kate23 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 @andrikakis: Μου αρέσει πολύ η πρώτη και η τελευταία. @nikelodeoon: Ρε συ είναι πολύ ωραία! Άμα βγάλεις και άλλες βάλτες εννοείται! Thanks και για τη νέα τεχνική Ορίστε και 3 ακόμη Lifeguard Post - HDR by Chris Anastasiou, on Flickr Abandoned Volleyball by Chris Anastasiou, on Flickr Corrosion by Chris Anastasiou, on Flickr 9
frenzy Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Πρωινός περίπατος (2 κινητο και 2 nikon). Θυμήθηκα πόσο αγαπώ τον 50ρη μου 7
b_real Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 2 από έναν πρωτάρη Rusty wire by oukos, on Flickr light of the past by oukos, on Flickr 3
leftermann Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Πρωινός περίπατος (2 κινητο και 2 nikon). Θυμήθηκα πόσο αγαπώ τον 50ρη μου Πού παίρνεις τον πρωινό σου περίπατο ρε κολλητέ; Νοικιάζεται κάνα 3άρι κει κοντά; 4
frenzy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δ. Γαλλία, Νάντη κοντά(πούντη?). Από τη μία πλευρά βλέπω αυτό Kι από την άλλη αυτό Απ' όσο βλέπω δεν έχει τριάρια κοντά Αλλά τριάρι δεν είναι μικρό για σένα ρε λεφτερ; 5
leftermann Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 μάααστα, μάααστα. Είπα κι εγώ, γιατί εκεί που ήξερα ότι είσαι δεν είναι έτσι οι πρωινοί περίπατοι... Κατατάλλα, 4αράκι θα ήταν καλύτερο, όντως, αλλά αν σκεφτείς ότι τώρα μένω σε 2άρι, μια χαρά θα μου έρθει και το 3άρι
nickelodeon Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Με την ίδια μέθοδο, παγκάκι στην Καστοριά (βόρια παραλία). {Brenizer Method} 18
kate23 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Πάρα πολύ ωραίες παιδιά! 1000 μπράβο! Μου φτιάχνετε τη διάθεση Wild is the Wind by Chris Anastasiou, on Flickr Pay attention to the little things... by Chris Anastasiou, on Flickr Hide your Light by Chris Anastasiou, on Flickr 5
frenzy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Κάτι εναλλακτικό εκτός του flickr (instagram, deviant και δεν συμμαζεύεται) έχουμε; Σιχάθηκα λίγο το φλικρ, είχα σταματήσει να βλέπω καλές φωτό και τα -once-ομπσκιουρ γκρουπάκια που είχα έγιναν λίγο κωλοχανεία. Κοίταζα το blue Canvas και το γουστάρω, πολλοί καλλιτέχνες που μου αρέσουν ανεβάζουν τη δουλειά τους εκεί. Ξέρετε άλλα; Και για το τυπικό του θέματος, τραβηγμένη σε φιλμ, θα κοιτάξω ποιό, σε Lanka, μια viewfinder κάμερα που τραβάει σε μισό 35ρι καρε, κάτι που την κάνει ιδανική για random δίπτυχα. Δυστυχώς δεν την έχω χρησιμοποιήσει πολύ, αλλά αυτό είναι ένα από τα δίπτυχα. 3
Kasrith Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Στην βιβλιοθήκη της σχολής. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2012 από Kasrith 2
leftermann Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Γιάννενα, το ΠΣΚ που μας πέρασε. κάπου στη λίμνη κάπου στο κάστρο μπαη νάητ ζουμ στο γήπεδο, έπαιζε ο ΠΑΣ Τα παιδία παίζει τα παιδία παίζει μπαη νάητ 3
frenzy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Στην τελευταία, όταν ξαναπας κούνιες δοκίμασε να κάνεις panning με το πιτσιρίκι, βγαίνει καλύτερο. Βαλ' του γκάζια όμως στην κουνια. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα