Mozzie Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Φωτογραφία από ένα άγριο γατόνι σε ένα λιμανάκι της Σαλαμίνας.Δυστυχώς δεν έχω και πολύ ιδέα από φωτογραφία, οπότε όποια συμβουλή ευπρόσδεκτη. Η φωτογραφία βγήκε με αρκετό zoom γιατί δεν πλησιαζόταν η γάτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δυστυχώς δεν έχω και πολύ ιδέα από φωτογραφία, οπότε όποια συμβουλή ευπρόσδεκτη. ...να παραμένεις στην ίδια απόσταση και να συνεχίσεις να βγάζεις μόνο με ζουμ, όποτε βλέπεις σε τέτοια φάση γατί, αν δεν θες να καταλήξεις με παρόμοιο αυτί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mozzie Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Noted. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Διακρίνω μία τάση για Over Saturation ή μου φαίνεται; Είναι γοητευτικό αλλά αν το παρακάνεις είναι χάλια. Χρησιμοποιώ κάποιες που έχουν ανέβει εδώ μόνο για (πρόχειρο) παράδειγμα. Δεν κάνω υποδείξεις, εξ άλλου το θέμα είναι υποκειμενικό, αλλά μερικές φορές το "φυσικό" είναι καλύτερο. ...πανάθεμά σε... Πόση ώρα έξυνα την οθόνη να φύγουν οι μουτζούρες...:ρ Δεν έχεις καλή ξύστρα. Εμένα έφυγαν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 χαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 τι ωραία ζωντανά ανοιξιάτικα χρώματα ^ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Heidelberg...Γαμω την πιο ωραία πόλη της Ευρώπης.Justmy2cents. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Γαμω την πιο ωραία πόλη της Ευρώπης. Justmy2cents. Σου εύχομαι, και την πιο όμορφη γυναίκα της Ευρώπης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Πιο προχώ κι από Τατσόπουλο. Εκείνος έχει πηδήξει ΜΟΝΟ τη ΜΙΣΗ Αθήνα. Αχχχ ωραίες εποχές περνάμε. Καμ ον, αφήστε τα ΜΙΣΗ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Γουστάρω κοντράστ. Σαπίλα και Άνοιξη μαζί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 ωραίες φώτο ντοκ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Thanks παιδιά,χαίρομαι πολύ που αρέσουν γτ είμαι εντελώς noob και μου δίνει όρεξη η άποψη σας!!! From Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Thanks παιδιά,χαίρομαι πολύ που αρέσουν γτ είμαι εντελώς noob και μου δίνει όρεξη η άποψη σας!!! From Insomnia App α έτσι; στη λίστα με τον Φώτη κι εσύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα