Marria Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μαρία,θα μπορούσα να βάλω αρκετές, αλλά δεν μ'αρέσει να τις επεξεργάζομαι για να δείχνουν...ωραίες. Οπότε απτο να βάζω μία και να ακούω θεωρίες,προτιμώ να βλέπω μόνο. Ειδα και την δευτερη αλλα προτιμω την πρωτη, το filelist εχει καποιο περιορισμο στους free users και δεν μπορω να τις δω ολες αμεσως. Εχω παρατηρησει παντως πως παντα βγαζεις ωραιες φωτογραφιες, ευγε
viper2005 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Για 3rd party ό,τι έιναι EF ή EF-S mount ταιριάζει. Για landscape σε aps-c αισθητήρα πας ή σε tokina 11-16 ή σε Canon 10-22. Για αντικατάσταση του 18-55 μια καλή περίπτωση είναι ο Tamron 17-50 χωρίς σταθεροποιητή. Έχει πολύ καλή ευκρίνεια και χαμηλή τιμή για αυτά που προσφέρει. Το raw το άνοιξα μέσω photoshop με το adobe camera raw. Και το Lightroom το ίδιο "engine" χρησιμοποιεί για τα raw οπότε δεν θα υπήρχε διαφορά.. το δικο μου το photoshop λεει οτι ειναι απο μηχανη που δεν αναγνωρίζει λες να θέλω update? επίσης φοβάμαι να κοιτάξω τιμές για τους φακούς
kanesaxo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Ακη, ο sigma 17-70 2.8-4, δε θα τον κάλυπτε; Επειδή είναι οικονομικότερος απο τους άλλους. Σιγουρα δε, οχι και τόσο ευρυγώνιος...
akisk Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Ακη, ο sigma 17-70 2.8-4, δε θα τον κάλυπτε; Επειδή είναι οικονομικότερος απο τους άλλους. Σιγουρα δε, οχι και τόσο ευρυγώνιος... Εννοείται πως καλύπτει και είναι αξιόλογος all around φακός, αλλά η πολύ κακή προσωπική εμπειρία(χοντρά προβλήματα decentering) από 3 sigma που είχα στο παρελθόν με κάνει να ακούω για αυτή τη μάρκα και να αλλάζω δρόμο
rafail1994 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 @kanesaxo Η πρώτη είναι υπέροχη ,την πηρά και την πείραξα λίγο εαν δεν εχεις προβλημα .Οσον αναφορά την επεξεργασία οταν είναι σε μικρό επίπεδο οπως levels, οξύτητα ,κανα φίλτρο το πολύ τότε είναι καλό να γίνεται . Επίσης μπορείς να μου πεις σε ποιο μέρος είναι και οι 3 γιατί κάτι μου θυμίζει
kanesaxo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Αν θες, σου στέλνω και το raw, δεν έχω κολλήματα. Είναι απο μια πεζοπορία στο όρος Πάϊκο (Γουμένισσα,Καστανερή,Γρίβα,Λιβάδεια).
rafail1994 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δες και την άλλη με τον δρόμο . Καλά κατάλαβα είναι πολύ ωραίο μέρος. Θελω να πάω τώρα και με τα χιόνια αλλά δεν έχω χρόνο .
kanesaxo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Ωραίος! εγώ την ανεβασα απλά για να δούμε το θέμα με τα πιξελ,σαν μια φωτό της σειράς κι εσύ την έκανες όμορφη. Θα σου στειλω κάποια στιγμή μια, να την γαργαλήσεις,γιατί θέλω να την τυπώσω σε Α3.
kate23 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Λοιπόν, είδα μια φωτογραφία στο internet και μετά κόλλησα και άρχισα να παίζω στο photoshop και ορίστε τα 4 πρώτα αποτελέσματα!(Credit σε αυτούς που έβγαλαν τις φωτογραφίες τις οποίες βρήκα στο google) applewithteeth by Chris Anastasiou, on Flickr Bananawithlips by Chris Anastasiou, on Flickr cactuspineapple by Chris Anastasiou, on Flickr strawberrysheart by Chris Anastasiou, on Flickr
tsioudiver Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Γειά σου ρε Τσίου χρωματιστέ! Χαιρετισμούς στις ηλιόλουστες παραλίες Μάνο!
washcloud Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Είναι που δεν έδωσες βάση στη μπανανάνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα