washcloud Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Η μεγάλη επιστροφή! :Ρ Καμία από αυτές δεν είναι "στημένη".Είμαι κατά της σκηνοθεσίας στην φωτογραφία και ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις ...ακόμη μεγαλύτερη η αξία τους λοιπόν. Πάντως, για κάποιον που δεν του αρέσει η "σκηνοθεσία" (της πόζας κλπ), έχεις φοβερή αίσθηση να σκηνοθετείς, όχι τα αντικείμενα καθ' εαυτά, αλλά τον "φακό". Μπράβο κι ωραίος. Μιλάμε εν τω μεταξύ για κλικ που έχεις πουλήσει/εκθέσει/κλπ (ή που σκοπεύεις να). Ή καθαρά "για το γούστο μου" φάση; * +1 για την μουσική επένδυση του Φύζικς μπαδεγουέι
kate23 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Εμένα μου αρέσει και οι τρεις πάρα πολύ! Κυρίως η δεύτερη με την κόκκινη ομπρέλα! Ορίστε μερικές από σήμερα! Sea-gull04 by Chris Anastasiou, on Flickr PanoramaBoats by Chris Anastasiou, on Flickr Lake Little Planet by Chris Anastasiou, on Flickr
washcloud Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Φοβερά χρώματα - ακόμα κι αν τυχόν είναι πειραγμένα με σοπ. Η τελευταία, πολύ ωραία έμπνευση.
kate23 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Φοβερά χρώματα - ακόμα κι αν τυχόν είναι πειραγμένα με σοπ. Η τελευταία, πολύ ωραία έμπνευση. Ευχαριστώ πολύ! Συνήθως στο photoshop πειράζω λίγο το levels, curves και βάζω και ένα unsharp mask. Σπανίως το hue/saturation Μου αρέσουν πολύ αυτοί οι μικροί πλανήτες! Ερώτηση: Πώς σας αρέσει πιο πολύ? Όταν είναι κομμένα τα κλαδιά από δέντρα και δεν φαίνονται ολόκληρα (όπως στον πάνω πλανήτη) ή όταν φαίνονται όλα (όπως σ' αυτόν SnowParkLittlePlanet by Chris Anastasiou, on Flickr ) Ή δεν σας κάνει διαφορά?
akisk Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 are you there? by John Drossos, Lost snow by John Drossos, Εύγε! Θα ήταν κρίμα να μην τις τύπωνες σε μεγάλο μέγεθος! @kate μου αρέσει περισσότερο η 2η version!
viper2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ πολύ! Συνήθως στο photoshop πειράζω λίγο το levels, curves και βάζω και ένα unsharp mask. Σπανίως το hue/saturation Μου αρέσουν πολύ αυτοί οι μικροί πλανήτες! Ερώτηση: Πώς σας αρέσει πιο πολύ? Όταν είναι κομμένα τα κλαδιά από δέντρα και δεν φαίνονται ολόκληρα (όπως στον πάνω πλανήτη) ή όταν φαίνονται όλα (όπως σ' αυτόν SnowParkLittlePlanet by Chris Anastasiou, on Flickr ) Ή δεν σας κάνει διαφορά? η 2η by far
ex3Lmei Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 η 2η by far Εντάξει εχουμε καταλαβει όλοι οτι η ιδεα ειναι παρμενη απο τη παρακάτω φωτογραφια. Πολυ ωραιο αλλα ειναι της μοδας φαινεται και δε μ'αρεσει η ελλειψη ιδεας !
viper2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Εντάξει εχουμε καταλαβει όλοι οτι η ιδεα ειναι παρμενη απο τη παρακάτω φωτογραφια. Πολυ ωραιο αλλα ειναι της μοδας φαινεται και δε μ'αρεσει η ελλειψη ιδεας ! τα παραλες...
ex3Lmei Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 τα παραλες... Εαν δεν εξηγησεις την απαντηση σου οχι δε τα παραλεω.. Αν θες να το συζητησουμε εδω ειμαι μπορουμε να γραψουμε !
Marria Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 @johan0497 Μου αρεσε πολυ η φωτογραφια με την κοκκινη ομπρελα, αν και εγω θα την εκανα με το αγαπημενο μου χρωμα, το γαλαζιο. +1 παντως , οτι και κανεις ειναι καταπληκτικες οι φωτο σου
snik Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Εντάξει εχουμε καταλαβει όλοι οτι η ιδεα ειναι παρμενη απο τη παρακάτω φωτογραφια. Πολυ ωραιο αλλα ειναι της μοδας φαινεται και δε μ'αρεσει η ελλειψη ιδεας ! Η ιδεα δεν ειναι παρμενη απο την παρακατω φωτογραφια γιατι βλεπω στο google οτι το album τους οι anathema το εβγαλαν καπου το 2012 ενω φωτογραφιες τετοιου στυλ με μια προχειρη αναζητηση υπαρχουν απο το 2010 και ειμαι σιγουρος οτι αν ψαξω θα βρω και πιο παλιες. Οποτε μαλλον το αντιθετο εγινε, οι γραφιστες του cd ειχαν ελειψη ιδεας και δανειστικαν την ιδεα των φωτογραφιων με μικρους πλανητες.
viper2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 all the rage talented people e.t.c. http://500px.com/ αν ψαχνεστε για ιδεες
ex3Lmei Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Η ιδεα δεν ειναι παρμενη απο την παρακατω φωτογραφια γιατι βλεπω στο google οτι το album τους οι anathema το εβγαλαν καπου το 2012 ενω φωτογραφιες τετοιου στυλ με μια προχειρη αναζητηση υπαρχουν απο το 2010 και ειμαι σιγουρος οτι αν ψαξω θα βρω και πιο παλιες. Οποτε μαλλον το αντιθετο εγινε, οι γραφιστες του cd ειχαν ελειψη ιδεας και δανειστικαν την ιδεα των φωτογραφιων με μικρους πλανητες. Οκ.Εχετε δικιο για το παραδειγμα μου...Ηταν ατυχεστατο!
kate23 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Τα συγκεκριμένα δέντρα τα λατρεύω! Red by Chris Anastasiou, on Flickr Και μερικοί γλάροι Sea-gull03 by Chris Anastasiou, on Flickr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα