pOLoS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Canon EOS 500 d + Sigma 18-200mm f/3.5-6.3 II DC OS HSM Οι της Ελλάδας είναι με τον 18-55 IS όμως. Με οποιαδήποτε dslr όμως μπορεις να εχεις αυτό το αποτελεσμα. Απλά να πετύχεις τη στιγμή κ να εχεις ασχοληθεί λίγο να ξέρεις τι θέλεις και μια φωτο με ενα παραμυθένιο σπιτάκι (οπού ΝΑΙ μένουν άνθρωποι!) παραμυθένια!
kakofonixx Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Canon EOS 500 d + Sigma 18-200mm f/3.5-6.3 II DC OS HSM Οι της Ελλάδας είναι με τον 18-55 IS όμως. Με οποιαδήποτε dslr όμως μπορεις να εχεις αυτό το αποτελεσμα. Απλά να πετύχεις τη στιγμή κ να εχεις ασχοληθεί λίγο να ξέρεις τι θέλεις και μια φωτο με ενα παραμυθένιο σπιτάκι (οπού ΝΑΙ μένουν άνθρωποι!) εχω ακριβως την ιδια μηχανη και φακο με εσενα! με τη διαφορα οτι ο δικος μου δε εχει OS θα μπορουσες να μοιραστεις μαζι μας και τις ρυθμισεις (exif) της φωτογραφιας?
sphinxgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 εχω ακριβως την ιδια μηχανη και φακο με εσενα! με τη διαφορα οτι ο δικος μου δε εχει OS θα μπορουσες να μοιραστεις μαζι μας και τις ρυθμισεις (exif) της φωτογραφιας? Στις νυχτερινές λήψεις δεν παίζει διαφορά γιατί το IS το απενεργοποιείς. Στις ημερήσιες όμως η διαφορά είναι +4 stop σταθεροποίηση. Και φυσικά για να γράψω τον πόνο μου αν μπορείς να πάρεις κάποια στιγμή φακό 2 ειναι φοβεροί για όλες τις συνθήκες και θα βολέψουν Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM Αυτό γιατί κατα γενική ομολογία χρειάζεται το ευρυγώνιο και το ζουμ στα 85,είναι υπεραρκετο στο 95% των περιπτέσεων Πες μου σε ποια θες exif να κοιτάξω να τα γράψω.
kakofonixx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Στις νυχτερινές λήψεις δεν παίζει διαφορά γιατί το IS το απενεργοποιείς. Στις ημερήσιες όμως η διαφορά είναι +4 stop σταθεροποίηση. Και φυσικά για να γράψω τον πόνο μου αν μπορείς να πάρεις κάποια στιγμή φακό 2 ειναι φοβεροί για όλες τις συνθήκες και θα βολέψουν Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM Αυτό γιατί κατα γενική ομολογία χρειάζεται το ευρυγώνιο και το ζουμ στα 85,είναι υπεραρκετο στο 95% των περιπτέσεων Πες μου σε ποια θες exif να κοιτάξω να τα γράψω. για νυχτερινες φωτος ουτως ή αλλως δε θα προτιμουσα τη χρηση stabiliser, αλλα να εχω τη μηχανη στημενη σε ενα τριποδο το IS πιστευω γενικα ειναι χρησιμο σε εσωτερικους χωρους παντως αν αυτη τη στιγμη ειχα χρηματα να διαθεσω για εναν φακο θα επαιρνα ενα πολυ φωτεινο (κατι γυρω στα f2.0) exif θελω για την φωτο που σου παραθετω στο πιο πανω μηνυμα (αυτη με το μικρο παραμυθενιο σπιτακι)
kate23 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Παιδάκια μου αρέσουν πολύ οι φωτογραφίες που βάζετε, ελπίζω να το ξέρετε ήδη! Αυτές τις μέρες δεν έχω βγει καμία βόλτα, οπότε no photos από μένα. Αλλά! Πήρα φακό!!! Δεν τον πήρα ακόμη γιατί δεν τον είχε στο μαγαζί αλλά μέχρι τις 20 μου είπε θα μου τον στείλει! :) Πήρα τον 35mm 1.8g Έχω κατενθουσιαστεί όπως βλέπετε!
kakofonixx Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Παιδάκια μου αρέσουν πολύ οι φωτογραφίες που βάζετε, ελπίζω να το ξέρετε ήδη! Αυτές τις μέρες δεν έχω βγει καμία βόλτα, οπότε no photos από μένα. Αλλά! Πήρα φακό!!! Δεν τον πήρα ακόμη γιατί δεν τον είχε στο μαγαζί αλλά μέχρι τις 20 μου είπε θα μου τον στείλει! :) Πήρα τον 35mm 1.8g Έχω κατενθουσιαστεί όπως βλέπετε! μεγεια και να τον καταευχαριστηθεις! αναμενουμε φωτος απο το νεο φακο! ζηλευω λιγακι...
kate23 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 μεγεια και να τον καταευχαριστηθεις! αναμενουμε φωτος απο το νεο φακο! ζηλευω λιγακι... Ευχαριστώ πάαααρα πολύ! Έχω ξετρελαθεί και πρέπει να περιμένω και μιάμιση βδομάδα ακόμη για να τον έχω! Αλλά δεν πειράζει, τόσον καιρό περίμενα να πάρω άλλον φακό οπότε θα το αντέξω! Εννοείται!!! Θα σας τρελάνω! Χαχαχα
sphinxgr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Άγιο Όρος -Σκήτη Α. Άννας εχω ακριβως την ιδια μηχανη και φακο με εσενα! με τη διαφορα οτι ο δικος μου δε εχει OS θα μπορουσες να μοιραστεις μαζι μας και τις ρυθμισεις (exif) της φωτογραφιας? Αυτή με το σπιτάκι λοιπόν είναι: 30", f8, iso 400, 18mm 2
tehAllantin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Ένα περίεργο σύννεφο στο Στόμιο (παράλια Λάρισας). τι σου κάνει το υψηλό ίσο (3200) σε μία κόμπακτ "καλή" μηχανή!
viper2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 18 ! το γράφω!!! αυτο με το σπιτακι εγραψες και εγω ειδα ενα συννεφακι μονο...
kakofonixx Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Αυτή με το σπιτάκι λοιπόν είναι: 30", f8, iso 400, 18mm ευχαριστωωωω!
linuslost Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Ένα περίεργο σύννεφο στο Στόμιο (παράλια Λάρισας). τι σου κάνει το υψηλό ίσο (3200) σε μία κόμπακτ "καλή" μηχανή! Ένα περίεργο σύννεφο στο Στόμιο (παράλια Λάρισας). τι σου κάνει το υψηλό ίσο (3200) σε μία κόμπακτ "καλή" μηχανή! Aφου εισαι που εισαι εκει βγαλε και καμια απο Καριτσα ή Πλατια Αμμο!!!
sphinxgr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 αυτο με το σπιτακι εγραψες και εγω ειδα ενα συννεφακι μονο... 18 K αυτη ειναι. γενικά το ευρυγωνιο ειναι το πιο κοινά χρησιμοποιούμενο. μια απο πράγα τωρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα