rafail1994 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Πολύ καλή Γιάννη συνέχισε !!. @snik μπορείς να μου πεις περιληπτικά τη επεξεργασία έχεις κάνει ;
Anubis13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 @snik: υπαρχει περιπτωση να την ανεβασεις με μεγαλυτερη αναλυση?
snik Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Πολύ καλή Γιάννη συνέχισε !!. @snik μπορείς να μου πεις περιληπτικά τη επεξεργασία έχεις κάνει ; Η αρχικη ηταν αυτη και εκανα τα παρακατω 1) crop 2) καθαρισα λιγο το νερο. 3) με levels, curves εφτιαξα την φωτεινοτητα που ηθελα και τις σκιες. 4) εβαλα λιγο hue & saturation για να διωξω το πολυ μπλε και να του δωσω μια μπεζ αποχρωση. 5) εκανα copy το layer μου και του εβαλα με blending options ενα color overlay μπεζοκοκκινου χρωματος ωστε να παρει την τελικη αποχρωση. 6) εριξα λιγο το opacity στο τελευταιο layer και με το burn tool σκουρυνα ακομα λιγο τα ακρα στην αριστερη μερια. @snik: υπαρχει περιπτωση να την ανεβασεις με μεγαλυτερη αναλυση? Την εχω ανεβασει εδω Επεξ/σία 5 Απριλίου 2012 από snik
johan0497 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Μόλις έκανα ένα βιντεάκι με φωτογραφίες μου. Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά : http://www.youtube.com/watch?v=G8Tsi3E_vE0&feature=youtube_gdata
arxaggelos Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Βρείτε ποιός mod μεγάλου ελληνικού φόρουμ χρειάζεται επειγόντως διακοπές και κερδίστε μια Canon 5D MkII
eu@ Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Η 1η ειναι από Μετέωρα; ναι!! θα βαλω και καμία πιο αντιπροσωπευτική!
washcloud Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Η 1η ειναι από Μετέωρα; ...υπήρχε περίπτωση να είναι από Λυκαβηττό; :ρ
vocals_ Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 ...υπήρχε περίπτωση να είναι από Λυκαβηττό; :ρ Και όμως, με λίγο φότοσοπ στα βραχάκια και στην καντίνα παραδίπλα, ποτέ δε ξέρεις. ;ρ
kate23 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Από τις ελάχιστες α/μ μου. Την έβγαλα σήμερα στα Γιάννενα. In Black by Chris Anastasiou, on Flickr Και ένα κλαδάκι με μικρά μοβ λουλουδάκια Purple by Chris Anastasiou, on Flickr
giorgos147 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Και άλλη μία προχθεσινή. Βέβαια τι κάνω εγώ εδώ μέσα με kate23, Johan και snik, δε ξέρω. Στη συγκεκριμένη έχω πειράξει λίγο τα levels.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα