Mau-Maus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 ωραια φωτο, δε λεω.. αλλα ρε παιδι μου, δε μας κανει καμμια μα καμμια αισθηση μετα απο φωτογραφιες απο Ματσου-Πιτσου, Αριζονες, Ινδιες, Ιμαλαια και οπου αλλου εχεις παει!! γιατι ρε συ εμενα που εχω να παω ναυπλιο απο τοτε που ημουν φανταρος (15ετια+) μια χαρα μου εκατσε εκανε η φωτο ! φωτη μη τους ακους χωσε και απο αλεξανδρουπολη αν εχεις τιποτα προσφατο (και εκει εχω να παω απο τοτε) 1
tehAllantin Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 χιπστερ φωτης, ματσου πιτσου ιζ του μέηνστριμ, 2
scullyist Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Θα συμβεί αύριο... Χουχ. Ετοιμάζω βαλίτσες για μέρη εξωτικά... 4
Mau-Maus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Θα συμβεί αύριο... Χουχ. Ετοιμάζω βαλίτσες για μέρη εξωτικά... αλλιως θα συμβει μεθαυριο 2
scullyist Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Tα κεριά είναι το λιγότερο τρομακτικό στην απο πάνω φωτο Αλλά μπα και σ' αυτό, απλά θα πήγαινε στον επόμενο. Απ' τον 2ο απλήρωτο και μετά το κόβουν αν θυμαμαι σωστά ;-)
Fotis13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 γιατι ρε συ εμενα που εχω να παω ναυπλιο απο τοτε που ημουν φανταρος (15ετια+) μια χαρα μου εκατσε εκανε η φωτο ! φωτη μη τους ακους χωσε και απο αλεξανδρουπολη αν εχεις τιποτα προσφατο (και εκει εχω να παω απο τοτε) Μηχανικο εσυ τεχνικο εγω .Αλεξανδρουπολη δεν εχω παει ποτε μεχρι Ξανθη εχω φτασει στον στρατο πιο πανω δεν . αλλιως θα συμβει μεθαυριο Η εγκυμονουσα κυρια ειναι η YiN? 1
Mau-Maus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Η εγκυμονουσα κυρια ειναι η YiN? χαχαχααχααχ εγω νομιζα πως ειναι αυτη 2
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Θα συμβεί αύριο... Χουχ. Ετοιμάζω βαλίτσες για μέρη εξωτικά... Άτιμο.......ΑΤΙΜΟ ! Η εγκυμονουσα κυρια ειναι η YiN? ...όχι ρε γαμώτ.... ...και δεν πρόλαβες δηλαδή να μας στείλεις φωτός από ΜατσουΠίτσου, όχι τίποτ' άλλο... Τεσπα θα σε θυμόμαστε για πάντα από τις άλλες φωτός. 1
scullyist Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Yes, I am. ...διότι παίχτηκε ολίγον cheating προς μεγέθυνση της δραματοποίησης, o 1ος πληρώθηκε σήμερα =P
tehAllantin Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Τι σου κάνει το ρεύμα του κόλπου!! Η πρώτη φωτό είναι τραβηγμένη στην παραλιακή μαρκαρισμένη περιοχή ενώ η δεύτερη λίγο προς τα ενδότερα (στο περιπου, δεν θυμαμαι ακριβως την τοποθεσία). goo.gl/ixCBPY 5
washcloud Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 ...πανάθεμά σε... Πόση ώρα έξυνα την οθόνη να φύγουν οι μουτζούρες...:ρ
Fotis13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 ...πανάθεμά σε... Πόση ώρα έξυνα την οθόνη να φύγουν οι μουτζούρες...:ρ Μαντεψε τι ειναι ?
washcloud Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Photαπριλιά, τα συνδύασα όλα μετά το ξύσιμο...:ρ
Fotis13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Photαπριλιά, τα συνδύασα όλα μετά το ξύσιμο...:ρ Οχι ρε πολεμικα αεροσκαφη ειναι κανονικα ,πεταγαν για την παρελαση σε σχηματισμο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα