Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 κάθε πρωί μπανάνα;; στούμπωσα στην ιδέα και μόνο! το πρωινο μας σχεδον καθε μερα ηταν ψωμι/αυγα/φρουτα/τσαι (1.5ε ολα αυτα) αυτο ηταν ενα πρωινο που ειχαμε παρει στην παραλια και επειδη ανεβασα τη φωτο αναφερθηκα σε αυτο! αλλα παντως καθε μερα ετρωγα μπανανες απειρες γιατι ηταν φρεσκιες και φτηνες και επειδη μπορουσα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SchoolBoy Q Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) 'Sup guys? Είπα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό τις προάλλες και μιας και βρισκόμουνα σ'ένα πάρκο, είπα να βγάλω μερικά λουλούδια. Χρησιμοποίησα τον αγαπημένο μου φακό τον Voigtlander Nokton 17.5mm ο οποίος είναι λίγο μανίκι (μιας και είναι manual focus). τις φωτογραφίες δεν τις πείραξα καν γιατί μου άρεσαν πάρα πολύ όπως βγήκαν. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2014 από SchoolBoy Q 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 μι λοβες φλερ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 too much φλερ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Ορίστε 1-2 από την κορυφή του Λευκού Πύργου (δεν είναι τίποτα το σπουδαίο, τραβήχτηκαν από κινητό, απλά είπα να ανεβάσω κι εγώ κάτι εδώ ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 μερικές μέρες μετά, σε full blooming! Μία περαστική κυρία στο δρόμο μου ειπε πως "δεν ειναι υπέροχο θέαμα; Όλοι στη γειτονιά περιμένουμε να ανθισουν αυτά τα δέντρα. Συνήθως γίνεται τέλη Απρίλη αλλά φέτος μας έκανε νωρίς καλό καιρό" 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 τι δέντρα είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 τι δέντρα είναι; Με αμυγδαλιές μου φαίνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Σιγά μην είναι και κρεατάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Τι τριτοκοσμικά πράγματα είναι αυτά. Δρόμος για ποδήλατα; σήμανση; πεζοδρόμια; και κανείς να μην παρκάρει πάνω; έστω με αλάρμ; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Παραλία Περίσσα σαντορινη ! ''οι ντοπιοι λενε πως αν κοιταξεις καλα και για αρκετη ωρα τον βραχο , βλεπεις εναν ινδιανο με ολα του τα χαρακτηριστικα , ματια , μυτη , στομα τα παντα , ακομη και το αυτι του αν κοιταξεις προσεκτικα σε ενα βαθουλωμα που κανει ο βραχος ! καλα αν εχεις κανει και κανα τσιγαρακι -λενε- μπορει να ζωντανεψει κι ολας'' και μια απο το λιμανι της μυκονου ετσι οπως φαινεται απο το πλοιο της επιστροφης για αθηνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Νεος εδω, οποτε μην βαρατε….. ps: pure photos χωρις επεξεργασια μονο το watermark 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 ...τσίμπα λοιπόν ένα πχιούρ λάικ (ευαίσθητε) νέε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Merci beaucoup monsieur !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 και αλλο ενα απο μενα seigneur ! was θελω αποψη για τον ινδιανο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα