viper2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 βαηπερ, δεν ξέρω πως να στο πω ευγενικά, κι επειδή είπες αυτό για τα γηρατειά δεν χρειάζεται κιολας : Λες ανοησίες. Κατά τ' άλλα πόσταρε καμια φωτο. για την επεξεργασια? 1
andreapaog328 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) μερικές απ το σημερινο airshow των red arrows στην πατρα. με την μουφα κομπακτ μου ίσιωσα κατι θαλασσες που γέρνανε, κατι distortions μαθαινω σιγά σιγα μια που έφτιαξα λιγο gtp focus εδω Επεξ/σία 22 Μαΐου 2013 από andreapaog328 11
giorgos147 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Η πρώτη με έναν καλύτερο φωτισμό πιστεύω θα ήταν φανταστική.
washcloud Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 ....πώς θα γίνει να γίνει στίκι ΜΟΝΟ η πιτσιρίκα του φρενζόγερου; Μιλάμε για μαγευτική φωτό. Σηκώνομαι κομμάτια, μπαίνω τη βλέπω και δε χρειάζομαι ούτε καφέ. Ακούω ειδήσεις-γίνομαι χάλια-μπαίνω τη βλέπω κι αμέσως στα μου όλα. Σε ζηλεύω ως μπαμπά κι ως φωτογράφο. *(...σόρι αλλά ούτε πικς έχω, ούτε παιδιά να ποστάρω) 1
frenzy Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μην ακούς ειδήσεις πρώτα απ' όλα. Θα σου ποστάρω μια άλλη, δοκιμάζω κάτι αλλά δεν μου βγαίνει προς το παρόν, έχω κάνει το σπίτι ανω κάτω να βρω το υλικό που θέλω (δεν το βρίσκω) και κάνω διάλλειμα με μια γκινες και ινσομνια. Για τα καλά σου λόγια πάρε μια καμηλοπάρδαλη και μια οικογένεια Μπάμπηδες όσο περιμένεις. 4
washcloud Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 ...σπάνια πατάω λάικς (απλά το θεωρώ χαζο-παιδικό, όχι τίποτ' άλλο), με εξαίρεση πχ στην προηγούμενη σελίδα - γι' αυτό και δε θα το "μαγαρίσω" το προηγούμενο. Αλλά θα γράψω ότι η παρδαλή σου καμήλα είναι σχεδόν ερωτεύσιμη (ως αντίθεση φλου μπακράουντ με εξαιρετικά φωτισμένο/καθαρό φόργκραουντ, μην παρεξηγηθούμε κι όλας) - οι δε μπάμπηδες είναι γουτσουγουτσούδικοι έτσι πως στήθηκαν (ζευγαρωτά παρακαλώ, τα πούστικα) με τις ασπροπιτσιλιές και τα κέρατά τους γαμώ το κέρατό τους κτλπ κι εγώ βραδυάτικα ευτυχής για την αφιέρωση αυτών των ομορφιών. Αναμένω ανευρέσεις. Στοπ. Μουάτς. Στοπ. ...προσπαθείς να μπεις στο Γκίνες με Γκίνες; Μουαχαχα στοπ.
rafail1994 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Φωτογράφος δίνει γλειφιτζούρι, μετά το παίρνει. Τα παιδιά κλαίνε. Και γίνονται έκθεση Τι μπορεί να κάνει ένα μικρό παιδί να κλάψει περισσότερο από το να του στερήσεις το δώρο του; Η φωτογράφος Jill Greenberg έβαλε στο φωτογραφικό της στούντιο μικρά παιδάκια, τους έδωσε γλειφιτζούρια, τους τα πήρε πίσω και τα φωτογράφησε να κλαίνε. Η έκθεση της "End Times" που έχει λάβει χώρα σε διάφορες γκαλερί ανά τον κόσμο, όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και δίχασε το κοινό. Κάποιοι την κατηγόρησαν για σαδισμό. Σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι και η έκθεση που της "άνοιξε την πόρτα" της επιτυχίας και της αναγνωρισιμότητας. Η 46χρονη Greenberg δήλωσε πως μετά τη φωτογράφηση, επέστρεφε τα γλυκά στα παιδάκια, 30 μόλις δευτερόλεπτα μετά την αρπαγή τους από την ίδια, ενώ υπογράμμισε πως οι φωτογραφήσεις έγιναν με τη συναίνεση των γονιών τους. Ποιο ήταν το κίνητρο της; Η απόγνωση που αισθάνεται η ίδια, και ο θυμός της για την Αμερικανική κυβέρνηση και τον χριστιανικό φονταμενταλισμό. 5
kate23 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Θα σας παρακαλούσα να μου συμπαρασταθείτε όοοοοολοι σ' αυτήν την δύσκολη στιγμή της ζωής μου... Μου χάλασε η Nikon και την έστειλα για servis και θα είμαι καμιά 20αριά μέρες μακριά της. :( Είχε ένα πρόβλημα με το βίντεο. Κάθε λίγο έβγαζε μια μαύρη γραμμή καθώς κατέγραφε, ακόμη και στο live view. :/ Δοκίμασα reset που μου είπαν αλλά τίποτα και έτσι την έστειλα. Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σας, guys!
washcloud Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Θα σας παρακαλούσα να μου συμπαρασταθείτε όοοοοολοι σ' αυτήν την δύσκολη στιγμή της ζωής μου... Μου χάλασε η Nikon και την έστειλα για servis και θα είμαι καμιά 20αριά μέρες μακριά της. :( Είχε ένα πρόβλημα με το βίντεο. Κάθε λίγο έβγαζε μια μαύρη γραμμή καθώς κατέγραφε, ακόμη και στο live view. :/ Δοκίμασα reset που μου είπαν αλλά τίποτα και έτσι την έστειλα. ...πρόταση νέου avatar : ...σε πειράζω, ε. Κι εύχομαι...γρήγορη ανάρρωση της μηχανής σου, αφού σημαίνει τόσα για 'σένα. Και 4
Sellers Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Θα σας παρακαλούσα να μου συμπαρασταθείτε όοοοοολοι σ' αυτήν την δύσκολη στιγμή της ζωής μου... Μου χάλασε η Nikon και την έστειλα για servis και θα είμαι καμιά 20αριά μέρες μακριά της. :( Είχε ένα πρόβλημα με το βίντεο. Κάθε λίγο έβγαζε μια μαύρη γραμμή καθώς κατέγραφε, ακόμη και στο live view. :/ Δοκίμασα reset που μου είπαν αλλά τίποτα και έτσι την έστειλα. Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σας, guys! Έλα υπομονή. Βγάζε απο το κινητό για λίγο καιρό. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα