frenzy Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Πολλή βροχή σήμερα αλλά έριξα ένα βλέφαρο δυτικά και είδα φως. Φόρτωσα αμάξι και ακολούθησα την τρύπα στα σύννεφα. 150 χλμ αργότερα βρέθηκα στη θάλασσα. Με το που έφτασα έκανα ένα φίλο Με ακολουθούσε ώσπου έφυγα. άρχισα να βγάζω φωτογραφίες ώσπου κάτι τυπάκια μου ζήτησαν να τους φωτογραφίσω και να τους τις στείλω όπως κι έκανα με κέρασαν ένα τσιγάρο κι έφυγαν πάλι όπως ήρθαν (με ανεμοπάτινο). Καθώς περίμενα να ξενερώσω για να ξαναμπω στο αμάξι την είδα ιμπρεσιονιστής κι άρχισα να πανάρω όλη την παραλία. μετά γύρισα. *ακόμα να ξενερώσω 11
frenzy Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 * Για geeks Κάποια στιγμή πέρυσι έσβησα την φετινή ήταν περίπου ο διπλάσιος αριθμός κόκκου Αμέσως μετά το πρώτο πέρασμα και άμεσο wtf welded dust και νερά από το swab Δεύτερο πέρασμα με 6 σταγόνες στο swab, καλύτερα αλλά κάτι τρέχει Δεν το στέγνωσα και άργησα να κλείσω το διάφραγμα πάλι. πέρασμα με ένα swab 1 σταγόνα κι ένα στεγνό. ένα τριχοειδές και 2 κόκκοι. Φύσημα με το μπλοουερ και τέλος. Με γειες μου! 1
De@th L0rd Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Γάτες: Τοπία: Τριαντάφυλλα: Γεράκι: Homemade Pizza:
snik Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Ας βαλω και εγω μερικες που εβγαλα προσφατα. Τελευταια το εχω παρατησει λιγο το αθλημα λογο δουλειας και το πηρα αποφαση απο εδω και περα να κουβαλαω την φωτογραφικη μαζι μου σχεδον παντου γιατι δεν γινεται αλλιως. Οι 2 πρωτες ειναι μεσα απο το κτελ στον δρομο προς Καρδιτσα και η 3η ειναι με μια δοκιμη που εκανα για να βγαλω το bokeh που εχει η φωτογραφια. Το χειροτερο ηταν που οπως μπαιναμε στον δομοκο βλεπω να ειναι γεματο ομιχλη ο δρομος οπου θα μπορουσαν να βγουν τελειες φωτογραφιες αλλα ουτε να κατεβω μπορουσα και ουτε ημουν στην θεση διπλα στο παραθυρο . Γενικα σαν πολη η Καρδιτσα δεν ειχα να εχει κατι το ιδιαιτερο φωτογραφικα αλλα στον δρομο ειχε αρκετα ωραια θεματακια οποτε καποια στιγμη αν μου δωθει η ευκαιρια θα ηθελα να το ξανακανω το ταξιδι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα