hewey Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Με φιλοξένησαν πρόσφατα στο Βερολίνο σε αυτή τη γειτονιά και μου άρεσε αρκετά. Τίποτα ιδιαίτερο η αλήθεια είναι, αλλά είναι photo from my camera...κινητού βέβαια.. Δεν ήταν για διακοπές, γι' αυτό και δεν τράβηξα κάτι καλύτερο. 4
andreapaog328 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 και που να δεις ζυρίχη...έστρωνες τραπεζι στο πάτωμα, ντρεποσουνα να πατησεις κατω...
frenzy Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Ούτε ένα σκουπίδι στο πεζοδρόμιο... Γόπες στην πρώτη φωτό και σκουπίδια κάτω από τον σκουπιδοτενεκέ στη δεύτερη. Expect nothing to see everything. Πολλά αρχίδια αυτός που το φορούσε - τουλάχιστον 6. Από την απόβαση στην Νορμανδία: 4
frenzy Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Ντινάρα εδώ είναι που είναι χρήσιμο το polarizer να κόψει μέσα από την ομίχλη. Κι αν κρατήσει ως το ηλιοβασίλεμα και πιάσεις τον ήλιο να πέφτει από πλάγια, βγαίνουν όλα πανέμορφα.
arxaggelos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Γόπες στην πρώτη φωτό και σκουπίδια κάτω από τον σκουπιδοτενεκέ στη δεύτερη. Expect nothing to see everything. Πολλά αρχίδια αυτός που το φορούσε - τουλάχιστον 6. Από την απόβαση στην Νορμανδία: Αυτος από το Βιετνάμ ειχε περισσοτερα
frenzy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Λοιπόν μου ζήτησε ένα ζευγάρι να φωτογραφίσω τον γάμο τους και συμφώνησα τελικά. Καθώς δεν έχω ιδέα, αποφάσισα να το κάνω εντελώς κλασικά μέχρι το γλέντι, όπου θα αφεθώ να κάνω λίγο τα δικά μου αφού έχω τις πόζες που θα χρειάζονται. Συμφώνησαν με το κονσεπτ. Τους είπα να κάνουμε ένα "engagement shoot" για να εξοικειωθούμε ο ένας με τον άλλο και βγήκε καλά. Ο γαμπρός είναι λίγο σοβαροφανής όταν ποζάρει αλλά θα τον βρω που θα πάει. Ας μην λέω πολλά όμως. Eίναι καλή φάση τελικά, το είχα στο μυαλό μου ως πολύ βαρετό στυλ φωτογραφίας, αλλά μαθαίνω πολλά πράγματα, ειδικά στο να στήνω πόζες και να φωτίζω πρόσωπα. Επίσης ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλός - σε 30-40 λεπτά περίπατου έχω 40 φωτογραφίες που κρατάω και καμιά 20ρια από αυτές που αξίζουν να μπουν στο μπουκ. Δεν έχω το περιθώριο να τους τυραννάω 2 ώρες μέχρι να βγει (ούτε αυτοί τον χρόνο), σε αυτό βοήθησε το γεγονός πως φωτογραφίζω πολύ τα παιδιά. Γνώμες; 6
Antwni Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ωραίες! Αλλά επιτρέπεται να ποστάρεις φωτος δημόσια από τη στιγμή που δεν έχεις πάρει την άδειά τους? Δε ξέρω, ρωτάω
frenzy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ναι, δικές μου είναι, αυτοί έχουν υπογράψει για αντίγραφα, εγώ έχω τα δικαιώματα της πνευματικής εργασίας. Γι' αυτό και βλέπεις φωτό από γάμους στις βιτρίνες και τα σαητ φωτογράφων. 2
washcloud Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Γνώμες; ...να κοιτάξεις ν΄αγοράσεις το χωραφάκι που έβγαλες τα παιδιά. Έσπειρες που έσπειρες...
arxaggelos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Με τί φακό θα τραβήξεις το ευτυχές γεγονός; Btw, η πρωτη και η τρίτη μου αρέσουν πολύ, είναι πολύ κοντά σε αυτό που θα έκανα κι εγώ σε ανάλογο project.
Ntinaras Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Με τί φακό θα τραβήξεις το ευτυχές γεγονός; Btw, η πρωτη και η τρίτη μου αρέσουν πολύ, είναι πολύ κοντά σε αυτό που θα έκανα κι εγώ σε ανάλογο project. το χω κι εγω απορια,ποιος ειναι ο ιδανικος φακος για τετοια event?
frenzy Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Στο ένα σώμα θα έχω τον 17-55 2.8 και στο άλλο 55-200. Θα έχω και τον 50ρη 1.4 στην τσάντα, θα πάρω μερικά καρέ το πρωί, από τον γαμπρό και την νύφη όταν ετοιμάζονται ο καθένας μόνος του. Στο γλέντι θα στήσω strobes σε 2 λευκούς τοίχους ασύρματα και μάλλον φιλλ on-camera ttl στο σώμα με τον 17-55. Εκεί που θα παμε βέβαια θα κάνω και μερικά "στημένα" με ομπρέλα σε καλύτερο background. Το καλό είναι πως ο γάμος είναι 10.30 το πρωί οπότε θα τραβήξει η ιστορία. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ πως ο γάμος είναι 22 Ιουνίου κι είχα τζάμπα εισιτήρια από τη δουλειά για το 24hrs @ Le Mans. Δεν έχω τρέλα με τα αυτοκίνητα αλλά το event προσφέρεται για φωτό. Του χρόνου. 2
washcloud Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 η πρωτη και η τρίτη μου αρέσουν πολύ, είναι πολύ κοντά σε αυτό που θα έκανα κι εγώ σε ανάλογο project. ...η 3η ίσως, αλλά η 1η αποκλείεται. Γιατί απλά δεν υπάρχει. (...κι αν δεν υπάρχει, πώς την είδες, σου άρεσε, είναι κοντά σε αυτό που θα έκανες κι εσύ κλπ) Φρένζη, όπως το πας, το να φωτογραφίζεται κάποιος από εσένα θα καταλήξει να είναι εγγύηση ευτυχίας.... Καλοκαίρι του '14, θα είσαι ελεύθερος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα