Valerie_ Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Τύπε Φώτη πως θα γίνει τώρα η φάση; θα ανεβάζω πίεση; μια θάλασσα μια βουνό μια δενξέρωγωτι
Fotis13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Τύπε Φώτη πως θα γίνει τώρα η φάση; θα ανεβάζω πίεση; μια θάλασσα μια βουνό μια δενξέρωγωτι Να ταιριαζουμε με τις εποχες ρε συ ... 1
washcloud Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Οχι ρε πολεμικα αεροσκαφη ειναι κανονικα ,πεταγαν για την παρελαση σε σχηματισμο . ...άντε, δεκτό ότι ήταν πολεμικά αερόπλανα (...πολύ τσουπωτά με φαίνονται βέβαια για τέτοια - το πολύ F4 δηλαδή να ήταν, και να έρχονταν με τη μούρη προς την παραλία...) - σε τί σόι "σχηματισμό" όμως...; "Οι Χιώτες Κι Ο Ψωριάρης Μόνος Του"...; Τεσπα. Το λες αφού. (...εγώ πάντως, την πρωταπριλιάτικη φρίκη την έφαγα. Κι ας ήταν κι από σπόντα. Έτριβα-έτριβα, και οι οθονομουτζαλιές δε φεύγανε...) Btw να μια ψιλο-οπτικάλ ιλουζιόν (σε καλούλι -χρωματικά- περιτύλιγμα μάλιστα, θέλω να πιστεύω...) κι από 'μένα τον σπαμμεραντζή του θρεντ (για να μη λέτε, δηλαδή) (...φέρνει λίγο σε γαλαξία έτσι που βγήκε και γουστάρω, αλλά είναι Φεγγαράκι-shake λόγω ψιλο-λονγκ εξπόζουρ της "Νυχτερινής Λήψης" του ηρωικού W980i. Απλώς.) --> Τύπε Φώτη πως θα γίνει τώρα η φάση; θα ανεβάζω πίεση; μια θάλασσα μια βουνό μια δενξέρωγωτι ...οποίον θράσος μαμζέλ. Να ομιλείτε και εσείς περί θαλάσσεως, δηλαδής. Άμα σας ακούσει θα φουρτουνιάσει και θα σας πλακώσει. Κλαιν οι χήρες - κλαιν και οι θαλασσοδαρμένες, κατάλαβες; ...... 3
Mau-Maus Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 was μας στραβωσες αλλα αξιζε - ωραιο το φεγγαρακι ! παρτε και απο μενα μια νυχτερινη αποψη της σαντορινη .. ηταν το καλοκαιρι που μας περασε με τα μπλακ- αουτ αν ειχατε ακουσει .. 2
washcloud Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 was μας στραβωσες ...είμαι σκοτεινός τύπος, η αλήθεια είναι (...μ' αρέσουν έτσι σκοτεινές που βγαίνουν). Βtw, την αποπάνω πούλα την για καρτποστάλ. Λέει. 2
Mau-Maus Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 οχι βεβαια τσιμπα και μια λουτρακια ακομη στην δευτερη δοκιμασα να πειραξω τα χρωμματα και μαλλον σκατα την εκανα ... 1
washcloud Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δεν ξέρω πόσο τελικά πειράχτηκαν τα χρώματα ποου είπες, αλλά διαφωνώ. Μάλλον για φράουλες μου κάνει. Σκέτες. Και όχι σκάτες.
Mau-Maus Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 το πρασινο που βλεπεις στα δεντρα και στα φυτα που βλεπεις .. ε καμμια σχεση σαν ξεροχορτα ηταν το χρωμα τους ..
Ntinaras Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Στον μαραθωνα 1/500s, f/5.6, ISO 100 Mode: A, Meter: Matrix, No Flash, Auto WB Focal: 35mm, 30/3/2014 11:36:08 πμ, sRGB IEC61966-2.1 2.8MP (2.048x1.356) NIKON D5100 #6271954, 35.0 mm f/1.8 12
Ntinaras Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 ...γλύψιμο στην thread-starter, Ντίνο; μιλας με γριφους γεροντα
washcloud Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 γεροντα ,,,ου που να σου καεί το ISO (...σιγά τον γρίφο βρε τεμπελχανά. Κάντου λίγο ζουμ που λέει κι ο άλλος, και θα το βρεις...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα