washcloud Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 α-αχα! ....έμμεση μπλογκο-διαφήμιση λοιπόν...εκεί το πήγαινες! (ευτυχώς, γιατί το φοτομπούκετ δεν το παλεύει ο Northwood μου...)
insomniaK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ καλό καιρό σου έκανε, ούτε του παπά μην το πεις. Και το περπάτησες αρκετά. Για θύμισε μας και με τι φωτογραφίζεις και περιέγραψε πως τράβηξες την ογδοηκοστή ένατη.
soturin Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 I see what yοu did there... Εδώ για να γλιτώνετε κλικ! fffffffffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.............
Lucifer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ καλό καιρό σου έκανε, ούτε του παπά μην το πεις. Και το περπάτησες αρκετά. Για θύμισε μας και με τι φωτογραφίζεις και περιέγραψε πως τράβηξες την ογδοηκοστή ένατη. Με ένα πρόχειρο μέτρημα βλέπω πως αναφερόμαστε στην πύλη ε. Λοιπόν, τραβώ με Olympus E500 με τον βασικό 14-45. Αυτή η πικ έπεσε με: 1/30 ταχ. διαφράγματος, 400 ISO, 0 step και με αυτόματο f/3,5 (δεν την είχα τίγκα manual, ήταν στο shutter mode) καθώς και φωτομέτρηση πλαισίου (όχι point). Έχω default πάντα +1 saturation γιατί τα χρώματα των olympus γενικά μου φαίνονται λίγο νερόβραστα, αν και ρεαλιστικά και ο ουρανός είχε αυτό το χρώμα στις 6.26 της 22ης Σεπτεμβρίου 2009! Δεν είναι cropped οπότε το κέντρο της είναι και το σημείο εστίασης το οποίο δικαιολογεί το HDR-like φήλινγκ, οι Γερμανοί ξέρουν να φωτίζουν πράγματα. Οπότε σε γενικές γραμμές εγώ δεν έκανα τίποτα, όλα το Βερολίνο τα έκανε.
leftermann Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 καθότι μου τρέξαν τα σάλια με τις φωτό, και καθότι ετοιμάζομαι κι εγώ ζγά ζγά για Μπερλίν, ψήθηκα να ανεβάσω κι εγώ μερικές: αλεξάντερ πλατς πλουτς ο καθεδρικός μια απλή αυλή, που μου άρεσε γιατί δεν την άφησαν να είναι απλά μια απλή αυλή αμάν πια με αυτούς τους οβραίους... μια κάθετη στην oranienburger... στον καθεδρικό, ένας κάκιστος... και άλλος ένας το κούφιο δόντι, με είχε εντυπωσιάσει και το έβγαζα κάθε μα κάθε φορά που περνούσα από δίπλα η εκκλησία δίπλα στο δόντι sony center ξανά sony center ποτσντάμερ πλατς πλουτς πρωί ποτσντάμερ πλατς πλουτς βράδυ ένα καφέ στο σόνυ σέντερ που ακροβατούσε ανάμεσα στο υπέροχο και στο καρακίτς από την ταράτσα του κοινοβουλίου ο θόλος του κοινοβουλίου τόσος δα πυργάκος ακολουθεί ζωολογικός κήπος: τζα! ο Νέμο, ο μπαμπάς του, και η Ντόρα. Ο γιός μου έπαθε ζημιά! πιγκουίνοι το δόντι έβγαζα, όχι τους ελέφαντες. Ποιός τους μαμεί τους ελέφαντες. ο ιπποπόταμος. Είναι πολύ γρήγορος ο φούστης, δεν προλαβαίνεις με την καμία να τον βγάλεις φάτσα... τέσσερα πουλάκια κάθονταν... κολημένο σε μια νταλίκα με ποτά αυτό λέει είναι αυθεντική κονσέρβα τυριού που ρίξαν οι αμερικάνοι κατά το σχέδιο Μάρσαλ. Άμα θέμε το πιστεύουμε... το θέλουμε όλο το γαμημένο το φουρνάρικο εύγε! η πιό μαγάλη βλακεία που έχει ειπωθεί ποτέ κάγκελα παντού εδώ καίγαν τους Οβραίους το ντουβάρι αυτοσαρκασμός παραδίπλα από το ντουβάρι αγριεμένοι γερμανοί σαϊκομπιλάδες! το ίδιο! υπόγειες διαβάσεις στην Φρίντριχστράσε το ίδιο γκαλερί λαφαγέντ
Lucifer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτό με το φουρνάρικο με συγκίνησε, νόμιζα ότι μόνο σε μένα άρεσε.
freedubus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε σείς, βάλτε καμία από Πότσνταμ αν έχετε, πάρκα, Μπάμπελσμπεργκ, κανά παλάτι, σανσουσί κλπ. Είμαι 1 κλίκ από το να κλείσω εισιτήρια.
leftermann Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 δεν πήγα σ' αυτά, δεν πρόλαβα... Το με το φουρνάρικο το είχαν φτιάξει παλιά οι αναρχικοί (θεσσαλονίκη, δεν ξέρω για αθήνα) σε αυτοκολητάκι και το κολλούσαν, ίδια φωτό ακριβώς και έλεγε "δεν θέλουμε μόνο ένα καρβέλι, θέλουμε όλο το γαμημένο το φουρνάρικο". Κι εγώ μόλις το είδα συγκινήθηκα.
sugata Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Καμιά σχέση με το κλίμα του alexzzz ύστερα από το σχόλιο του Lucifer Από τη μήλο, πρόπερσι. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2009 από sugata
Lucifer Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Κοίτα το απαίσιο έντομο πως είναι, και 'σεις σιχαίνεστε τις κατσαρίδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα