Προς το περιεχόμενο

Photos from your cameras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

...να μεταφράσω την δίκυκλη για να μην τυχόν την παρεξηγήσεις : ζηλεύει. Με την καλή έννοια.

Εν τω μεταξύ Ντοκ, αν είναι να βγάζεις τέτοιες φωτό ως νουμπ, καλύτερα να μη γίνεις ποτέ προ. Παίζει και να χαλάσεις.

Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχαχα και εγώ ζηλεύω πολλές φωτογραφίες που βλέπω :P

Είμαι πολύ νέος στον χώρο αν και πάντα μου άρεσε η φωτογραφία,ήμουν πολλά χρόνια με μια αρχαία olympus c-500 zoom η οποία όμως είχε πολλές ρυθμίσεις και εκεί έμαθα 2-3 πράγματα.

Μέχρι που πήρα αυτή τη μηχανή και άρχισα να κάνω πλέον αυτό που ήθελα τόσο καιρό..έχω πάρα πολλά να μάθω και είμαι στην αρχή αλλά έχω όρεξη για τρέξιμο και διάβασμα :)

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια!

Δημοσ.

Το έχεις πάντως αρκετά το να διαλέγεις θέματα. Και να αναδεικνύεις λεπτομέρειες. Και φυσικά κάνεις και πετυχημένες λήψεις (φως, χρώματα, καδράρισμα κτλκτλ). Γενικά οι φωτός σου μου θυμίζουν φωτός που βλέπουμε σε περιοδικά, ως συνοδευτικά άρθρων.

Όχι πολύ "καλλιτεχνικές" (με την έννοια του σουρεάλ πχ), αλλά "επαγγελματικές" φωτός (με την καλή έννοια). Όμορφες δηλαδή.

Ας πούμε, η Βαλ βγάζει καθαρά "συναισθηματικές".

Ο Σκούλμποϊ "μαγευτικές".

Ο Μάο "ανθρώπινα λυρικές".

Κτλκτλ.

Ε εσύ βγάζεις "ομόρφες επαγγελματικές" (...ή αν προτιμάς, "επαγγελματικά όμορφες").

Κηπ κλίκινγκ.

Δημοσ.

Για την ακρίβεια επεξεργασία στο κινητό είναι. :P

Όταν βαριέμαι πειράζω πολύ φωτογραφίες. Μου αρέσουν και τα χρώματα. :D :P 

• Moderators
  • Moderators
Δημοσ.

Ευχαριστώ. Για την 778 την έβαλα Γιατί το ψηλό κοριτσάκι είναι πανέμορφο και μου αρέσει πολύ

Ευχαριστώ. Για την 778 την έβαλα Γιατί το ψηλό κοριτσάκι είναι πανέμορφο και μου αρέσει πολύ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...