Mau-Maus Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 το χεις μπαγασα το φωτοσοπι βλεπω !! εγω παλι γιατι νομιζω οτι εννοουν αυτα που εχω σε κυκλους ματι μυτη αυτια ?? με πολυ φαντασια βεβαια .. για κατσε παρατηρα κανα 5λεπτο και πες ..
washcloud Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 ...για να το δω αυτό που λες αδερφέ, στο 5λεπτο πρέπει να 'χω κάνει κι απ' το τσιγαράκι που είπες πάντως... ...εν τω μεταξύ, αυτό που εγώ είδα, μου θυμίζει έντονα πρόσωπο τεχνοτροπίας Philippe Druillet, βλέμματος δηλαδή άδειου, φοβικό, αποστεωμένο κι απόκοσμο...Πχ : 1
scullyist Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Xωρίς. ...το λευκό drum είναι ήδη ελαφρύ as it is =p.
Mau-Maus Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Εγώ πάλι εντόπισα τον νεκρό Φαραώ με η χωρις τσιγαρακι ?? γυρισα σελιδα και ειδα με εχει προλαβει ο was ..
scullyist Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Προσπερνώ τις συκοφαντίες Βρούτοι, αλλά ontopic... ...Άμστερνταμ 4
washcloud Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Προσπερνώ τις συκοφαντίες Βρούτοι, αλλά ontopic... ...Άμστερνταμ http://s28.postimg.org/u8k9bxzkt/coffeeshop.jpg ...τέρας !
washcloud Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 ^...3 έως 5 χρόνια για κατοχή-χρήση :ρ (....σκληρά γαρ)
Mau-Maus Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μεγαλε εδωσες ! αυτο ακριβως μαλλον εννοουν οι ντοπιοι .. τι πινεις και δε μας δινεις πες μας
liakjim Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Η 2η καταπληκτική φωτογραφία του Doc , μου θύμησε την επίσκεψη μου στο απολιθωμένο φοινικόδασος κοντά στην Νεάπολη. Οπότε ορίστε (στην απολιθωμένη version...). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα