tehAllantin Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 κι εγώ που νομιζα πως την ανέβασα εδώ! Πως γίνεται να το ξέχασα;;; Βασικα επειδη δεν μπορω να διαλέξω ποια ήταν καλύτερη πάρτε και τις 3 η μία ήταν "πανοραμικιά" τρομάρα μου με το gt-s5830... δείτε όνομα αρχείου, ζήτω ο βοράς! και μία που έβγαλα την ίδια μέρα για bonus 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Ηλιοβασίλεμα στη Λούτσα Πρέβεζας. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μετά από μια βόλτα στο δάσος Looking Up by Chris Anastasiou, on Flickr Woods - Little Planet by Chris Anastasiou, on Flickr May Beetle by Chris Anastasiou, on Flickr Taking A Break by Chris Anastasiou, on Flickr Reflection by Chris Anastasiou, on Flickr Στροφιγγα by Chris Anastasiou, on Flickr Running Away From Yourself by Chris Anastasiou, on Flickr Webbed by Chris Anastasiou, on Flickr 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 κι εγώ που νομιζα πως την ανέβασα εδώ! Πως γίνεται να το ξέχασα;;; Βασικα επειδη δεν μπορω να διαλέξω ποια ήταν καλύτερη πάρτε και τις 3 η μία ήταν "πανοραμικιά" τρομάρα μου με το gt-s5830... 2013-06-11 00.23.07.jpg 2013-06-11 00.19.37.jpg 2013-06-11 00.19.20.jpg δείτε όνομα αρχείου, ζήτω ο βοράς! και μία που έβγαλα την ίδια μέρα για bonus 2013-06-10 20.25.59.jpg Οι πρώτες ειναι camrip? XD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 τι εννοείς camrip? Χρηστάρα/Βρασίδα/Θρασύβουλα, την "Woods - Little Planet by Chris Anastasiou, on Flickr" θα ήθελα αν δεν είχες πρόβλημα να μου τη στείλεις με κάποιο τρόπο στην ορίτζιναλ ανάλυση να τη βάλω μπαγκράου γιατί είναι και πολύ χάσιμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b_real Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 DSC_0488-2 by oukos!, on Flickr DSC_0946-2 by oukos!, on Flickr DSC_0909 by oukos!, on Flickr 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 ιονιο... 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Μου αρέσει πάρα πολύ, με ηρεμεί. Πάω να πάρω κάτι στάχυα φωτογραφία κι επιστρέφω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 οπως την τραβηξε η nikon. δε πειραξα τιποτα. ακομα και το vignetting ειναι του 18-55 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Μπράβο στην Νικον λοιπόν. Αλλά δεν υπάρχει 18-55 με βινιέτα. Είτε έβαλες το χέρι σου κατά λάθος ή είχε κάτι εκεί αριστερά. Επίσης μαζέψανε τις αχυρόμπαλες - μάλλον γιατί είχαμε καταιγίδες και θα σάπιζαν, κρίμα κι ήταν ένα απέραντο λιβάδι με αχυρόμπαλες. Του χρόνου πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μπράβο στην Νικον λοιπόν. Αλλά δεν υπάρχει 18-55 με βινιέτα. Είτε έβαλες το χέρι σου κατά λάθος ή είχε κάτι εκεί αριστερά. μπα τιποτα. δεν εχω ιδεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Πάω να πάρω κάτι στάχυα φωτογραφία κι επιστρέφω. Φειδίας : "...λίγο σκάλισμα έχω να κάνω σ' ένα άγαλμα της Αθηνάς και τελειώνω". Λεονάρντο Ντα Βίντσι : "....μπα, δε μου πάει δακρυσμένη η Μόνα Λίζα" Άλμπερτ Αϊνστάιν : "E=mc...Kαλό ακούγεται, αλλά κάτι σα να του λείπει..." Μπίλι Γουάιλντερ : "...να σου πω Μέριλιν, για στάσου λίγο πάνω από τον αεραγωγό..." Άγγελος Χαριστέας : " ...αν καταφέρω να πιάσω μια κεφαλιά..." (και άλλες ανύποπτες ατάκες) Άντε Φρένζο, ανεμένουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μπορεί να μην βγήκε καλή από κινητό, αλλά για κάποιον λόγο ενθουσιάστηκα όταν είδα τα τελευταία μακαρόνια να σχηματίζουν καρδούλα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Αχ τι καλόοοοοοο :wub: :wub: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 ασε τις καρδουλες και φερε να φάμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα