Physics_Rulez Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Αυτό στην άκρη είναι λιαστή ντομάτα ή μπέικον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μοσχαράκι κοκκινιστό πρέπει να είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 ρε αντε τραβατε ολοι σας στο τοπικ της μαγειρικης 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Parga - Little Planet by Chris Anastasiou, on Flickr αυτες τις φωτογραφίες (βασικά γενικά τις φωτογραφίες σου) τις αγαπώ τις λατρεύω. Πως το κάνεις αυτό το πανοραμικό ζαλιστικό πράγμα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Google: Tiny Planet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μοσχαράκι κοκκινιστό πρέπει να είναι. νομιζω ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 @tehAllantin: Ωωωωω ευχαριστώ πολύ! Είναι πολύ εύκολο! Θα σου δώσω δύο λινκ, για να μην στο εξηγήσω και υπάρξει περίπτωση να σε μπερδέψω. Το Site: είναι πιο επεξηγηματικό και χρησιμοποιεί photoshop για την επεξεργασία. Αλλά δεν κάνει ένα πράγμα (δεν βγάζει φώτο το έδαφος στο σημείο που στέκεται) το οποίο πρέπει να κάνεις αν χρησιμοποιήσεις άλλο πρόγραμμα. (εγώ προτείνω το autopano giga, είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις little planets εκεί. Είναι πρόγραμμα για πανοράματα. Βάζεις τις φωτογραφίες, τις "κολλάει", μετά διαλέγεις πώς θες να φαίνεται, πατάς little planet και έτοιμο!) Το Site: είναι για να δεις ότι βγάζει μια χαρά και χωρίς τριπόδι (δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τριπόδι σε little planets) και επίσης βγάζει και φωτογραφία το έδαφος ακριβώς εκεί που στεκόταν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την επεξεργασία στο autopano giga, μιας και αν δεν βγάλεις την φωτογραφία αυτήν, θα έχεις ένα κενό στο κέντρο.) Εδώ χρησιμοποιεί hugin. Το δοκίμασα και δεν μου άρεσε, μιας και δεν μου έβρισκε control points (πού να ενώσει τις φωτογραφίες) ενώ τα άλλα μου έβρισκαν μια χαρά. Χμμ... αυτά νομίζω αρκούν. Αν έχεις άλλη απορία πες μου! Α! και περιμένω να δω little planet ε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Νυχτερινή avec moi ! Παλια ολιγον...με μονοαστερο ουρανο Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2013 από Jethro 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 εσυ που εισαι στη φωτο? oh wait... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Πέρασε καιρός από το τελευταίο μου upload.. Sorrowful Angels on Flickr 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Απ'το 3ήμερο στο εξοχικό (Αρκαδία μεριά): (Αυτό για κάποιον λόγο μου θύμισε Walking Dead:) http:// Uploaded with ImageShack.us 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Tsagarada by Element Zero, on Flickr Τσαγκαράδα Πηλίου, 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Το 3ημερο εφυγα και ειχα παρει μαζι μηχανη αλλα τελικα το εριξα στις καταχρησεις και δεν εβγαλα τιποτα, ηταν και μερος που ειχα ξαναπαει οποτε η μηχανη εμεινε στο αυτοκινητο. Στον γυρισμο ομως στην Αθηνα καταληξαμε να παμε μια βολτα προς παρνηθα μερια οποτε η παρακατω ηταν η μοναδικη φωτογραφια που εβγαλα οπου μου εκανε εντυπωση η διαφορα του φωτισμου στην πολη και στον ουρανο. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2013 από snik 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Απ'το 3ήμερο στο εξοχικό (Αρκαδία μεριά): Σε ποιο μέρος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freddie Mercury Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Και μερικές δικές μου (Nikon D3000): Πάργα Σίβηρη Χαλκιδική Λευκάδα Ζαγοροχώρια Πύλιο Γιάννενα Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2013 από Freddie Mercury 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα