alexzzz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Πόντιε, χρωστάς μια φωτογραφία εσύ ε ? οι μόνες που θα μπορούσα να βγάλω είναι με το θερμόμετρο να δείχνει 39 + κάτι... σήμερα ευελπιστώ να κάνω τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Περαστικά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Οι περισσότερες DSLR έχουν ρύθμιση έτσι ώστε στις 3 mutlishot φωτογραφίες, να κάνουν αυτόματα το ev compensation. ναι αυτο το εχουν και μερικες bridge εμενα η δικια μου το εχει σαν bracketing. Παντως για καλυτερα αποτελεσματα δοκιμαστε το οταν εχει αντικειμενα που εχουν διαφορετικη φωτεινοτητα πχ ηλιος και καποιο τοπιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teaser Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Οι περισσότερες DSLR έχουν ρύθμιση έτσι ώστε στις 3 mutlishot φωτογραφίες, να κάνουν αυτόματα το ev compensation. Στη δική μου dslr δεν έχω ανακαλύψει κάτι τέτοιο. Βέβαια υπάρχει η δυνατότητα του mutlishot, αλλά δεν έχω παίξει ακόμα στο γήπεδο του compensation αυτών των 3 φωτογραφιών, εντός φωτογραφικής μηχανής. Βρε λες? δείτε και εδώ πολλές HDR http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=138605&highlight=HDR+Photos Φοβερές φωτογραφίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Thnx nomikaria Snik πολύ ωραία φωτό επίσης.. Και νά και μία απο T2 ... (υπενθυμίζω πως τα ηλιοβασιλέματα είναι η θεματολογία του newb ;p) Απλά είναι και τα πιο (άμεσα) ευχάριστα στο μάτι.. εσένα θέλει PL φίλτρο. κανε μια photoshopia το hdr ειναι να συνδιασεις 3 η παραπανω ιδιες φωτογραφιες με διαφορετικη εκθεση (αν εχεις δει στην φωτογραφικη σου καπου θα λεει κατι για ev +-)Mε αυτον τον τροπο βγαζεις μια με -1ev, μια 0ev και μια με +1ev (underexposed,normal,overexposed) και τις συνδιαζεις ωστε να παρεις ολο το χρωματικο ευρος. Για παραδειγμα δες αυτην εδω Κανονικα αν ηταν μια φωτογραφια θα καμενη η δυση του ηλιου και τα σπιτια θα ηταν κανονικα φωτισμενα αλλα με την -1ev επιασα την φωτεινοτητα του ουρανου και μετα το +1 βγηκαν σωστα τα σπιτια. Για περισοτερα ριξε μια ματια εδω βρε την κούνησες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Σημερα ειπα να πειραματιστω λιγο με σταγονες νερου. Εκανα ενα προχειρο setup στο γραφειο μου και να το αποτελεσμα. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2009 από snik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Σημερα ειπα να πειραματιστω λιγο με σταγονες νερου. Εκανα ενα προχειρο setup στο γραφειο μου και να το αποτελεσμα. Εικόνα όμως δεν βλέπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 το διορθωσα τωρα πρεπιε να φαινεται κανονικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teaser Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ πάλι σταγόνες δεν βλέπω. Μόνο κάτι μίκι μάους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 μα αυτες ειναι οι σταγονες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 απόπειρα για πανοραμική αλλά κάτι κάνω λάθος εκτός του οτι έχω μια ψηφιακή και δεν μπορώ να βγάλω σε καλή ανάλυση από τα 10Mpixel πέφτει στα 4.8 για να βγάλει πανοραμικές, μου βγαίνουν και κυκλικές... http://img3.imageshack.us/img3/9104/1001138wk9.jpg για να βγει σωστά πρέπει να είναι μια απέναντι από την οθόνη μια απέναντι από το pc και μια απέναντι από την άλλη οθόνη ? ή και τις 3 photos από το ίδιο μέρος απλά να στρέφω την camera δεξιά αριστερά χωρίς να μετακινούμε εγώ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teaser Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Νομίζω πρέπει να την βγάλεις από ένα σημείο και να περιστρέψεις την κάμερα. Αν το κάνεις αυτό θα ισορροπήσει η κυκλικότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Τώρα που το σκέφτομαι, έχω εδώ μια μικρή συλλογή από φωτογραφίες που μου αρέσουν. Μια από αυτές είναι φωτοσοπαρισμένη =ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 τέλεια αυτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικό μας θα 'ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα