοιχτο χωρις πλεγματα κλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 ωραια η φωτο,αλλα μαλλον ειναι με μουφοκομπακτ. καλυτερα αυτες να τις κανεις resize στη μιση αναλυση απο τη μηχανη.δηλαδη μη βαρας με φουλ πιξελ,απ οτι βλεπω κανει interpolation 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 εκει θελεις ενα Ζ2 με τα 20 μεγαπιξερ να του αλαξεις τα πρεκια να ουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Αν και δεν έχω ιδέα από φωτογραφίες και τα σχετικά (γιατί είναι κάπως ακριβό χόμπι αν και μου αρέσει πολύ!) είπα να βάλω μια που είχα τραβήξει πριν 3μηνο από το ΟΑΚΑ. Η φωτογραφία δεν είχε καμία διαφορά με την πραγματικότητα! έτσι φαινόταν λες και πήραν φωτιά τα σύννεφα! Μικρής σημασίας η φωτογραφική είναι η HP Photosmart M447 και άλλη μια από την Πάρνηθα τραβηγμένη με αρκετό ψηφιακό ζουμ με το iPod Touch 4G, φυσικά υπάρχει μεγάλη αλλοίωση της εικόνας αλλά τουλάχιστον φαίνονται τα χρώματα που σε αυτό επικεντρώνομαι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 ωραια η φωτο,αλλα μαλλον ειναι με μουφοκομπακτ. καλυτερα αυτες να τις κανεις resize στη μιση αναλυση απο τη μηχανη.δηλαδη μη βαρας με φουλ πιξελ,απ οτι βλεπω κανει interpolation ναι δυστυχως οταν πήγα δεν είχα ακόμα τη nikon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 dibidabo.jpg Μπράβο, πολύ ωραία!!! Είναι HDR; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μια ξεχασμένη, την βρήκα τυχαία σε ένα σκληρό μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μπράβο, πολύ ωραία!!! Είναι HDR; ναι τη πείραξα στο photoshop , Dibidabo Βαρκελώνη είναι η φωτογραφία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα