andrikakis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 andrikakis η 4η ολα τα λεφτα! ευχαριστω πολυ
UncleBens Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 δυστυχώς δεν μπορώ να σας δείξω τις φωτογραφίες μου γιατί πουλάω τα πνευματικά δικαιώματα για την χρήση τους και φοβάμαι να ρισκάρω να σηκώσω σε κανονική ανάλυση αυτές που προορίζονται για αυτό τον σκοπό.. έβγαλα όμως τις προάλλες στο κέντρο μερικές που ξέχασα το iso στο 3200 και βγήκαν με θόρυβο και έτσι είναι άχρηστες οποτε for the heck of it τις σηκώνω γιατί έχουν λίγο ενδιαφέρον 2
insomniaK Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 μαν, δε χρειάζεται να τις βάζεις σε φουλ ανάλυση.
Adon1s Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Ναι Άνκλ Μπένς .... Βάλε τες σε μικρή ανάλυση και στην τελική για επιβεβαίωση ρίξε ενα υδατογράφημα ....
sarpan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μια απο το παπαγαλακι μου Και το λινκ για τη φωτογραφια σε μεγαλυτερες αναλυσεις http://www.flickr.com/photos/83554258@N05/7683381140/in/photostream 2
sarpan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μια χθεσινη.Πως σας φαινεται?http://www.flickr.co...s/83554258@N05/ 8
insomniaK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Όσοι παρακολουθείτε τις σειρές CSI, fringe, Breaking bad (ειδικά την τελευταία), προσέξτε τη φωτογραφία τους. Ο φωτογράφος είναι ο Michael Slovis, προσωπικά βρίσκω τις εικόνες του ιδιαίτερα ελκυστικές και συνάμα διδακτικές, τουλάχιστον για το επίπεδο μου.
UncleBens Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Όσοι παρακολουθείτε τις σειρές CSI, fringe, Breaking bad (ειδικά την τελευταία), προσέξτε τη φωτογραφία τους. Ο φωτογράφος είναι ο Michael Slovis, προσωπικά βρίσκω τις εικόνες του ιδιαίτερα ελκυστικές και συνάμα διδακτικές, τουλάχιστον για το επίπεδο μου. Για να πετύχεις παρόμοια CSI αποτελέσματα θέλεις τα εξής ένα flash ένα κίτρινο τζελ πάνω στο flash WBστο Tangsten και να βγάλεις την φωτογραφία κοντά στο σούροπο σε εξωτερικό χώρο. δοκίμασε το και πες μου αν έχει πιάσει 1
UncleBens Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 ε πες το καδραρισμα.. όταν λες για την φωτογραφία πχ μιας ταινίας εννοείς την υφή τον φωτισμό κτλ αν θες να πετύχεις αυτά τα αποτελέσματα δοκίμασε αυτό που σου είπα. Το καδράρισμα δεν είναι ιδιαιτερα δύσκολο απλά ακολουθείς τον κανόνα των τρίτων.
kate23 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Γεια παιδιά! Είχα ένα πρόβλημα με τον internet για αυτό δεν έχω ποστάρει 2 βδομάδες (ούτε καν από το project). Ετοιμαστείτε λοιπόν! Οι δύο πρώτες είναι από το project! 3/52: Lake - Little Planet by Chris Anastasiou, on Flickr 4/52: What my grandpa would photograph by Chris Anastasiou, on Flickr Άλλες δυο Little Horse by Chris Anastasiou, on Flickr Fishing - Triptych by Chris Anastasiou, on Flickr Κάποιος μου είναι ένα θέμα, για ένα κτίριο. Θα το κοιτάξω γιατί μου φάνηκε αρκετά δύσκολο αλλά δεν έχω 50άρι. Μόνο με τον 18-55 βγάζω ακόμα. 2
kate23 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Τι γίνεται βρε παιδιά? Που χαθήκατε όλοι? Παραλία όλη μέρα??? Ορίστε οι τα δυο κλικ που έκανα αυτήν την εβδομάδα. 5/52: Something I can't live without - Books by Chris Anastasiou, on Flickr The Attic by Chris Anastasiou, on Flickr 3
rafail1994 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Untitled by George-Raf, on Flickr Fast food by George-Raf, on Flickr Untitled by George-Raf, on Flickr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα