Kasrith Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μπράβο Kasrith! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Συννεφιά και βροχή, επιστροφή στα πορτραίτα. Ένα φως δεξιά της κάμερας σε γωνία 45°, shoot-through λευκή ομπρέλα. Το μαντήλι έπαιξε πολύ πιο καθοριστικό ρόλο στον φωτισμό απ' όσο περίμενα. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennia Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Απορια.... εχω αυτο το προγραμμα Kolor Autopano Giga 3.0 και προσπαθω να κανω το πανοραμα απο 3 φωτο που εχω τραβηξει εγω. οταν θελω να αποθηκευσω το αποτελεσμα μου το βγαζει σε μορφη που ανοιγει μονο με το ιδιο προγραμμα. γιατι? τι φταει? καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Απορια.... εχω αυτο το προγραμμα Kolor Autopano Giga 3.0 και προσπαθω να κανω το πανοραμα απο 3 φωτο που εχω τραβηξει εγω. οταν θελω να αποθηκευσω το αποτελεσμα μου το βγαζει σε μορφη που ανοιγει μονο με το ιδιο προγραμμα. γιατι? τι φταει? καμια ιδεα? Εκεί που πατάς για να το αποθηκεύσεις έχει επιλογή να το αποθηκεύσεις και ως jpeg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 γαμάτη! δρέπανο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Halong bay 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennia Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Εκεί που πατάς για να το αποθηκεύσεις έχει επιλογή να το αποθηκεύσεις και ως jpeg. μονο 2 επολογες μου βγαζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pireotis88 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Himalaya Gokyo lakes alt.4880m 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 μονο 2 επολογες μου βγαζει. Sorry που έκανα τόσον καιρό να απαντήσω. Ποιο autopano έχεις γιατί το δικό μου έχει πολλές επιλογές όπως θα δεις και στην εικόνα από κάτω. (Εγώ έχω το 3) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Ένα ενδιαφέρον άρθρο από κάμερες κατασκόπων http://egorfine.livejournal.com/464589.html?utm_content=bufferfd742&utm_source=buffer&utm_medium=google&utm_campaign=Buffer 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Πήγα μια βόλτα στην Πάργα χθες και ορίστε μερικά κλικ Parga_Street by Chris Anastasiou, on Flickr Parga - Little Planet by Chris Anastasiou, on Flickr Blue on Blue by Chris Anastasiou, on Flickr View ftom the Afternoon by Chris Anastasiou, on Flickr Fishing by Chris Anastasiou, on Flickr Parga_Street_2 by Chris Anastasiou, on Flickr Parga from Above by Chris Anastasiou, on Flickr 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα