Προς το περιεχόμενο

Photos from your cameras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μεγάλη επιστροφή! :Ρ Καμία από αυτές δεν είναι "στημένη".Είμαι κατά της σκηνοθεσίας στην φωτογραφία και ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις :)

...ακόμη μεγαλύτερη η αξία τους λοιπόν. Πάντως, για κάποιον που δεν του αρέσει η "σκηνοθεσία" (της πόζας κλπ), έχεις φοβερή αίσθηση να σκηνοθετείς, όχι τα αντικείμενα καθ' εαυτά, αλλά τον "φακό". Μπράβο κι ωραίος.

Μιλάμε εν τω μεταξύ για κλικ που έχεις πουλήσει/εκθέσει/κλπ (ή που σκοπεύεις να). Ή καθαρά "για το γούστο μου" φάση;

* +1 για την μουσική επένδυση του Φύζικς μπαδεγουέι

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Φοβερά χρώματα - ακόμα κι αν τυχόν είναι πειραγμένα με σοπ.

Η τελευταία, πολύ ωραία έμπνευση.

Δημοσ.

Φοβερά χρώματα - ακόμα κι αν τυχόν είναι πειραγμένα με σοπ.

Η τελευταία, πολύ ωραία έμπνευση.

Ευχαριστώ πολύ! Συνήθως στο photoshop πειράζω λίγο το levels, curves και βάζω και ένα unsharp mask. Σπανίως το hue/saturation :)

Μου αρέσουν πολύ αυτοί οι μικροί πλανήτες! ^_^

Ερώτηση: Πώς σας αρέσει πιο πολύ? Όταν είναι κομμένα τα κλαδιά από δέντρα και δεν φαίνονται ολόκληρα (όπως στον πάνω πλανήτη) ή όταν φαίνονται όλα (όπως σ' αυτόν 6577316497_8e0fc0e2e8_t.jpg

SnowParkLittlePlanet by Chris Anastasiou, on Flickr )

Ή δεν σας κάνει διαφορά? :-)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ! Συνήθως στο photoshop πειράζω λίγο το levels, curves και βάζω και ένα unsharp mask. Σπανίως το hue/saturation :)

Μου αρέσουν πολύ αυτοί οι μικροί πλανήτες! ^_^

Ερώτηση: Πώς σας αρέσει πιο πολύ? Όταν είναι κομμένα τα κλαδιά από δέντρα και δεν φαίνονται ολόκληρα (όπως στον πάνω πλανήτη) ή όταν φαίνονται όλα (όπως σ' αυτόν 6577316497_8e0fc0e2e8_t.jpg

SnowParkLittlePlanet by Chris Anastasiou, on Flickr )

Ή δεν σας κάνει διαφορά? :-)

η 2η

by far

:mrgreen:

Δημοσ.

η 2η

by far

:mrgreen:

Εντάξει εχουμε καταλαβει όλοι οτι η ιδεα ειναι παρμενη απο τη παρακάτω φωτογραφια.

Πολυ ωραιο αλλα ειναι της μοδας φαινεται και δε μ'αρεσει η ελλειψη ιδεας ! :rolleyes:

post-111140-0-16473400-1330681751_thumb.jpg

Δημοσ.

Εντάξει εχουμε καταλαβει όλοι οτι η ιδεα ειναι παρμενη απο τη παρακάτω φωτογραφια.

Πολυ ωραιο αλλα ειναι της μοδας φαινεται και δε μ'αρεσει η ελλειψη ιδεας ! :rolleyes:

τα παραλες...

Δημοσ.

τα παραλες...

Εαν δεν εξηγησεις την απαντηση σου οχι δε τα παραλεω..

Αν θες να το συζητησουμε εδω ειμαι μπορουμε να γραψουμε !

?action=view&current=anathema-weather-systems.jpg

Δημοσ.

@johan0497

Μου αρεσε πολυ η φωτογραφια με την κοκκινη ομπρελα, αν και εγω θα την εκανα με το αγαπημενο μου χρωμα, το γαλαζιο.

+1 παντως , οτι και κανεις ειναι καταπληκτικες οι φωτο σου :)

Δημοσ.

Η ιδεα δεν ειναι παρμενη απο την παρακατω φωτογραφια γιατι βλεπω στο google οτι το album τους οι anathema το εβγαλαν καπου το 2012 ενω φωτογραφιες τετοιου στυλ με μια προχειρη αναζητηση υπαρχουν απο το 2010 και ειμαι σιγουρος οτι αν ψαξω θα βρω και πιο παλιες. Οποτε μαλλον το αντιθετο εγινε, οι γραφιστες του cd ειχαν ελειψη ιδεας και δανειστικαν την ιδεα των φωτογραφιων με μικρους πλανητες.

Δημοσ.

Η ιδεα δεν ειναι παρμενη απο την παρακατω φωτογραφια γιατι βλεπω στο google οτι το album τους οι anathema το εβγαλαν καπου το 2012 ενω φωτογραφιες τετοιου στυλ με μια προχειρη αναζητηση υπαρχουν απο το 2010 και ειμαι σιγουρος οτι αν ψαξω θα βρω και πιο παλιες. Οποτε μαλλον το αντιθετο εγινε, οι γραφιστες του cd ειχαν ελειψη ιδεας και δανειστικαν την ιδεα των φωτογραφιων με μικρους πλανητες.

Οκ.Εχετε δικιο για το παραδειγμα μου...Ηταν ατυχεστατο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...