little loulou Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 μιας και ο ηλιος λαμπει..τα πουλακια κελαηδουν..ειπα να βγω κι εγω με την φωτογραφικη μου και να αποθανατισω τη φυση.. http://img9.imageshack.us/gal.php?g=picturefo008.jpg
washcloud Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 "κλασσικό" το συντριβάνι, ωραίο "θέμα" το υπαίθριο σκάκι, ξεχωριστή προοπτική και χρώματα στον φοίνικα, ...και πολλλλλλλύ όμορφη έμπνευση το "χεράκι-χεράκι" μπράβο LL
little loulou Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 "κλασσικό" το συντριβάνι, ωραίο "θέμα" το υπαίθριο σκάκι, ξεχωριστή προοπτική και χρώματα στον φοίνικα, ...και πολλλλλλλύ όμορφη έμπνευση το "χεράκι-χεράκι" μπράβο LL ευχαριστω..ευχαριστω...:-)
alexzzz Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 το χεράκι- χεράκι μου άρεσε και μένα πάρα πολύ... μπράβο σου καλή μου νεράιδα
pappous_soulis Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Παρατηρήσατε κάτι; Πρώτα από όλα δεν βλέπω αν αυτό εκεί στην άκρη είναι σκιά ή γάτα... εγώ σαν γάτα το βλέπω πάντως.Επίσης όλες οι γκρι γάτες είναι copy- paste It's Dr. Meowhattan!
alexzzz Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Πάππου δεν το πιασά αλλά καλό αποκλείεται αν είναι...
pournaras Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 μιας και ο ηλιος λαμπει..τα πουλακια κελαηδουν..ειπα να βγω κι εγω με την φωτογραφικη μου και να απαθανατισω τη φυση..http://img9.imageshack.us/gal.php?g=picturefo008.jpg Fixed Μελισσουλη σε προλαβα
washcloud Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 άι κρηέτιντ ε μάνστερ........ ...σιγά μην έκανα φιξντ στη λουλού.....τον μπελά σου ψάχνεις ; ποιός την ακούει μετά....
little loulou Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Fixed ...σιγά μην έκανα φιξντ στη λουλού.....τον μπελά σου ψάχνεις ; ποιός την ακούει μετά.... :-D:-D
washcloud Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 .......................... αχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχααχαχαχαχΧαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα