Προς το περιεχόμενο

Photos from your cameras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Για την 778 την έβαλα Γιατί το ψηλό κοριτσάκι είναι πανέμορφο και μου αρέσει πολύ

Κουκλί είναι. Πολλές φορές τα πρόσωπα των ανθρώπων είναι ωραιότερα από τα μαγευτικά τοπία. Απλώς με χαλάει το σχοινί και το φλου ματσούκι κάτω αριστερά (και λίγο crop πάνω και αριστερά).

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

σπεκτ μια ερωτηση φιλε ! γιατι δεν ανεβαζεις τις φωτο σου κανονικα η σε σποιλερ ?

δε ξερεις (καλα δε παιζει αυτο) η θελεις ? κ αν δε θελεις  , γιατι ?

απλα θελω να ξερω τι κανω με τις φωτο μου!

παιρνεις μερος στον διαγωνισμο εδω :-)

Δημοσ.

Εγώ δεν κατάλαβα τι εννοεις θέλω να ξέρω τι κάνω με τις φωτός μου. Δεν το λέω ειρωνικά.

σπεκτ μια ερωτηση φιλε ! γιατι δεν ανεβαζεις τις φωτο σου κανονικα η σε σποιλερ ?

δε ξερεις (καλα δε παιζει αυτο) η θελεις ? κ αν δε θελεις  , γιατι ?

...προφανώς προτιμά να τις έχει συγκεντρωμένες σε κάποιο μέρος που γνωρίζει και χρησιμοποιεί, και για να μην ψάχνεται πού τις έχει ανεβάσει (αν πχ χρησιμοποιούσε την "attachment" δυαντότητα του Ινσόμνια για ανέβασμα στον εδώ σέρβερ), αλλά και να τις διαχειρίζεται κατά βούληση (πχ ό,τι ώρα του καπνίσει, τις βγάζει από το Dropbox).

Δηλαδή (δεν νομίζω) να έχει να κάνει η επιλογή του, με το ζήτημα του "hot-linking"...

• Moderators
Δημοσ.

Τσε είχα κοντά 2500 φωτο απο εκείνο το ταξίδι και ολες σε raw οπότε καταλαβαίνεις τι δουλειά είχα.

Απλά θέλω να ξέρω ότι όταν μου τη βαρέσει και δεν θέλω να της εχω στο νετ θα μπορώ να τις διαγράψω γρήγορα και άμεσα. Και επίσης αυτές τις μέρες ειμαι απο ταμπλετ και βαριέμαι να φτιάχνω λογαριασμό σε χοστινκ σαιτ

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι ακακο,δεν είναι δράκος τού κομοντο και πίστεψε έχεις Αλλά να ανησυχείς Εκεί. Στη Σρι Λάνκα είναι αυτή

Δημοσ.

:ph34r: Θα προτιμούσα να βρεθώ αντιμέτοπος με το Godzila παρά με τέτοια σαύρα... Σε ποια χώρα κυκλοφορούν τέτοια πράγματα στους δρόμους να ξέρω να μείνω μακριά;!

...δηλαδή οι δρόμοι της Αθήνας με...ολ' αυτά που κυκλοφορούν (ξεκινάμε με αμάξια και μηχανάκια και φτάνουμε μέχρι άλλες καταστάσεις που καλύτερα να μην τις ονοματίσω) σου φαίνονται ασφαλέστεροι;   :P

Δημοσ.

Ειναι ακακο,δεν είναι δράκος τού κομοντο και πίστεψε έχεις Αλλά να ανησυχείς Εκεί. Στη Σρι Λάνκα είναι αυτή

Ναι ξέρω, δε φοβάμαι μη με φάει :Ρ, είναι ψυχολογικό... από τότε που ένας ξάδερφος μου είχε κάτι ιγκουάνα (ή ξερω γω τι διαλο ήταν)... φρικάρω κυρίως με τις ποδάρες τους και με τεράστιες ουρές γενικότερα... Επίσης ο τρόπος που έρπονται μου φέρνει στο μυαλό την εξής εικόνα από το bram stoker's dracula (για οσους το έχουν δει):

BS_Dracula-castleclimber.gif

:ph34r:

...δηλαδή οι δρόμοι της Αθήνας με...ολ' αυτά που κυκλοφορούν (ξεκινάμε με αμάξια και μηχανάκια και φτάνουμε μέχρι άλλες καταστάσεις που καλύτερα να μην τις ονοματίσω) σου φαίνονται ασφαλέστεροι;   :P

Μολις τερμάτισες την επαγωγική λογική. :P Φοβάμαι ερπετά, άρα οι δρόμοι της Αθήνας μου φαίνονται ασφαλέστεροι...

Οπως και να χει, δε (θα ήθελα να) μένω Αθήνα. :-)

• Moderators
Δημοσ.

απο Sri Lanka ειναι ολες!! απο βδομαδα που θα εχω το pc Μου και λιγο χρονο παραπανω θα βαλω και αλλες ;)

ευχαριστω για το "κοπλιμεντο" φωτη! 

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

οσο πιο νωρις πας τοσο καλυτερα!γιατι σιγα σιγα θα γινει και αυτο τουριστικο μερος και θα ανεβουν οι τιμες! πιστευω με ενα μο 10ε τη μερα (αναλογα και τι θες να κανεις)τα βγαζεις τα εξοδα σου (φαγητο για ολη μερα και διαμονη). εμεις μεναμε με 3.5 το βραδυ τα 2 ατομα

και ειχαμε βρει μαγαζι με 1.80 το μπουφε και ετρωγες οσο ηθελες!! σκεψου οτι το πρωινο (καφε,μπανανες,ανανας) κοσιστε 2ε περιπου

Δημοσ.

οσο πιο νωρις πας τοσο καλυτερα!γιατι σιγα σιγα θα γινει και αυτο τουριστικο μερος και θα ανεβουν οι τιμες! πιστευω με ενα μο 10ε τη μερα (αναλογα και τι θες να κανεις)τα βγαζεις τα εξοδα σου (φαγητο για ολη μερα και διαμονη). εμεις μεναμε με 3.5 το βραδυ τα 2 ατομα

και ειχαμε βρει μαγαζι με 1.80 το μπουφε και ετρωγες οσο ηθελες!! σκεψου οτι το πρωινο (καφε,μπανανες,ανανας) κοσιστε 2ε περιπου

κάθε πρωί μπανάνα;; στούμπωσα στην ιδέα και μόνο!

Δημοσ.

Πολυ ωραιες οι φωτογραφιες σου spect  γραψε και απο ποιες χωρες ειναι η' χωρα να ξερουμε και εμεις που εχουμε παει μεχρι την Kορινθο μονο :P

βρε κανε μας τη χαρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αφου σε εχω δει στο ξυλοκαστρο!!! ψευτη! ε ψευτη!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10176180_10202733942701827_2100326245_n.

1/3200s, f/2.8, ISO 100
Mode: A, Meter: Matrix, No Flash, Auto WB
Focal: 35mm, 2/4/2014 18:17:46 μμ, sRGB IEC61966-2.1
16.1MP (4.928x3.264) NIKON D5100 #6271954, 35.0 mm f/1.8
Επεξ/σία από Ntinaras
  • Like 13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...