andreapaog328 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feodor Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 sivota_pan by Chris Anastasiou, on Flickr Πολυ ωραια φωτογραφια. Πως την εχεις βγαλει; Με τι εστιακο μηκος; Μηπως εχεις ενωσει δυο φωτογραφιες σε μια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Πολυ ωραια φωτογραφια. Πως την εχεις βγαλει; Με τι εστιακο μηκος; Μηπως εχεις ενωσει δυο φωτογραφιες σε μια; Ευχαριστώ πολύ. Ναι, είναι πανόραμα από 5-6 φωτογραφίες και τις έχω ενώσει μέσω προγράμματος. Την έβγαλα με τον Nikkor 35mm f 1.8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Πολύ καλές όλες, μπράβο παιδιά. Και λίγο βουνό από εμένα: Στα 2500 μ. αποκτήθηκαν με κόπο: Στο βάθος Mont Blanc, Aiguille du Midi. Κατά την ανάβαση/κατάβαση: 26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Πηρε πολυ τα πανω του το θεμα, μπραβο παιδια ελπιζω να συνεχιστει ετσι και τον χειμωνα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Frenzy πλάκα μας κάνεις... έχω μείνει μαλάκας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 frenzy σε λατρευω ρε ,υπέροχες όλες μπράβο !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Frenzy πλάκα μας κάνεις... έχω μείνει μαλάκας. frenzy σε λατρευω ρε ,υπέροχες όλες μπράβο !!! Έτσι ακριβώς!!! Καταπληκτικές frenzy! edit: Και δυο από μια βόλτα σήμερα. Find the Notes by Chris Anastasiou, on Flickr Reflections by Chris Anastasiou, on Flickr Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2013 από kate23 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennia Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Ναι, είναι πανόραμα από 5-6 φωτογραφίες και τις έχω ενώσει μέσω προγράμματος. αν ειναι ευκολο να πας πεις πιο προγραμμα και λιγο τη διαδικασία. εδω ή σε πμ. ευχαριστω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lxde Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 αν ειναι ευκολο να πας πεις πιο προγραμμα και λιγο τη διαδικασία. εδω ή σε πμ. ευχαριστω!!! Οριστε ενα http://hugin.sourceforge.net/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Το hugin δεν θα το συνιστούσα γιατί τις περισσότερες φορές δεν μου έκανε καλό stitch και αν θυμάμαι καλά δεν είναι και πολύ use friendly (εκτός αν έχει αλλάξει από τότε που το είχα δοκιμάσει). Έχω χρησιμοποιήσει δύο, το ένα είναι το PTGui και το δεύτερο το Autopano Giga. (Τώρα τελευταία περισσότερο το 2ο γιατί το πρώτο δεν τις ενώνει τόσο ικανοποιητικά καμιά φορά.) Και τα δύο πρέπει να τα ζητήσεις από τον θείο. Η διαδικασία δεν είναι τίποτα. Τραβάς φωτογραφίες το θέμα σου και ξεκινώντας πχ από αριστερά προς τα δεξιά πρέπει να προσέξεις στην επόμενη φωτογραφία να έχεις και ένα μέρος της προηγούμενης για να μπορέσει να βρει το πρόγραμμα τα κοινά σημεία και να τις ενώσει. Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα πρέπει να είσαι σε manual mode και να μην έχεις auto το white balance. Άμα βγάλεις καλά τις φωτογραφίες μετά είσαι άρχοντας. Τις βάζεις στο πρόγραμμα, τις ενώνει και έτοιμο το πανόραμα. Ελπίζω να στο εξήγησα καλά και να μη σε μπέρδεψα. Αν δεν κατάλαβες πώς, να βρούμε κάποιο βιντεάκι στο youtube που θα το εξηγεί για να έχεις και εικόνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ennia Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Παιδαι σας ευχαριστω πολυ..... τα εχεις πει πολυ αναλυτικα! θα δοκιμασω και οτι αποριες εχω τα ξανα λεμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feodor Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Λιγο παλιες: 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Καλα upload φωτογραφιες απο dslr πως κανετε ?Εμενα μου βγαζει πως ειναι μεγαλο το αρχειο.Τι πρεπει να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα