kate23 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Πάρα πολύ όμορφες παιδία! Μπράβο! Μου φτιάχνετε τη μέρα! Rafail: Στις α/μ βάζεις κάποιο φίλτρο και φαίνονται έτσι(πολύ φοβερές!!!) ή μόνο α/μ?
johan0497 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Εγώ συνεχίζω σταθερά με τους strangers Dimitris- stranger 5/100 by John Drossos,
kate23 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μου αρέσει πολύ γιατί έχει και τα χρώματα από πίσω! Να συνεχίσεις για να πάρω και εγώ κάποια στιγμή θάρρος! Χαχα
Tablet Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 @ johan0497 Παρα πολυ καλη δουλεια και ατμοσφαιρικη! Συνέχισε ετσι!
washcloud Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 δεν σε πιανω Πανέμορφες. Υπέροχες. Κοψοφλεβιακές. Ειδικά η με την θαλασσοταραχή στην προκυμαία, με στέλνει, με στέλνει, με παρασαίρνει. Θα γίνει ντέσκτοπ (...κι άσε τον Βάιπερ να λέει για θορύβους. Μούρλια είναι λέμε).
rafail1994 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Πάρα πολύ όμορφες παιδία! Μπράβο! Μου φτιάχνετε τη μέρα! Rafail: Στις α/μ βάζεις κάποιο φίλτρο και φαίνονται έτσι(πολύ φοβερές!!!) ή μόνο α/μ? Ναι περναω και φίλτρο με το nik software.
blacktulip Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Πανέμορφες. Υπέροχες. Κοψοφλεβιακές. Ειδικά η με την θαλασσοταραχή στην προκυμαία, με στέλνει, με στέλνει, με παρασαίρνει. Θα γίνει ντέσκτοπ (...κι άσε τον Βάιπερ να λέει για θορύβους. Μούρλια είναι λέμε). ευχαριστω,ελπιζω οταν αγορασω καλυτερη φωτογραφικη να βγαζω καλυτερες
kate23 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) ευχαριστω,ελπιζω οταν αγορασω καλυτερη φωτογραφικη να βγαζω καλυτερες Θα είναι καλύτερες σε θέμα ποιότητας(ανάλυσης), γιατί είναι ήδη φοβερές! Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2012 από kate23
washcloud Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 ευχαριστω,ελπιζω οταν αγορασω καλυτερη φωτογραφικη να βγαζω καλυτερες ...μια μανία όμως που την έχετε με τις ευχαριστίες οι φωτογράφοι του θρεντ... Είπαμε : εμείς ευχαριστούμε. Κατά τ' άλλα, "δεν έχει καλύτερες". Δεν είναι η υψηλότερη ανάλυση που κάνει τη φωτογραφία. Εντυπωσιακότερες, μπορεί. Ελκυστικότερες, ίσως. Διαφορετικές σίγουρα Το θέμα είναι να αποθανατίζεις ξεχωριστές στιγμές παν' απ' όλα ή/και "να 'χεις κάτι να πεις" με αυτές. Κι όσον αφορά αυτό, δόξα τω θεώ το 'χεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα