alexzzz Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 όπως έγραφα και στο οο έβγαλα κάποιες φωτό για μια δουλειά σήμερα. Είδα λοιπόν αυτό το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό... μόνο που δεν μπόρεσε να το φάει τελικά, σκάλωσε και... καπούτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 ...κάποιος συμβολισμός για τον εργοδότη σου, να υποθέσω ; (αν πάντως δεν το είχες δει έτσι, προτείνω εκτύπωση πόστερ-σάιζ , και στον τοίχο του γραφείου σου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 ...κάποιος συμβολισμός για τον εργοδότη σου, να υποθέσω ; (αν πάντως δεν το είχες δει έτσι, προτείνω εκτύπωση πόστερ-σάιζ , και στον τοίχο του γραφείου σου) για αυτόν έχω κεφάλι αλόγου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Αν την κοιτάξεις στα γρήγορα μοιάζει με μεταλλαγμένο ψάρι που έχει 2 ουρές κι ένα μάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Αν την κοιτάξεις στα γρήγορα μοιάζει με μεταλλαγμένο ψάρι που έχει 2 ουρές κι ένα μάτι. πριν λερωθεί φαινόταν ακόμα πιο καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 [/img] [/img] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 ΟΥΝΑ ΜΠΙΡΑ ΑΝΚΟΡΑ ΜΑΕΣΤΡΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 η δεύτερη φοτογραφία ειναι το Santiago bernabeu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 ...ε καλά....πορ φαβόρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 [/img] Santiago Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) Ιρον μαν.. tags [ΙΜG] [/iΜG] βάζεις οταν θελεις να ποσταρεις μια εικόνα που βρήκες π.χ. σε μια ιστοσελιδα. Οταν ανεβαζεις μια εικονα εσυ με imageshack κλπ δεν χρειαζονται τα tags. * ενα λαθακι καναμε ρε wash Επεξ/σία 25 Απριλίου 2009 από Chrisxxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Ιρον μαν.. Οταν tags [ΙΜG] [/iΜG] βάζεις οταν θελεις να ποσταρεις μια εικόνα που βρήκες π.χ. σε μια ιστοσελιδα. Οταν ανεβαζεις μια εικονα εσυ με imageshack κλπ δεν χρειαζονται τα tags. ...χιπς ! ....φιξεδ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Ξεθάβω, για να σας δείξω πιξ από το τελευταίο μου ταξίδι, όπου και αποφάσισα να έρθω πιο κοντά με τη φωτογραφική μου. Ενδεχόμενες διορθώσεις ευπρόσδεκτες και επιθυμητές. φωτάκια κι άλλα φωτάκια πρόκειται για το τραπέζι σε ένα μαγαζί που είχε στον κατάλογο 26 σελίδες με κοκτέηλ. ό,τι βλέπετε Χωρίς να είναι κάτι συνταρακτικό το θέμα, είναι αντιπροσωπευτική του αλκοολισμού των άγγλων και για κάποιο λόγο μέσα στη δεκάδα των αγαπημένων μου φωτογραφιών από κει. Ίσως, μεταξύ άλλων, και γιατί δεν το είδα ανεβαίνοντας =ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Ξημέρωμα Σούρουπο το μέγεθος λόγω δικαιωμάτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Η 1η μ'αρεσε insomniak αλλα πρεπει να τις μεγαλωσεις λιγακι να τις βλεπουμε καλυτερα... Να βαλω και εγω με την σειρα μου μερικες απο τις τελευταιες που εχω βγαλει: Η παλια zenit μου Το αυτοκινητο ενος φιλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα