NansyM Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Αυτην την έβγαλα πέρυσι στις διακοπές και αυτην τωρα την βρηκα
johan0497 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Αυτην την έβγαλα πέρυσι στις διακοπές και αυτην τωρα την βρηκα καμένος ο ουρανός στην δεύτερη. Αν σε ενδιαφέρει πρόσεχε να ρυθμίζεις την μηχανή σου ώστε να ισορροπείται με το φως του ήλιου
kostas_dr Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Οι φωτογραφίες που είναι τραβηγμένες; Φαίνεται όμορφο μέρος.
stamatisx Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Μια δοκιμαστική φώτο Επεξ/σία 25 Μαΐου 2012 από stamatisx
andrikakis Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μία από τις πρώτες μου "προσεγμένες" φωτογραφίες... Ελπίζω να σας αρέσει! ) (Τραβηγμένη με την νέα μου Nikon L310 )
NansyM Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Οι φωτογραφίες που είναι τραβηγμένες; Φαίνεται όμορφο μέρος. Στα Σύβοτα http://travelforum.gr/index.php?topic=138.0 είναι πολύ ωραία έχει απέναντι ένα νησάκι που πας με τα πόδια το προτείνω αλλα δεν προτείνω την παραλία Mega Ammos τίγκα στην πέτρα και εντός και εκτός θαλάσσης Αυτην την έβγαλα πέρυσι στις διακοπές και αυτην τωρα την βρηκα Θα το κοιτάξω αν και την έβγαλα μέσα από το αμάξι την ώρα που οδηγούσαμε και φαντάστηκα ότι έφταιγε αυτό
Massiv0r Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δεν ειχε τιποτα τωρα εκτος απο το Camping διπλα στην θαλασσα που ειχε κατι καλες ξενες, μεχρι χθες εκει ειμουν.. τα μαναρακια ηταν στο πλοιο!
Lucifer Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Γι' αυτό μου άρεσε εμένα. Ερημιά, ξύδια, σαπίλα, παραλία και το οικόσιτο κρι-κρι.
washcloud Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 ...ζει ακόμα το βρωμόσκυλο που ήταν αλυσοδεμένο με την πιο μακρυά αλυσίδα του κόσμου στο πίσω μέρος;
Massiv0r Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δεν προσεξα ειμουν λιγο ποτισμενος, εχει μια πινακιδα απ εξω που λεει οτι απαγορευονται τα ζωα απο οσο θυμαμαι, το μαγαζι το χει μια γερμανιδα με τον αντρα της που μιλα σπαστα ελληνικα και εχει ενα τηλεφωνο απ εξω που λεει "δωρεαν τηλεφωνο δεν ειναι κινητο μην το παρετε" και του χουν βγαλει την γραμμη για να ψαρωνουν.
washcloud Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Εγώ πάντως μιλάω για κάποια χρόνια πριν, και για έναν τεράστιο κατάμαυρο (σαν την καρδιά του Σόρος) "λύκο" με κάτι δόντια μεγαλύτερα κι από του Πόλσον (κι έναν μαλάκα μακρυμάλλη Έλληνα για αφεντικό), που κακό ψόφο να 'χει αν δεν τον είχε μέχρι τώρα (και δεν μιλάω απαραίτητα για τον λύκο). Νομίζω αυτό είναι το μαγαζί. Τεσπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα