tehAllantin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) εγώ, γυμνός! εδώ το ποτάμι, απλό, λιτό και απέριττο! το ε'ιδα σε μεγαλη ανάλυση. ΚΑτάλαβα ότι είμαι τέρμα χαζός γιατί είχα το iso στο 1600 νομίζω.. αισχος.. και εδώ με μία αυτοματοποιημένη λειτουργία του φώτη-σοπ, ονόματι surrealistic. Με άρεσε, το πόσταρα. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2013 από tehAllantin 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Στα στενά του Νέστου ποταμού. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Στα στενά του Νέστου ποταμού. με ποσα πηγαινες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 http://www.flickr.com/photos/rabican/9979326966/ ειναι λιγο πιο παλια, αλλα νομιζω ημουν απιστευτα κ@λοφαρδος που εκατσαν μπαμπας-γιος μπροστα μου! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Ice climbing Mont Blanc 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Λυπήσου μας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Classic αλλά ήθελα κάποτε να το κάνω. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauMaus Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Classic αλλά ήθελα κάποτε να το κάνω. λοιπον .. πως ηταν η εμπειρια ...? για πες εντυπωσεις ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 λοιπον .. πως ηταν η εμπειρια ...? για πες εντυπωσεις ..... Ε μη φανταστείς τίποτε συγκλονιστικό. Καταρχάς είναι μακριά αυτή την περίοδο το φεγγάρι οπότε κροπάρισα πολύ για να φτάσω σε αυτό το μέγεθος και χάνει ποιότητα έτσι. Με 300αρη φακό. Ακόμα και με μικρή έκθεση (1/50) λόγω μεγάλου ζουμ θέλει σίγουρα τρίποδο (πήγαν πολλές φωτό για πέταμα). F-stop 8-11 είναι ιδανικό θαρρώ (είδα ότι υπάρχει και το looney 11 rule). Θέλω να ξαναδοκιμάσω όταν θα πλησιάσει λίγο, ιδανικά με πανσέληνο. Η φάση στο ζουμ που βλέπεις τους κρατήρες τα σπάει xD Επίσης είναι καλή φάση ο πειραματισμός με το white balance, κάπου πρέπει να έχω ένα μπλε φεγγαράκι - αλλά κουνημένο. Στην επεξεργασία μου άρεσε καλύτερα το ουδέτερο (δεν είναι b&w αυτή). Αυτούνα. =ρ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 την επομενη φορα δοκιμασε HDR με συννεφια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 την επομενη φορα δοκιμασε HDR με συννεφια Με multiple exposure πχ; Ή braketing για να φανουν συννεφα και φεγγαρι ξεχωριστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 την επομενη φορα δοκιμασε HDR με συννεφια δινεις ιδεες! χμμμμμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Στο δρόμο από Σαλονίκη για Λάρσα. Τραβηγμένο απο το κινητό, f2.8, iso 200, ταχυτητα κλείστρου... τα σύννεφα ήταν πραγματικά ΑΣΗΜΕΝΙΑ! Υπέροχο θέαμα! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Σε καλύτερη ανάλυση δε μου την ανεβάζει αλλά you get the picture Θέα ακρόπολης από Σύνταγμα (περίπου). Ξεχνάς τα πάντα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα