Valerie_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 απλά ήθελα να δω και την αρχική. σε ευχαριστώ.
Supes Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 απλά ήθελα να δω και την αρχική. σε ευχαριστώ. τι ευχαριστείς, κανένα πρόβλημα :) 1
johnnyman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μια φωτο από το ενυδρειο μου που μόλις τώρα τράβηξα!! 3
evoracing Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Υπέροχα χρώματα κατά τη δύση αυτές τις μέρες... Και δε με λες! έχεις πουθενά κανένα profile που να τις έχεις ανεβάσει όλες? Όπως το DevianArt?
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) ενα πρωινο ειτς ντι αρ Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2014 από Spect~ 7
Supes Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Και δε με λες! έχεις πουθενά κανένα profile που να τις έχεις ανεβάσει όλες? Όπως το DevianArt? Όχι φίλε, δεν το 'δα ποτέ τόσο σοβαρά. Είμαι φοιτητής μουσικών σπουδών και απλά που κ που μ'αρέσει να αποτυπώνω ωραία τοπία Αν θες πάντως πες μου να σου στείλω με dropbox όποια θέλεις σε full ανάλυση. 30/6/2014 πήγα πολύ νωρίς το πρωί στο παλαιό φρούριο Κέρκυρας να χαζέψω την ανατολή του ήλιου... Σας μεταφέρω όσο μπορώ την εμπειρία... Περίμενα με ανυπομονησία το πλοίο (καθώς ήξερα ότι ξεκινάει στις 6:30 από το λιμάνι) να βρεθεί ακριβώς στον ορίζοντα με τον ήλιο Στην πρώτη φωτογραφία όμως αυτό το πλοιαράκι ήταν απρόβλεπτο, δεν ήξερα ότι θα περάσει... 9
washcloud Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 ...είχα καιρό να τσεκάρω το παρόν, μπήκα και κοπροσκυλιάζοντας λίγο προς τα πίσω με την ευκαιρία, έπεσα πάνω σε δαύτην. Περιττό ίσως, αλλά αφού πω ότι έκοψα φλέβα, παίζουν περισσότερες πληροφορίες περί του τί εστί το όλο κόνσεπτ κτλ; (...πού, πώς πότε, γιατί κτλκτλ. Φακοί και άλλες αηδίες δε με αφορούν, καθότι ασχέτουρας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα