snik Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 3 ιδιες φωτογραφιες,κανονικα ηθελε τριποδο αλλα δεν το ειχα μαζι μου εκεινη την στιγμη και προσπαθησα να τις βγαλω οσο πιο σταθερα μπορουσα. Ευτυχως οι περισσοτερες δεν μου βγκηαν κουνημενες. Αλλα μου εγινε μαθημα hdr χωρις τριποδο δεν γινεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 3 ιδιες φωτογραφιες,κανονικα ηθελε τριποδο αλλα δεν το ειχα μαζι μου εκεινη την στιγμη και προσπαθησα να τις βγαλω οσο πιο σταθερα μπορουσα. Ευτυχως οι περισσοτερες δεν μου βγκηαν κουνημενες. Αλλα μου εγινε μαθημα hdr χωρις τριποδο δεν γινεται! για φωτό χωρίς τρίποδο μια χαρά βγήκαν (για μένα... τον ερασιτέχνη) μετά μα το πρόγραμμα που πρότεινες (και μου διαφεύγει το όνομα); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fullon Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 @ snik : ποια φωτογραφικη χρησιμοποιησες για τις φωτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 για φωτό χωρίς τρίποδο μια χαρά βγήκαν (για μένα... τον ερασιτέχνη) μετά μα το πρόγραμμα που πρότεινες (και μου διαφεύγει το όνομα); το προγραμμα ηταν το photomatix αλλα διαπιστωσα οτι κανει καλυτερο align το photoshop οποτε καλυτερα να ανοιξουμε το Photoshop να κανουμε merge to hdr και μετα να σωσουμε την εικονα χωρις να την πειραξουμε. Μετα απο αυτο ανοιγουμε το photomatix και κανουμε tone mapping κανονικα @ snik : ποια φωτογραφικη χρησιμοποιησες για τις φωτο ? χρησιμοποιω την canon powershot s5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 το προγραμμα ηταν το photomatix αλλα διαπιστωσα οτι κανει καλυτερο align το photoshop οποτε καλυτερα να ανοιξουμε το Photoshop να κανουμε merge to hdr και μετα να σωσουμε την εικονα χωρις να την πειραξουμε. Μετα απο αυτο ανοιγουμε το photomatix και κανουμε tone mapping κανονικα θενκς... πάντως σε κάνα 2 που το δοκίμασα απέτυχα παταγωδώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Καμια παρεξηγηση ειναι Hdr φωτογραφιες, το ειχαμε συζητησει και σε προηγουμενα ποστς σε αυτο το θεμα (αν ριξεις μια ματια στην σελιδα 29-30 εχουμε κανει ολοκληρη αναλυση ) Ωραίες! Μου θυμίζουν το Oblivion . Σε ποιο ποστ γίνονται οι συζητήσεις; Γιατί ανάλογα με τις προτιμήσεις που έχει ο καθένας, οι σελίδες "παίζουν". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Οντως τωρα που το λες φερνουν λιγο Ριξε μια ματια απο εδω και κατω... Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2009 από snik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 @ snik: Εξαιρετικές φωτογραφίες, πραγματικά κάθομαι και τις χαζεύω. Λατρεύω που λατρεύω τις HDR, τώρα πάω βουρ για τρίποδα... Δέξου τα συγχαρητήρια ενός άσχετου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Ο ρεθυμνιώτικος στη λέει. ...Ξανθιώτικος tries to fight back Αλέκο βάστα, στο όνομα της Μπάστα ναι αλλά εσείς δεν έχετε σουτζούκ λουκούμΧΑ ! τελείως παθέτικ Αλέκο, το ξέρω πουλόπομ', αλλά τι να κάνω γαμώ τον κίτρινο μέσα πυρετό....Με στρίμωξε Σόρρυ παιδιά αλλά τώρα που κοίταξα πίσω είδα τα ποστ σας... κάνα χρόνο μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 @ snik: Εξαιρετικές φωτογραφίες, πραγματικά κάθομαι και τις χαζεύω. Λατρεύω που λατρεύω τις HDR, τώρα πάω βουρ για τρίποδα... Δέξου τα συγχαρητήρια ενός άσχετου. Αυτό. Εγω παω να πάρω και φωτογραφική Wash σε δίνει αγρια η Μοσκίτω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Αλλα μου εγινε μαθημα hdr χωρις τριποδο δεν γινεται! οχι ρε γινεται. πολλες DLSR εχουν function και τραβας 3 συνεχομενες photos σε διαφορετικα level Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 σεσκισα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Αυτό που φωτογράφισα εγώ είναι σαμιαμίδι... όχι η Μητσάρας στον καφενέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα