kate23 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά Καλά Χριστούγεννα! Λίγο αργά, αλλά δεν πειράζει! Ελπίζω να περνάτε όλοι πολύ όμορφα. Έβγαλα μερικές φωτογραφίες αυτές τις μέρες. Ορίστε μερικές It's all green to me by Chris Anastasiou, on Flickr Through the Crystal Ball by Chris Anastasiou, on Flickr Fly Away by Chris Anastasiou, on Flickr Fog over the lake by Chris Anastasiou, on Flickr 13
frenzy Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Κεητ γουσταρω παρα πολυ το ζεστο ασημί φηλινγκ στην τρίτη, εγώ αυτό το θεμα δεν θα το εβλεπα αν ήμουν εκει, έπιασες το σερενιτυ, μπραβο. Ραφαηλ, το καπνισμα στις φωτογραφιες ειναι πάντα ωραιο, και μου αρεσει που δεν φαινεται το προσωπο, κάθησα λίγο παραπάνω να φανταστω την έκφραση του παππου. Επισης το cut-off στα μαυρα δινει την εντυπωση φιλμ, καλη φαση. 2
kate23 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστώ πάρα πολύ! Και συμφωνώ απολύτως μαζί σου για τη φωτογραφία του Ραφαήλ! Ορίστε 3 ακόμη Rainbow Flare by Chris Anastasiou, on Flickr Sunset Panorama by Chris Anastasiou, on Flickr Rust by Chris Anastasiou, on Flickr 3
andrikakis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Χρόνια πολλά και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος! DSCN5111 by AntoniC A., on Flickr DSCN5093 by AntoniC A., on Flickr DSCN5087 by AntoniC A., on Flickr 5
kate23 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Καλή Χρονιά παιδιά! Εύχομαι το 2013 να είναι γεμάτο δημιουργικότητα! :) Snik: Μου άρεσαν πάρα πολύ και οι 3 αλλά κυρίως η 2η! Από τις αγαπημένες μου δικές σου. Andrikakis: Η δεύτερη είναι καταπληκτική! Μπράβο. Και οι άλλες δύο μου αρέσουν αλλά η δεύτερη κλέβει την παράσταση για μένα. 1
snik Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Καταρχην ελπιζω να εχουμε καλη φωτογραφικη χρονια ολοι μας και σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια. @viper2005 ειναι στα 3.2 sec f/9 ISO 200 δυστυχως εκεινη την ωρα δεν περνουσε κοσμος με πιο φωτεινα ρουχα να την αναδειξουν καλυτερα.
liakjim Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Απο την σημερινη μου εκδρομη στους καταρρακτες Δρυμώνα: 4
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Πως μπορώ να προσθέσω φωτογραφίες κατευθείαν από το flickr;
andrikakis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Πως μπορώ να προσθέσω φωτογραφίες κατευθείαν από το flickr; πάνω από την εικόνα πατάς share, αντιγράφεις τον κώδικα που έχει στο κουτάκι και τον κάνεις επικόλληση εδώ
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Thanks! Είχα ενεργοποιημένο το AdBlock και δεν μου τα εμφάνιζε... Bokeh by arisxris, on Flickr Siamese Cat by arisxris, on Flickr Wild Cat by arisxris, on Flickr 4
caution Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 ( Τώρα... τώρα... θα κάνω το σχόλιο που θα με κάνει αγαπητό στο thread... ) Χάζεψα την τελευταία σελίδα και ρε παιδιά, ok καλαίσθητες και άρτιες φωτογραφίες, αλλά δεν μπορείτε με τίποτα να ξεφύγετε από τις cliche θεματολογίες; Γάτες, παππούδες και νερά μια ζωή; Μην στραβώνετε αλλά honestly, αποστασιοποιηθείτε λίγο και σκεφτείτε μπας και παίζουν και άλλα θέματα που αξίζουν τα click σας 1
Ntinaras Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 καλη ιδεα αλλα ζουμε στην ελλαδα δεν εχει ουτε καγκουρω,ουτε ιγκλου με φωκιες ουτε veyron αμα θες μπορω να ανεβασω το Pc Μου σε HDR 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα