frenzy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Καλοκαίρι του '14, θα είσαι ελεύθερος; Καλοκαίρι του '14 θα είμαι Κρήτη, όλως τυχαίως. Θέλω να είμαι δηλαδή, ακόμα το που ακριβώς δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 πριν λίγο απ το παραθυρο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
girologos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 παρτε και μια απο εμενα παιδια!πριν 2 μερες απο το μπαλκονι μοu.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Άλλη μια βόλτα στην λίμνη Πολυφύτου. Αυτή τη φορά αργά το απόγευμα. Ρύμνιο - Λίμνη Πολυφύτου 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ask Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 http://www.flickr.com/photos/73721147@N02/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Mια φίλη μου ζήτησε να φωτογραφίσω τα παιδιά της. Είχα τρία κονσεπτ που της πρότεινα, διάλεξε το πιο κλισεδιάρικο αλλά και πάλι καλά περάσαμε. Για την επεξεργασία, βρήκα κάτι εξωφυλλα Vogue του 50, έχοντας στο νου μου παλιές διαφημίσεις coca cola (όπου το κόκκινο επικρατεί) και λίγο έναν κατάλογο από παιδικά ρούχα που μου άρεσε πολύ. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Πολύ καλές και οι δυο μπράβο . Από επεξεργασία τι φίλτρα περνάς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Γκρουπάρω αυτές που έχουν ίδιο φως, φτιάχνω την πρώτη και μετά κάνω τα ίδια settings και στις υπόλοιπες. Μετά τις τσεκάρω μία μία και κάνω διορθώσεις. Φτιάχνω το curve, λίγο τα levels αν χρειάζεται και μετά τα χρώματα, ξεκινώντας από WB. Μετά είναι χαοτική η διαδικασία, πάω μπρος πίσω μέχρι να δω την εικόνα που έχω στο μυαλό μου. Αλλά το keypoint στα χρώματα εν προκειμένω είναι το split-toning. To πακέτο στις συγκεκριμένες ήταν πως ο ουρανός είχε σύννεφα και μου άλλαζε συνεχώς το φως. Ευτυχώς μετά έβαλα τα παιδιά κάτω από ένα δέντρο έστησα φώτα και κάναμε πορτραίτα και σε 10 λεπτά είχαμε τελειώσει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μάλιστα έχεις και τα φλας σου όποτε παίζεις καλυτέρα με το φως ,πολύ καλή και αυτή αν και θα ήθελα λίγο ποιο ανοιχτό το κάδρο για να μην κόβονται και τα χέρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kate23 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Καλά νέα. Βρήκα για ποιο λόγο αναβόσβηνε το timelapse που είχα κάνει, αν θυμάστε. Έχει να κάνει με το aperture και μπορείτε να το δείτε αναλυτικά Site: για να το αποφύγετε. Δεν το δοκίμασα ακόμη, δεν προλαβαίνω, γιατί πάλι δεν θα έχω φωτογραφική.Και εδώ έρχονται τα άσχημα νέα. Την πήρα πίσω και δοκίμασα το βίντεο για να δω αν βγάζει πάλι τη γραμμή και μαντέψτε, την βγάζει ακόμη. Απορώ γιατί μου την έστειλαν πίσω αφού δεν την έφτιαξαν. Μου είπαν ότι μου άλλαξαν αισθητήρα και δεν ρώτησα περαιτέρω μιας και δεν ξέρω λεπτομερώς τα τεχνικά της μηχανής μου. Χθες ανακάλυψα ότι είναι ακόμη χαλασμένη οπότε αύριο θα τηλεφωνήσω να τους ενημερώσω και μου φαίνεται λογικό να ζητήσω αντικατάσταση. Εσείς τι λέτε? Btw, frenzy λατρεύω την ατμόσφαιρα στις φωτογραφίες σου! Είναι πραγματικά μοναδικές και μαγευτικές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 H Θεσσαλονίκη μέσα από το Θερμαικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 PrespesMornig2 PrespesMornig Κοντά στον Άγιο Αχίλλειο στις Πρέσπες, ένα βράδυ με τρομερές αϋπνίες. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 H Θεσσαλονίκη μέσα από το Θερμαικό. Αυτό είναι που λέει ο ποιητής "Της Σαλονίκης μοναχά της πρέπει το καράβι / και μην τολμήσεις να τη δεις ποτέ απ'τη στεριά" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Από το ταξιδάκι μου στην Κέα το ΣΚ που πέρασε: 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα