viper2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Πόσο ήταν το exposure? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 painting with light ? σδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Πόσο ήταν το exposure? Εχω συνδιασει 2 φωτογραφιες με διαφορετικες εκθεσεις στο ιδιο σημειο για να παρω αυτα που ηθελα. Στην 1η ηταν 30 sec και στην αλλη 72 sec. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Από τις φετινές μου διακοπές, επεξεργασμένη μέσω instagram 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Βάλε την άλλη ρε με τον ένοχο καφε που ναι γαμάτη!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Έφτασεεεεεεε 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Με το μπαρδόν, αλλά μόνο εγώ βρίσκω ψιλοάθλιες και επιτηδευμένες τις πικ που έχουν γύρω γύρω θολό και μόνο στην μέση καθαρό; Και τις βλέπω και συνέχεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Γούστα είναι αυτά φίλτατε, γούστα. Εμένα μου αρέσουν, γιατί κάνουν focus στο θέμα και δίνουν μια αφαιρετικότητα, ένα παραμύθιασμα στο περιβάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Εχω συνδιασει 2 φωτογραφιες με διαφορετικες εκθεσεις στο ιδιο σημειο για να παρω αυτα που ηθελα. Στην 1η ηταν 30 sec και στην αλλη 72 sec.Να φανταστώ οτι έχεις torch log pen? Επίσης Οι κύκλοι φωτός στο έδαφος ειναι δική σου δημιουργία? Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Klima Milos - Sunrise Klima Milos - Sunrise Sarakiniko Milos - Sunrise Sarakiniko Milos Sarakiniko Milos Alogomandra Milos by Element Zero, on Flickr 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feodor Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Με το μπαρδόν, αλλά μόνο εγώ βρίσκω ψιλοάθλιες και επιτηδευμένες τις πικ που έχουν γύρω γύρω θολό και μόνο στην μέση καθαρό; Και τις βλέπω και συνέχεια Επιτηδευμενες όχι, αλλά σίγουρα τις θεωρω "εύκολες". Δηλαδή εύκολες στο να έχεις ωραιο αποτελεσμα. Κατι που με χαλάει. Το μονο που χρειάζεσαι είναι ένας φωτεινος φακός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Να φανταστώ οτι έχεις torch log pen? Επίσης Οι κύκλοι φωτός στο έδαφος ειναι δική σου δημιουργία? Thanks Ειχα ενα φακο με ledακια δεν ξερω καν τι ειναι το torch log pen οποτε δεν μπορω να σε κατατοπισω σε αυτο και οι κυκλοι στο εδαφος ειναι απο το φως που περνουσε μεσα απο κατι δεντρα που ειχα πισω μου οπου μετακινησα την βαρκα για να τους εχω εκει που ηθελα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Και δύο από μένα. sailing_boats by Chris Anastasiou, on Flickr sivota_pan by Chris Anastasiou, on Flickr 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Και άλλες 2 απο μένα.. Μύτικας Αιτωλοακαρνανίας, με Samsung Galaxy S4 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Η συντροφιά των γλάρων ... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα