Teaser Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Λουσιφεράκο, ομολογώ ότι ενθουσιάστηκα. Το 99% των φωτογραφιών ήταν εκπληκτικές. (η "City of all Cities" δεν αναιρεί τον κανόνα) Αυτές που με εντυπωσίασαν περισσότερο, όμως, (άσχετα αν ενδιαφέρει η άποψη μου ή όχι) είναι (με περιγραφή) οι παρακάτω: 1)Μ'άρεσε η συμμετρία και ο συγχρονισμός με τον προβολέα. 2)Παράδεισος. 3)Μπορούν να βγουν και τέτοιες φωτογραφίες? 4)Άπιαστη φώτο. Νιώθω την υγρασία του υπογείου. 5)Αν και δεν μ'αρέσουν οι ασπρόμαυρες λόγω επιτηδευμένου αποτελέσματος, η συγκεκριμένη τα σπάει. 6)love and war. Ωραία αντίθεση, πανέμορφη φωτογραφία.
Lucifer Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ πάρα πολύ, περισσότερο για το ότι έκανες τον κόπο να μου πεις τι σου άρεσε. Να 'σαι καλά =)
freedubus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Υπέροχες μπορώ να πώ. Πολύ ατμοσφαιρικές και σε συνδυασμό με εύστοχους τίτλους, μου προκάλεσαν μια ευχάριστα μελαγχολική συναισθηματική φόρτιση (ορισμένες δε και ανάμνηση). Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να δώ και άλλες σου από Φλωρεντία. Quicksand; Κινούμενη άμμος δηλαδή; Εντυπωσιασμένος ρωτώ αφελώς: πώς την έβγαλες;
alexzzz Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 [μονόλογος mode]Κάθε φορά που θέλω να ποστάρω μια φωτό μου εδώ το τόπικ ξεθάβετε από την κρύπτη του... αυτή τη φορά όμως είχε και tribute στον μοντ... Εντάξει κύριος... τραβάς καλύτερες φωτό από μας... αλλά και εμείς δεν θα το βάλουμε κάτω. Ο Ξανθιώτικος χειμερινός ουρανός μέσα από το γήπεδο των Πηγαδίων (άλλες δεν σας βάζω... ο Μάλαρτς και ο Κιντάνα δεν σας ενδιαφέρουν) [/μονόλογος mode]
Teaser Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Quicksand; Κινούμενη άμμος δηλαδή; Εντυπωσιασμένος ρωτώ αφελώς: πώς την έβγαλες; Όντως, εξαιρετική και αυτή, αλλά με τέτοιο τοπίο, όποιος και να φωτογράφιζε η φωτογραφία θα έβγαινε πολυ ωραία. Γενικά, μαζεύω την κάτω γνάθο από το πάτωμα όταν βλέπω μια τέλεια φωτογραφία ενός σχετικά αδιάφορου θέματος.
MsquitoPrincess Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Ο Ξανθιώτικος χειμερινός ουρανός μέσα από το γήπεδο των Πηγαδίων (άλλες δεν σας βάζω... ο Μάλαρτς και ο Κιντάνα δεν σας ενδιαφέρουν) Ο ρεθυμνιώτικος στη λέει.
washcloud Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Ο ρεθυμνιώτικος στη λέει. ...Ξανθιώτικος tries to fight back Αλέκο βάστα, στο όνομα της Μπάστα
MsquitoPrincess Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δεν έχω άλλη,οπότε ένα θα σου πω : ...Ξανθιώτικος tries to fight backΟΥΤΕΚΑΝ! =ρ
Lucifer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Υπέροχες μπορώ να πώ. Πολύ ατμοσφαιρικές και σε συνδυασμό με εύστοχους τίτλους, μου προκάλεσαν μια ευχάριστα μελαγχολική συναισθηματική φόρτιση (ορισμένες δε και ανάμνηση). Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να δώ και άλλες σου από Φλωρεντία. Quicksand; Κινούμενη άμμος δηλαδή; Εντυπωσιασμένος ρωτώ αφελώς: πώς την έβγαλες; Με το θάρρος που μόνο η άγνοια ξέρει να χαρίζει.
washcloud Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δεν έχω άλλη,οπότε ένα θα σου πω :ΟΥΤΕΚΑΝ! =ρ ναι αλλά εσείς δεν έχετε σουτζούκ λουκούμ ΧΑ ! τελείως παθέτικ Αλέκο, το ξέρω πουλόπομ', αλλά τι να κάνω γαμώ τον κίτρινο μέσα πυρετό....Με στρίμωξε
snik Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Για να επαναφερω λιγο το topic εβγαλα μερικες hdr αυτο το Σαββατοκυριακο,οι παρακατω ειναι απο την παρνηθα.
BadBoy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Χωρίς παρεξήγηση, ειδικά η τρίτη είναι λες και είναι δημιουργημένη με κάποιο 3D πρόγραμμα. Πέρασες κάποιο εφέ από πάνω στο Photoshop ή απλά είναι ο φωτισμός έτσι;
snik Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 το hdr ειναι να συνδιασεις 3 η παραπανω ιδιες φωτογραφιες με διαφορετικη εκθεση (αν εχεις δει στην φωτογραφικη σου καπου θα λεει κατι για ev +-)Mε αυτον τον τροπο βγαζεις μια με -1ev, μια 0ev και μια με +1ev (underexposed,normal,overexposed) και τις συνδιαζεις ωστε να παρεις ολο το χρωματικο ευρος. Καμια παρεξηγηση ειναι Hdr φωτογραφιες, το ειχαμε συζητησει και σε προηγουμενα ποστς σε αυτο το θεμα (αν ριξεις μια ματια στην σελιδα 29-30 εχουμε κανει ολοκληρη αναλυση )
FarCry Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Χωρίς παρεξήγηση, ειδικά η τρίτη είναι λες και είναι δημιουργημένη με κάποιο 3D πρόγραμμα. Πέρασες κάποιο εφέ από πάνω στο Photoshop ή απλά είναι ο φωτισμός έτσι; εσυ νομιζες οτι HDR παιζει μονο στα games ε?
alexzzz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Πολύ ωραίες snik... με τρίποδα και στάσεις όπως έλεγες ή photoshop και 3 exposure; (άσχετος ρωτάει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα