Mau-Maus Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 ...αυτ'ο λέω κι εγώ. Όχι το ανάποδο... το καταλαβα ! εγω εννοουσα μηπως το παρακανα , μηπως το ανοιξα πολυ το χρωμα και φαινεται χαλια .. κοιτα τι δουλεια κανει το χρωμα σε μια φωτο μεχρι και λαμπες αναβει .. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Έτσι όπως το πάτε με 120 ποστ την μέρα θα με αναγκάσετε να σταματήσω να παρακολουθώ το thread και θα είναι κρίμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Γενικά το 'χεις πολύ με τα χρώματα, τις λεπτομέρειες, το βάθος πεδίου, και τα "στημένα κάδρα" (αλλά με μια γερή δόση φυσικότητας, λίγο φλου αν με πιάνεις, ίσα-ίσα για να γλυκαίνουν) βρε μπαγάσα...Καλά περνάς 'κει κάτω :ρ (Σαντορίνη) Όσο για τις πειραγμένες, η 1η ήταν ναι μια χαρά. Την άλλη με τις λάμπες, της άλλαξες τα φώτα όντως :ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 μακαρι να ημουν εκει κατω was (σαντορινη) στην τσιμεντουπολη ειμαι - αντε μεχρι το λουτρακι να προλαβουμε να παμε καμμια βολτα ! ασχετο .. το εστιατορια που ποσταρα πιο πανω .. οσο γαματη θεα εχει - τοσο γαμησε τα εχει φαγητο ! μιλαμε το χεροτερο που εχω φαει στην ζωη μου ! θεα απιστευτη αναμεσα στο βουνο και στην θαλασσα - που λιγο να προσεχε το φαι και τις τιμες του θα ηταν καθε μερα γεματος , και τωρα δε βλεπεις πανω απο δυο τραπεζια γεματα ποτε ! ετσι , να μιλαμε και λιγο , μην ανεβαζουμε αλλες φωτο γιατι ενοχλουμε το μελος απο πανω , και θα σταματησει να παρακολουθει το νημα και κριμα ειναι .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 ...με συγχωρείς φίλε, αλλά αν κάθεσαι σε εκείνο το πανόραμα, και θες και να γουστάρεις κι όλας το φαγητό που θα φας, είσαι πολύ θρασύς :ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 καλώς ήλθες άνοιξη!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 ...σα να την σκίσανε αλύπητα στο τελωνείο την Άνοιξη μέχρι να φτάσει, εκεί που βρίσκεσαι, μαν... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 ^συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SchoolBoy Q Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Είχα πάει Μελβούρνη για λίγες ημέρες. Όταν βρω χρόνο θα ανεβάσω και άλλες. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 εκπληκτικο composition imho.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Για πόστερ ταινίας, για εξώφυλλο βιβλίου, για αφίσσα δωματίου, για σακκουλάκι πατατάκια, για πρόμο γραμμής κατά της αυτοκτονίας... Μόνο για πολιτική διαφήμιση δεν κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 τελεια ''ατμοσφαιρα'' απλα νομιζω εχεις ''παραπαρει'' ουρανο ! αν εκοβες λιγο - εκει κοντα που κανει την ασπρη γραμμη - θα ερχοταν κ λιγο πιο κοντα η μεγαλουπολη θα ηταν ακομη πιο τελεια πιστευω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 ...αν τον κόψει, χάνει ως poster. Mια χαρά είναι κι έτσι. Δείχνει και το σκέτο μπλου του πράγματος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SchoolBoy Q Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Thanx Guys. Ναι το σκέφτηκα να κόψω λίγο ουρανό αλλά μετἀ αποφάσισα να μη το κάνω, θα συμφωνήσω με τον washcloud, μου άρεσε όπως φαίνεται σαν πόστερ. Όπως έχω ξαναπεί δεν είμαι και κανας επαγγελματίας, ευπρόσδεκτα όλα τα σχόλια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα