Fotis13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Aπο που ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 http://www.flickr.com/photos/rabican/11137419593/lightbox/ σε μια προσπαθεια να ξεφυγω απο το αμιγες landscape, που συνηθως φωτογραφιζω! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 βαλε καμια ινφο για τη φωτο ο σιγμα που εχεις,δεν υπερκαλυπτει τους 2 πρωτους νικκορ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b_real Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Aπο που ειναι ? San Francisco κι αυτη, συγκεκριμενα http://en.wikipedia.org/wiki/Haight-Ashbury 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 βαλε καμια ινφο για τη φωτο ο σιγμα που εχεις,δεν υπερκαλυπτει τους 2 πρωτους νικκορ? αμα πατησεις στο show more διπλα απο το additional info (κατω δεξια στο flickr), στα δειχνει ολα! for the record, με τον 55-200 @ 55mm, ISO400, f4, 1/400sec! ο sigma τους υπερκαλυπτει και τον χρησιμοποιω κατα βασει σε ταξιδια για να γλυτωνω τις συνεχεις αλλαγες φακων. οι αλλοι 2 εχουν καλυτερη ποιοτητα φυσικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 αποφασισα να ξεθαψω μερικες απο ελβετία - ιταλια πουχα παει πριν απο 2 χρόνια. δυστυχως είναι την compact τοτε οποτε δεν είναι και ότι καλύτερο. στιλ μπορεσα και βρήκα μερικές + ενα ψιλοlightroom βγήκε κατι συμπαθητικό. enjoy... απ το δρόμο Ελβετία...εχει κανεις καμια ιδεα πως να ξυλώσω τα flares απ την πρωτη. lightroom μονο jpeg ty Ζυρίχη Φλωρεντία 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Θεα κοντα στο σπιτι ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 1 χρόνο πριν στη δουλειά είχα την ευκαιρία να απολαύσω ίσως τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα που έχω δει ποτέ μου. Και στις 4 ζωές μου! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 άλλη μια απ το περασμενο σκ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 andrea απιστευτες οι photos έχουν κατέβει για wallpaper αν δεν έχεις πρόβλημα με τα πνευματικά δικαιώματα φυσικά .. αν έχεις και άλλες ανέβαζε ακάθεκτος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 χαχαχα καλα απιστευτες δεν ειναι. δες blur στις ακρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 λίγο photoshop και φτιάχνονται άνετα.. τι φωτογραφική χρησιμοποίησες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) πολυ ωραια φωτο! μια παρατηρηση, που μου την εχουν κανει και σε δικια μου φωτο και λεω να τη μοιραστω μαζι σου.. σε αντιστοιχο concept με bokeh στο background μου "την ειπαν" γιατι ειχα φωτεινες πηγες που τραβαγανε το ματι. βλεπω οτι ψιλο-ισχυει! απλα εχε το στα υποψη γιατι καπως ετσι την ειχα "πατησει" κι εγω... κατα τ αλλα ωραια φωτο!!! PS: επειδη ομως καθε "κανονας" εχει και τις εξαιρεσεις του δες και το παρακάτω http://digital-photography-school.com/how-to-take-beautiful-bokeh-christmas-images-with-31-stunning-examples Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2013 από Rabican 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2013 Όντως ισχύει αυτό που λες αλλά είναι και θέμα φωτογράφου ,concept εάν θέλει να του "τραβαει" και λίγο το μάτι το bokeh στο background μετά το κύριο θέμα του . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα