washcloud Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Γι' αυτό μ' αρέσεις Λέφτερ, επειδή η παντόφλα είναι έννοια που δεν σ' αγγίζει. ένσταση για το μαύρο, αρκεί φαντάζομαι να κοιτάξεις κάτω απ' το "μπαλκόνι", για να έρθεις σ' επικοινωνία με ΟΠΟΙΟΝ θεό θες από Βούδα μέχρι Μπάγεβιτς Φιδέλιε, δε μας λες και που παίζουν ολ' αυτά τα χαριτωμένα; συμπεριλαμβανομένων και των τσοπανοκοπρόσκυλων το έχω ζήσει το σκηνικό πάνω σε σταματημένη μηχανή, σ' ερημιά, με χιόνια, με δαγκανιάρικα λυκόσκυλα, και σε νιώθω βαθειά Όχι τίποτ' αλλό, αλλά όλο και κάποιος σπάστης θα βρεθεί εκεί που θα τις δείχνουμε σε γνωστούς για να πουλήσουμε μούρη τί καλά περάσαμε το Σ/Κ να ρωτήσει "πού". Ε να έχουμε να λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 λολ- οι φώτος και το τραγικό γεγονός έλαβαν χώρα στα ορεινά πεδία της Αρκαδίας , πάνω από την Τρίπολη , κοντά στην λεγόμενη Επάνω Χρέπα. Παραληψή μου επίσης βλακώδης , είναι οτι κάποιες κορυφές στο βάθος των παραπάνω φωτογραφιών είναι οι κορυφές του Μαινάλου και του Αρτεμήσιου. Τα σκυλιά με πείραν στο κατόπι κοντά στο χωριό ΜΠΕΝΤΕΝΙ ! Τουρκικό όνομα της γνωστής για την περιοχή , Σκοπή. Το χειρότερο από όλα είναι να σε δούν αυτά τα σκυλιά πάνω σε ποδήλατο. Είναι φοβερό αλλά ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα σκυλιά συμπεριφέρονται στους ποδηλάτες ωσαν μαινόμενοι ταύροι αντικρύζοντας το κόκκινο πανί. Εχω ρήξει τρελό πετάλι κάθε φορά που συναντάω αυτά τα χαριτωμένα τετράποδα. Είναι πολύ περίεργο να νιώθουν απειλή από τα ποδήλατα και όχι τόσο από τα αυτοκίνητα κτλ ... ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 απαπα, μια φορά βρέθηκα κατά 'κει λόγω στρατού, και θα μου πάρει 2-3 ζωές να ξεχάσω και να ξαναπάω Απειλή; Ρε γουστάρουν (κι άμα είσαι σε ποδήλατο, γουστάρουν περισσότερο, και μιλώντας εκ πείρας, σε σχέση με μηχανή -που εκ των πραγμάτων και περισσότερο σπινάρει στο χιόνι, και πιο βαριά από ποδήλατο είναι να την κρατήσεις- σου λέω πάλι καθαρή την έβγαλες. Δες και το άλλο καλό : they keep you fit - αρκεί να μη σου φαν τα feet) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Κοίτα το απαίσιο έντομο πως είναι, και 'σεις σιχαίνεστε τις κατσαρίδες. Μμ. Ναι. Η σύγκριση πεταλούδας με αυτά τα τρισάθλια μαύρα έντομα που θα επιβιώσουν πυρηνικού ολέθρου είναι απόλυτα πετυχημένη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 μερικές φωτό από παλιό ταξιδάκι στο Κάιρο, με αφορμή επικείμενο ταξίδι πάνκισσας συμφορουμίτισσας. Συγχωρέστε τες για το μετριότατο της ποιότητας, είναι σκαναρισμένες από εκτυπώσεις 15 σχεδόν ετών, και τραβηγμένες με μια olympus που είχε δύο μόλις κουμπάκια, ένα για να βγάζεις φωτό και ένα για να βάζεις και φλας. Το λοιπόν: σαχάρα ξημέρωμα στην σαχάρα. Φοβερή εμπειρία. καμηλιέρηδες. Δεν είναι τρισχαριτωμένοι οι πούστηδες; φελούκα στον νείλο σαχάρα πάλι. Αυτά που φαίνονται στο βάθος δεν υπάρχουν, είναι αντικατοπτρισμός νείλος και πάλι το "Sudan". Σε αυτό γυρίστηκε το "έγκλημα στον νείλο" δέος ο Ραμσής ο Βού. Ακόμα περισσότερο δέος ο θεός κροκόδειλας ταριχευμένος στο ιερό ενός ναού γκίζα από εδώ μπαίνουμε στην πυραμίδα. Παίζει αν είναι 1χ1, και συνολικά μπορεί να τραβάει και 100 μέτρα. Στην μικρή πυραμίδα. Στην μεγάλη μπορεί και διπλάσιο. και εδώ φτάνουμε στο τέλος, στην αίθουσα της σαρκοφάγου αυτήν την έβγαλα γιατί με εντυπωσίασε το σχήμα της πέτρας. Πώς την έκοψαν έτσι και την ταίριασαν εκεί πριν 5000 χρόνια οι φούστηδες; Μιλάμε για πέτρα πάνω από κυβικό σε όγκο... Έναν τέτοιον δωρίσανε στους Γάλους. Δεν τον βάζανε στον κώλο τους καλύτερα; σε ένα ωραίο εστιατόριο στον νείλο. Πλάθανε πιτούλες, τις ψήνανε στην πέτρα και στις σερβίρανε καυτές. ο Ραμσής φορούσε σταράκια. Τα είδα, τα έχουν στο μουσείο. Αιγύπτιος ταριφικάντο. Απίστευτοι είναι. Τα καλύτερα rollercoaster δεν κλάνουν μία μπροστά σε μια βόλτα με ταξί στο κέντρο του Καΐρου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Μπράβο ρε leftermann... μου έφτιαξες το κέφι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Ωραίος ο leftermann. Αν και ζήλεψα λίγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Εσύ είσαι πιο ωραίος πασά μου, μη ζηλεύεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Καταπληκτικές, σ' ευχαριστούμε λεφτερμανν. Ταχτοποιούσα τις δικές μου τώρα, οι παρακάτω είναι τραβηγμένες στο Βόλο. Χωρίς να είναι Τέχνη, τις αγαπώ. Η αποθήκη των ονείρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teaser Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Παραλίγο να μου αρέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Τεκνό απίστευτο η αριστερά έτσι; =ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teaser Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Τεκνό απίστευτο η αριστερά έτσι; =ρ Προτιμάται το στυλάκι του δεξιού! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δεν περίμενα σοβαρή απάντηση η αλήθεια είναι. Θενξ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Tέλειες οι όλντσκουλ φωτό από Αίγυπτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 μα εντελώς oldschool. Έχω καμιά 300, αλλά πού να σκανάρω... Τι ακριβώς είναι η αποθήκη των ονείρων στον Βόλο; Τον αγαπώ πολύ τον Βόλο, για τον προφανή λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα