Valerie_ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 κανένα γλυκό να στείλεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 υγ.Το μετάνιωμα δεν ήταν για το σχόλιο σου, δες πιο πάνω ...α ναι, το είδα μετά που πόσταρα. Bαλ, βολεύεσαι με καμιά κάσα φράουλες, δεν είναι ωραίο να υποβιβάζουμε την τέχνη *snort* και τις ιδέες σε αριθμούς =P ...σωστά, νεκρή φύση > beats all, αλλά σε προλάβανε ήδη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 ^ Πανάθεμά σε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Απομεινάρια κάποιας άλλης εποχής.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Η Βαλ το λογιστήριο, εσύ στην κουζίνα, εγώ στο προμόσιον : Val's Οι Λιχουδιές Που Και Νεκρούς Ανασταίνουν Ψήσου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 εσύ στην κουζίνα Για δες αν έρχομαι. Αγγίζεις ευαίσθηται φεμινιστικαί χορδαί, you have been warned =p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 ...εναλλακτικά : Val's Tastes To Die 4 ...έχω και εναλλακτικότερο, πάμε μια βόλτα; Val's Taste 'n Die (...εδώ βέβαια μπορεί και να έχουμε θέματα με κόπιράιτς) Washclouds εσύ στην κουζίνα Για δες αν έρχομαι. ...καλλιτεχνικώς βρε παιδάκι μου, καλλιτεχνικώς...! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 ^ Ωραία βαμβάκια. Αλλά δε μου λες, και με 0.3 megapixels να τραβάς δεν δικαιολογείται η ανάλυση. Τι της έκανες, κρόπαρες κομμάτι και την μεγάλωσες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 3.2ΜP είναι (λέει) ο κινητός... Κατά τ' άλλα και extract από βιντεάκι είναι, και του είχα βγάλει και το zoom-ί (sic). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 extract από βιντεάκι Α οκ, γι' αυτό βασικά. Πάρτα -το κατά δύναμην- καθαρά. (αν την μικρύνεις θα φανεί και λίγο καλύτερη, your choice) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 ...είπαμε, υπάρχεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Eιδικά τα "μαλλιά" τα σπάνε (από τον τρόπο που είναι τοποθετημένα). Ερώτηση περιέργειας : το μπέικον ήταν που σου έδωσε την έμπνευση; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astraleme Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 merci...τα μανιτάρια με τις ελιές μου έδωσαν την ιδέα καθώς έμοιαζαν με μάτια...και αναρωτιόμουν τι να βάλω για μαλλιά μέχρι που έπεσε το μάτι μου στις πιπεριές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Φτουυυ...'Εχασα ένα στοίχημα (που δεν έβαλα πάντως). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα