rafail1994 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Σαν προοπτική είναι τα κοτρόνια . Έχω και μια ακόμη δεν ξέρω εαν θα σας αρέσει 1
insomniaK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Γιώργε, τώρα είμαι από υπολογιστή. Θα σου πω την εντύπωση μου, για την προηγούμενη φωτογραφία που σχολίασα και εχθές. Εμένα μου δίνει την αίσθηση πως είναι η τελευταία εικόνα ενός μύωπα που μπουρδουκλώθηκε στις πέτρες και πέφτοντας του έφυγαν τα γυαλιά και στο επόμενο δευτερόλεπτο κατέληξε με τη μούρη στις πέτρες. Κι επειδή πολύ σχολιάζω χωρίς να ανεβάζω φωτογραφίες, πάρε και μία δική μου, όλα τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα. Έχω πει ήδη ότι δε μου αρέσουν οι ανθρωποι στις φωτογραφίες. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη με έναν πενηντάρι φακό κατά τη διάρκεια του σόου και με ότι φωτισμό είναι ο χώρος. The cabaret girl: 7
giorgos147 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Σαν πίνακας είναι η φωτογραφία σου insomniak. Πολύ καλή.
sarpan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Φεγγαρακι....Τραβηγμενη με το χερι http://www.flickr.co.../in/photostream Μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια;Γιατι οταν κανω εισαγωγη εικονας δεν εμφανιζεται η φωτογραφια? Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από sarpan
viper2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Φεγγαρακι....Τραβηγμενη με το χερι http://www.flickr.co.../in/photostream Μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια;Γιατι οταν κανω εισαγωγη εικονας δεν εμφανιζεται η φωτογραφια? μηπως πρεπει να κανεις προβολη εικονας και μετα clopy paste? Γιώργε, τώρα είμαι από υπολογιστή. Θα σου πω την εντύπωση μου, για την προηγούμενη φωτογραφία που σχολίασα και εχθές. Εμένα μου δίνει την αίσθηση πως είναι η τελευταία εικόνα ενός μύωπα που μπουρδουκλώθηκε στις πέτρες και πέφτοντας του έφυγαν τα γυαλιά και στο επόμενο δευτερόλεπτο κατέληξε με τη μούρη στις πέτρες. Κι επειδή πολύ σχολιάζω χωρίς να ανεβάζω φωτογραφίες, πάρε και μία δική μου, όλα τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα. Έχω πει ήδη ότι δε μου αρέσουν οι ανθρωποι στις φωτογραφίες. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη με έναν πενηντάρι φακό κατά τη διάρκεια του σόου και με ότι φωτισμό είναι ο χώρος. The cabaret girl: πρεπει να εισαι τρομακτικα κωλοφαρδος... 1
insomniaK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δε νομίζω πως ήταν τυχερή η φωτογραφία ως προς τα τεχνικά. Μάλιστα στη συγκεκριμένη είναι όλα στο χειροκίνητο και είχα πάρει καμιά 20άρα φωτογραφίες μέχρι εκείνο το σημείο. Στην έκφραση της ναι ήμουν τυχερός, αλλα πραγματικά η χορεύτρια έμοιαζε να βρίσκεται σε έκσταση. Όσο για τη γωνία που πήρα τη φωτογραφία, όταν συνειδητοποίησα πως κάτι το καλό μπορεί να τραβηχτεί, πήγα και στάθηκα ως μπαστακας μπροστά μπροστά. Επομένως τυχερός ήμουν που βρέθηκα εκεί που χόρευε κάποια που το ένιωθε και ως προς το κλάσμα του δευτερολέπτου που πατησα το κουμπί. 2
sarpan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 μηπως πρεπει να κανεις προβολη εικονας και μετα clopy Οταν λες να κανω προβολη;Επισης αυτο το clopy δεν το καταλαβα
*nenya* Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Μερικές φωτογραφίες που έβγαλα στην Μύκονο. Τραβηγμένες με την Olympus μου. Ανεμόμυλοι, όπως φαίνονται απ'την Μικρή Βενετία Ηλιοβασίλεμα στην Μικρή Βενετία Μικρή Βενετία+κύματα Ψάρι Κατσούλα Ornos Beach 2
insomniaK Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) κωλοφαρδος ξαναλεω... Υποπτεύομαι ότι ξες κάτι που δεν ξέρω. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2012 από insomniaK
UncleBens Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Μερικές φωτογραφίες που έβγαλα στην Μύκονο. Τραβηγμένες με την Olympus μου. Ανεμόμυλοι, όπως φαίνονται απ'την Μικρή Βενετία Ηλιοβασίλεμα στην Μικρή Βενετία Μικρή Βενετία+κύματα Ψάρι Κατσούλα Ornos Beach googlαρε λίγο τον κανόνα "two thirds" θα σε βοηθήσει πολύ 1
*nenya* Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Μωρέ τον googlαρα αλλά δεν με εκφράζει τόσο. Π.χ. αν τον είχα εφαρμόσει σε κάποιες απ'τις φωτογραφίες μου θα είχε κοπεί το μεγαλύτερο μέρος της θάλασσας...μόνο που εγώ θέλω να φωτογραφίζω την θάλασσα
andrikakis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Ωραιες ολες οι φωτος! Εχω να βαλω πολυ καιρο εδω... Οριστε μερικες καινουριες... DSCN3084 by AntoniC A., on Flickr DSCN3104 by AntoniC A., on Flickr DSCN3067 by AntoniC A., on Flickr DSCN3023 by AntoniC A., on Flickr DSCN2762 by AntoniC A., on Flickr DSCN2465 by AntoniC A., on Flickr 2
snik Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Χαιρομαι που μπαινουν ολο και καλυτερες φωτογραφιες εδω μεσα, InsomniaK εξαιρετικη η φωτογραφια και το ασπρομαυρο της παει παρα πολυ, andrikakis η 4η ολα τα λεφτα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα