scullyist Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Cool, Τhank you. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 μέγα μίσος και μέγα like, υπέροχη. Έχεις αλλάξει κάμερα/κινητό, me thinks? όχι απλά έβαλα την ρύθμιση λήψης που είναι για ηλιοβασίλεμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 ^ Well, I'll be damned... ελλήνικους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 μέγα μίσος και μέγα like, υπέροχη. Έχεις αλλάξει κάμερα/κινητό, me thinks? όχι απλά έβαλα την ρύθμιση λήψης που είναι για ηλιοβασίλεμα.. ^ Well, I'll be damned... ...ΑΝΤΕ μωρέ κι αυτή το πήγε στο επιστημονικό... Τι είναι εκείνο το πράμα αριστερά, που φαίνεται σαν προϊστορικός, καμπουριασμένος και στραβοκάνης σκύλος με κέρατα, που έρχεται ύπουλα να χυμήξει στην λεία που εντόπισε; Χαχ, ΑΚΡΙΒΩΣ παρόμοιες σκέψεις έκανα κι εγώ για "το αριστερό πράμμα" +bonus track ...'φχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Χαχ, ΑΚΡΙΒΩΣ παρόμοιες σκέψεις έκανα κι εγώ για "το αριστερό πράμμα" Good to know, είχα αρχίσει ν' ανησυχώ ότι πρέπει να κόψω τα scifi. Plus, καλά που είμαστε σε διαφορετικά μέρη, δυο τρελοί στην ίδια πόλη δε χωρούν ...'φχαριστώ 'φχαριστώ, 'φχαριστώ... το έχω ήδη, αλλά μερικές φορές λειτουργούν ψυχαναγκαστικά κατάλοιπα του παρελθόντος, I guess Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Υποκλίνομαι. Γενικώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Colonel Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Κι όμως..κάτι λείπει. Cropping όλο το κάτω μέρος μέχρι εκεί που τελειώνουν οι σκαλωσιές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Προφανώς και δεν ήθελα να το κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 E, δεν κάνει. Γενικώς. Aνασκαφαί του 1mp, μη φάμε ξυλο. vs 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Colonel Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Προφανώς και δεν ήθελα να το κάνω. Λες ότι κάτι λείπει και είπα την άποψή μου... φιλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 @Val, δεν το λέει για κακό. Kι έτσι πανέμορφη είναι, αλλά δοκίμασε το έστω for your eyes only να δεις, πολλές φορές υπάρχουν λεπτομέρειες στο πλάνο που αποσπούν την προσοχή και αφαιρούν απ' το σύνολο, κροπάροντας δυναμώνεις και αναδεικνύεις το κυρίως θέμα σου περισσότερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Αυτό είναι το θέμα μου,πως εξαιτίας της ανθρώπινης παρέμβασης -μέσα σε αυτήν και οι σκαλωσιές- κάτι λείπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 ΓΟΥΤΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΕ (Σκάλι, ωραίο το ξύλο σου. Έπιασα και τις πινελίτσες σου, ατιμούλα. Και εεε κάνει μωρέ, κάνει. Γιατί αν μην κάνει. Άμα αξίζει, κάνει.) Αυτό είναι το θέμα μου,πως εξαιτίας της ανθρώπινης παρέμβασης -μέσα σε αυτήν και οι σκαλωσιές- κάτι λείπει. ...ε τώρα νομίζω είναι κομπλέ έτσι : 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Στη χαβαη εισαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα