andreapaog328 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Πάτρα 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 ^δεξί κλικ -> ορισμός wallpaper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Schoolboy απιστευτες οι φωτογραφιες...παρα πολυ ομορφες!!!!πωω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SchoolBoy Q Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Thanx Guys!! η αλήθεια είναι ότι δε περίμενα τόσο καλά σχόλια. Όσο για σένα Ntinara "Haters, gonna Hate" αλλά ναι είναι πολύ καλός φακός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 εγω τα comments στα εσκασα φλικερ-ικως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Όταν ο άνθρωπος ξυπνάει τα άγρια χαράματα και βαριέται, παίζει με ότι βρει: Fruit pron, στην υγειά σας και καλή χώνεψη. Perverts (?) Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2014 από scullyist 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Ύποπτο ποστ - ύποπτη και η φωτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 γιατί; διαφήμιση ζαχαροπλαστείου χαλαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 ...ζαχαροπλαστείου όπου ίσως και να δουλεύει ο Tyler Durden όμως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Πως έδεσες ωρέ τον παρανοϊκό Brad με το αθώο ζαχαροπλαστείο της Bαλ, ένας ανύπαρκτος το ξέρει. Όταν λέω 'γω 'perverts'... =p Κατατά Bαλ, μη μου βάζεις ιδέες και μου φαίνεται θα μετανιώσω που την ανέβασα =p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 σε περίπτωση που το πήρες στραβά εννοώ πως είναι πολύ λαχταριστό και πειστικό για διαφήμιση... αν είχε ζαχαροπλαστείο Valerie από κάτω θα έψαχνα να βρω που είναι να πάω να πάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Όχι βρε, ακριβώς το αντίθετο και mucho gracias milady. Εννοώ ότι μου βάζεις ιδέες για χρήση σε μακέτα ενώ δεν το είχα σκοπό αρχικά (οι άλλες, αυτή πάει τώρα, κάηκε =p). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 τίποτα για ποσοστά δεν βλέπω και ανησυχώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Πως έδεσες ωρέ τον παρανοϊκό Brad με το αθώο ζαχαροπλαστείο της Bαλ ...είπαμε, βοήθησε το (αρχικό) κείμενο (σου) :ρ (...ζήτημα collocation, απλώς...) ένας ανύπαρκτος το ξέρει ...είσαι θ... ...υπάρχεις! Όταν λέω 'γω 'perverts'... =p Κατατά Bαλ, μη μου βάζεις ιδέες και μου φαίνεται θα μετανιώσω που την ανέβασα =p ...έλα, υπερβολές. Μια πλακίτσα κάναμε, αμέσως εσύ να μετανιώσεις... :ρ *ΓΚΟΥΧ* ...εεε, προχθεσινή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 ...είπαμε, βοήθησε το (αρχικό) κείμενο (σου) :ρ (...ζήτημα collocation, απλώς...) Ε υποπτεύθηκα τα σχόλια που θα ανακύψουν λόγω θέματος και ξέρεις τι λένε περί της καλύτερης άμυνας σενιόρ. =P Το σκέφτομαι για pervert τριλογία πάντως, μένει ακόμη ένα λοιπόν. Be afraid LOL υγ.Το μετάνιωμα δεν ήταν για το σχόλιο σου, δες πιο πάνω Bαλ, βολεύεσαι με καμιά κάσα φράουλες, δεν είναι ωραίο να υποβιβάζουμε την τέχνη *snort* και τις ιδέες σε αριθμούς =P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα