kate23 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Ευχαριστώ πολύ! Καλή ιδέα nenya! Ορίστε το tutorial από το οποίο έμαθα εγώ. Αυτός σου δείχνει για μια φωτογραφία, αλλά η λογική είναι περίπου ίδια και για 3 διαφορετικές. Good luck και περιμένω αποτελέσματα!
insomniaK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Kate23, πάρε ένα θεματάκι για το προτζεκτ σου: ανέδειξε την ομορφιά του πιο άσχημου κτιρίου της περιοχής σου. Κι αν θες να το κάνεις και τεχνικά δύσκολο. Χρησιμοποίησε prime φακό, ας πούμε 50mm. Σχετικά σπάνια φωτογραφίζω ανθρώπους Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2012 από insomniaK 1
arxaggelos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Πάιζοντας με αργές ταχύτητες και με το ps Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από arxaggelos 3
snik Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 @arxaggelos θα την ηθελα λιγακι πιο πισω γιατι μου φαινεται οτι τα φωτα πανω κοβονται πολυ αποτομα, αλλα γενικα μ'αρεσε. Μου θυμισες και μια δικια μου που ειχα βγαλει προσφατα στον Πειραια. 6
arxaggelos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Πολύ ωραία Snik, και αρκετά sharp. Με τον φακό του κιτ είναι; Δεν είχα ξαναβγεί για τέτοια νυχτερινή και γενικά δεν έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Είπα να πάρω τον 50άρη που είναι αρκετά οξύς με κλειστό διάφραγμα, αλλά θα μου στένευε πολύ το κάδρο. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από arxaggelos
insomniaK Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Στέλιε, γιατί έχεις όλον αυτόν τον ουρανό; Το κάτω μισό της είναι εξαιρετικό, το πάνω μισό της είναι βαρετό μέχρι και οι κόκκοι από την αύξηση της οξύτητας φαίνονται. Αν είχες ένα ντεγραντέ φίλτρο με το σκούρο χαμηλά, θα αύξανες το time exposure και θα φαίνονταν γαμάτα και τα σύννεφα. Νομίζω πως μπορείς κάνεις αυτό που περιγράφω και μέσα από το photoshop, βάλε το sharpness χαμηλά, επέλεξε με το εργαλείο που εξασθενεί το effect του φιλτρου που θα εφαρμόσεις, και ανέβασε το EV +2 ή όσο πάει χωρίς να καταστραφεί. Παίξε και με το Contrast & highlight protection ή όπως αλλιώς λέγεται και θεωρητικά θα φανούν τα σύννεφα. Ανέβασε και τη sharpness, χωρίς μπιπ μπιπ τη μάνα. Μπορείς επίσης να πας σε (σχεδόν) τετράγωνο φορματ. Είπα ότι μου αρέσει η φωτογραφία σου; Το είπα.
Lucifer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Το τελευταίο είναι σα να λέει ο βιαστής "ωραία μάτια έχεις" ενώ κουμπώνεται. 2
Kasrith Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δεν είναι δικιά μου, αλλά του Richard Gottardo. Πιάνεται? Απο την χθεσινή καταιγίδα
sarpan Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ας δοκιμασω να ανεβασω και γω μια.Ειναι λιγο πειραγμενη στα χρωματα και στην αντιθεση.Η φωτογραφικη ειναι καινουρια(τωρα την μαθαινω) και οι γνωσεις μου στο photoshop λιγες.Οποτε δεκτα ολα τα σχολια http://www.flickr.co.../in/photostream Γιατι δεν την εμφανιζει την εικονα? Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από sarpan
viper2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 @arxaggelos θα την ηθελα λιγακι πιο πισω γιατι μου φαινεται οτι τα φωτα πανω κοβονται πολυ αποτομα, αλλα γενικα μ'αρεσε. Μου θυμισες και μια δικια μου που ειχα βγαλει προσφατα στον Πειραια. γιατι δεν βαζεις το ονομα στην κορυφη του βουνου δεξια? με μια ποιο σκοτεινη γραμματοσειρα maybe?
kuzko21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν είναι δικιά μου, αλλά του Richard Gottardo. Πιάνεται? Απο την χθεσινή καταιγίδα μαγια ρε γαμωτο. αυτες βγαινουν με συνεχομενα captures και πολυ γρηγορη ταχυτητα στο κλειστρο ετσι? βεβαια ειναι και πολυ φωτεινη... Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από kuzko21
SpirtouLisS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 μαγια ρε γαμωτο. αυτες βγαινουν με συνεχομενα captures και πολυ γρηγορη ταχυτητα στο κλειστρο ετσι? βεβαια ειναι και πολυ φωτεινη... για να φωτογραφισεις κεραυνους το βραδυ κανεις ακριβως το αντιθετο. τριποδο για να μην κουναει η μηχανη και χαμηλη ταχυτητα κλειστρου 5-10 sec ή και παραπανω. μπορεις και να αφησεις το κλειστρο σε bulb (αλλα μειωνεις την ευαισθησια οσο παει 50-100 iso) και να περιμενεiς να χτυπησει ο κεραυνος και να γραψει στον αισθητηρα. πρεπει να εισαι απικο αμεσως να πατησεις να κλεισει το κλειστρο για να μη σου καψει τη φωτο ο επομενος κεραυνος. 1
kuzko21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 μαλλον δικιο εχεις.... πιστευα οτι με burst θα εβγαζα πολλες φωτογραφιες που καποιες θα πιασουν την συγκεκριμενη εικονα χωρις να περασει ολο το φως του κεραυνου μεσα. I stand corrected. ευχαριστω.
rafail1994 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Ενα πακετάκι που έχω καιρό να βάλω !! Souvlaki factory by George-Raf, on Flickr Untitled by George-Raf, on Flickr Fisherman by George-Raf, on Flickr Beach by George-Raf, on Flickr 3
insomniaK Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Γιώργο την τελευταία τράβα τη και ανάποδα με χαμηλότερα το τρίποδο. Τι σου άρεσε στα κοτρόνια; Τη βλέπω απο το τηλ κι ίσως την αδικώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα