tehAllantin Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 η πρωτη με λιγο tilt shift θα ειναι απιθανη κατα τη γνωμη μου! [edit]: κατι εκανα, ελπιζω να σου αρεσει μου θύμισε κάτι που μου έλεγε ο αδερφός, για κάτι πανάκριβους φακούς που κάνουν ζουμ στο αντικείμενο και το μπαγκράου είναι θολο! Μία φίλη φωτογράφος μου είπε ότι είναι αζουμάριστη η φωτό (δίκιο είχε αλλά άσχετος γαρ, τι να κάνω). Με ένα φιλτράκι στο photoshop έκανε αρκετά μεγάλη διαφορά! Δεν θυμάμαι πως λέγεται!
akisk Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Stamatis ωραίο το mini-tutorial! Ελπίζω την επόμενη φορά να είμαι τυχερός και να περνάει καμιά μάγισσα με σκουπόξυλο ή τουλάχιστον ο ET Settings: tripod, 400mm x 1.4, iso 100, f/8, 1/40s, raw. Ακολούθησε λίγη επεξεργασία με το ACR (ίσως το παράκανα) και τέλος έγινε το απαραίτητο crop+sharpen. Βάζω και τo jpeg από τη μηχανή για σύγκριση. 10
Anubis13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά δεν υπάρχει σύγκριση του raw με το jpg
*nenya* Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Γύρισα από Ουγγαρία (και μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω...), να μερικές photos: Βουδαπέστη: Έγκερ: Εθνικό πάρκο: 6
TEOKOS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 μάπα η μηχανή αλλά προσπαθώ Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 3
Ntinaras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Γύρισα από Ουγγαρία (και μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω...), να μερικές photos: Βουδαπέστη: Έγκερ: Εθνικό πάρκο: ααααααααααααααααα σουπερ θελω κι εγω χαχα (πανω απο το εθνικο παρκο ειναι ο εθνικος κωλος? )
kuzko21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 μάπα η μηχανή αλλά προσπαθώ Uploaded with ImageShack.us και γαμω... αμα ειχες μια καλυτερη καμερα θα ηταν απιστευτη... απο που ειναι? Βιεννη-Riesenrad?
TEOKOS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 και γαμω... αμα ειχες μια καλυτερη καμερα θα ηταν απιστευτη... απο που ειναι? Βιεννη-Riesenrad? Ευχαριστώ. Ναι Βιέννη είναι.Μαζεύω λεφτά για κάμερα
*nenya* Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 (πανω απο το εθνικο παρκο ειναι ο εθνικος κωλος? ) Μπα ο δικός μου είναι. Πώς λέμε bad hair day; E bad ass day.
Ntinaras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 χα dat ass? με τριποδο την εβγαλες?ετσι εντελως τυχαια και αυθορμητη φωτο ε?
Sellers Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Άλλος την έβγαλε... Έχεις παίξει πόρταλ ε? Ωραίες φωτο, απαίσια Βουδαπέστη. Και δεν ακούω σχόλιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα