kanesaxo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Περιπολικό ίσως ή οτι αλλο εχει μπλέ φάρο. Το πιο πιθανό.
tehAllantin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Όχι, ούτε καν! Ήμουν κι εγώ μαζί, δεν πέρασε περιπολικό κλπ. Ίσως έχει να κάνει με διάθλαση ή τι στο καλό edit, Πήγα σήμερα γιατί ζούλεψα τον αδερφό για νυχτερινή φωτογράφιση, ορίστε μερικές, (ξέρω, το καδράρισμά μου είναι ελεεινό!!) Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2012 από tehAllantin 1
stamatisx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Κεφαλονιά Kefalonia by StamatisX, on Flickr Kefalonia by StamatisX, on Flickr Kefalonia by StamatisX, on Flickr 16
giorgos147 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Κεφαλονιά Kefalonia by StamatisX, on Flickr Για μια στιγμή νόμισα ότι ήταν φωτογραφία από τουριστικό περιοδικό. Πάρα πολύ καλή. 1
Ntinaras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 τις εχεις πειραξει καθολου? για δωσε ινφο για hardware kai settings 1
kuzko21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 @stamatis πρωτη και δευτερη πειραγμενες? settings? στουμεεεε. 1
UpToDate_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μυκονος 2012 καπου στον παραλιακο Με θεα το νεο Λιμανι στην χωρα ενα πρωινο Μικρη βενετια ενα μεσημερι Ενα πρωινο Κοντα στην παραλια της παραγκας Παραλια της παραγκας Στα στενα της χωρας Ο 38888ος πελεκανος Η παραλια του ορνου τον Μαιο Ορνος Ιουνιο Ορνος Παπορνος Ορνος, απογευμα Ιουλιου Οι μυλοι Παλιο λιμανι Γαλατς 2
snik Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Κεφαλονιά Μπορεις να μου πεις λιγο τι επεξεργασια εχεις κανει σε αυτην περιληπτικα; Δεν εχω καταφερει ακομα να πετυχω αυτο το γαλαζιο χρωμα στις φωτογραφιες μου και ειμαι περιεργος να δω πως το εκανες. Απο οτι βλεπω πρεπει να εχεις πειραξει σιγουρα hue/saturation γιατι εχουν παρει και μερικα βραχια μια μπλε αποχρωση. Οσο για τα settings τα εχει σε καθε φωτογραφια αν πατησετε πανω δεξια το This photo was taken... για παραδειγμα 2
kuzko21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Οσο για τα settings τα εχει σε καθε φωτογραφια αν πατησετε πανω δεξια το This photo was taken... για παραδειγμα σωστος , αναμενουμε επεξεργασια για τις 2 πρωτες.
stamatisx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Ένα παράδειγμα του πρίν και του μετά Πριν: Μετά: Αυτή είναι η μόνη επεξεργασία που έχουν υποστεί. Να προσθέσω μόνο οτι έχω καλιμπραρισμένες και τις 2 οθόνες (λαπτοπ + Dell) με το spyder 3 pro και ενδέχεται αυτό που βλέπω εγώ να διαφέρει αρκετά σε ακαλιμπράριστα μονιτορ. 7
andrikakis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Ήταν υπέροχη μέρα DSCN3599 by AntoniC A., on Flickr 4
kate23 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Οχί πολλά πράγματα γιατί δεν είχα χρόνο! :/ 8/52: Study by Chris Anastasiou, on Flickr 3
kakofonixx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Όχι, ούτε καν! Ήμουν κι εγώ μαζί, δεν πέρασε περιπολικό κλπ. Ίσως έχει να κάνει με διάθλαση ή τι στο καλό edit, Πήγα σήμερα γιατί ζούλεψα τον αδερφό για νυχτερινή φωτογράφιση, ορίστε μερικές, (ξέρω, το καδράρισμά μου είναι ελεεινό!!) η πρωτη με λιγο tilt shift θα ειναι απιθανη κατα τη γνωμη μου! [edit]: κατι εκανα, ελπιζω να σου αρεσει Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2012 από kakofonixx 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα