Προς το περιεχόμενο

Photos from your cameras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από άποψη δικαιωμάτων διαφορετικό όχι, αλλά αν χρησιμοποιηθεί ως βοήθημα (αχνό φόντο, χρήση λεπτομέρειας, μοντάζ μπλέξιμο με άλλες φωτο κλπ) κι όχι ατόφια, μπορεί να μην την πάρει πρέφα ακόμα κι αυτος που την τράβηξε, σε πρώτη+ θέαση. Εγώ κρατάω τα αυγά του aek ας πούμε, το 1/3 από δεξιά είναι έτοιμο εξωφυλλάκι κλασσικού Α4 3πτυχου ή και απλό flyerάκι για... μπογιές αυγών. =P. Mπορεί να κάνω καναδυο και άλλο χρώμα, γιατί είμαστε large και διαθέτουμε διάφορα χρώματα μπογιάς, Λογοτυπάκι επάνω, σλογκανάκι κάτω και του χρόνου λίγο πριν το πάσχα στην πόρτα σας =P ...που άντε ο aek ειναι δικός μας και παίζουν πιθανότητες να το πετύχει, αλλά αν ήταν από εκτός συνόρων θα κοιμόταν τον ύπνο τον βαθύ ότι η φωτο του μπήκε σε έντυπο και κάποιος έβγαλε φράγκα από αυτήν. Ελπίζω να έχετε τρομάξει ;p

• Like 1
  • Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κι αμα δημοσιευθεί δηλαδή σε άλλες σελίδες ή έντυπα που το πρόβλημα;

Χομπίστες φωτογράφοι είμαστε εδώ μέσα. Αν κάποιος θέλει να βγάλει λεφτά από κάποια φωτό του (και πιστεύει πως μπορεί να την πουλήσει) προφανώς δε την ανεβάζει στο διαδίκτυο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτε ο ίδιος δεν περίμενα τόσο  καλό αποτέλεσμα σε μια απο τις πρώτες προσπάθειές μου σε τέτοιου είδους φωτογράφιση.

Ειδικά απο την στιγμή που είναι απο κινητό.

13957714515_6b71060cd4_b.jpg2014-04-20 02.24.03 1 by aektzis21, on Flickr

Επεξ/σία από aekoriginal21
  • Like 4
Δημοσ.

παιδιά εσείς που βγάζετε φωτογραφίες αξιοθέατα/ φύση και διάφορα μέρη.

επιδιώκετε και πηγαίνετε μόνο και μόνο για τις φωτογραφίες ή έτυχε και τα πήρατε σε τυχών διακοπές?

Δημοσ.

St

παιδιά εσείς που βγάζετε φωτογραφίες αξιοθέατα/ φύση και διάφορα μέρη.

επιδιώκετε και πηγαίνετε μόνο και μόνο για τις φωτογραφίες ή έτυχε και τα πήρατε σε τυχών διακοπές?

Στο 95% των περιπτώσεων το 2ο ισχύει για μένα. Πάντως μου έχει τύχει να πάω σε μέρος μόνο και μόνο για φωτογράφιση και μόνο.

• Like 1
Δημοσ.

σκουλμπου ειπαμε οτι δεν εχεις ιδεα απο φωτογραφια ε;;

hahaha. Scout's honour δεν είχα ασχοληθεί στο παρελθόν, μόνο όταν πήρα την Olympus άρχισα να το ψάχνω λίγο περισσότερο 

Δημοσ.

hahaha. Scout's honour δεν είχα ασχοληθεί στο παρελθόν, μόνο όταν πήρα την Olympus άρχισα να το ψάχνω λίγο περισσότερο 

νταξει, αμα βγαζεις τετοιες χωρις να εχεις ασχοληθει ημαρτον!

παω να κοψω τα χερια μου εγω.. κουλαδι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...