johan0497 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Είπα "προσωπικά δεν μου αρέσει". = άποψη μου. Γνώμες ζήτησε το παιδί, γνώμη είπα. Καθένας όπως αρέσκεται. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Έτσι σου είπαν να λες έτσι λες.Υπάρχουν κανόνες,υπάρχουν τεχνικές και τεχνοτροπίες που για να υποστηρίξεις αυτήν την άναρχη άποψη "δεν υπάρχει σωστό ή λάθος" θα πρέπει πρώτα να τους γνωρίζεις. Δεν είναι γνώμη το "τρία ίσα μέρη", είναι απλά άστοχη παρατήρηση και σε διόρθωσα. αν την έκοβες λίγο την δεύτερη [αριστερά - δεξιά] πιστεύω θα έδειχνε ακόμα καλύτερη. Μάλλον δεν διέκρινες την συμμετρία και το φυσικό καθρέπτισμα Ρε 'συ γιόχαν μία απορία. Σου αρέσουν οι grayscale γενικά; Γιατί αν κρίνω από το αποτέλεσμα δεν έχουν καμία σχέση. Δεν έχω καμία επαφή με τη φωτογραφία γενικά. Μου αρέσουν πολλά, όχι μόνο οι grayscale.Ότι πιστεύω πως ταιριάζει σε μια φωτογραφία μου αυτό κάνω (από μετατροπή-επεξεργασία). Εγκυκλοπαιδικά, Γιούαν είναι
johan0497 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Χαχα,κανένα πρόβλημα.Μια και τον ανέφερες,εκείνος ήταν Αυστριακός και γραφόταν Johann.Πιο βαριά η προφορά όπως και η Γερμανική. Ξέφυγα από το θεματάκι
viper2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μάλλον δεν διέκρινες την συμμετρία και το φυσικό καθρέπτισμα το καθρεπτισμα δεν ξέρω τι είναι αλλά συμμετρία δεν βλέπω όταν πάνω έχεις pitch black και κάτω έχεις μάρμαρο με αντανάκλαση αν γενικά δεν θες σχόλια το λές no hard feelings
salliara Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Το αν μου αρέσει ή όχι, είναι γνώμη. Το γιατί, επίσης. Το τι αρέσει στον καθένα δεν έχει να κάνει με σωστό ή λάθος. Δεν αναφέρομαι ούτε σε τεχνικές ούτε σε κόλπα.
johan0497 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 το καθρεπτισμα δεν ξέρω τι είναι αλλά συμμετρία δεν βλέπω όταν πάνω έχεις pitch black και κάτω έχεις μάρμαρο με αντανάκλαση αν γενικά δεν θες σχόλια το λές no hard feelings Επειδή θέλω σχόλια δεν σημαίνει πως θα δέχομαι και το καθένα.Αν εσύ δεν δέχεσαι το να μην δέχεται κανείς το σχόλιό σου τότε απλά μην το κάνεις.Είναι και αυτό μια άποψη. Το καθρέπτισμα? κοίτα αριστερά και δεξιά το σκηνικό,δεν είναι το ίδιο? Αν δεν σου φαίνεται συμμετρική αυτή η φωτογραφία δεν μπορώ να βοηθήσω.Αλλά φοβάμαι πως έτσι όπως την προσεγγίζεις δεν είναι η σωστή λέξη. Α,και φυσικά no hard feelings. Αυτό είναι το ύφος μου γενικότερα.Δεν είπα ποτέ πως σας αγάπησα Το αν μου αρέσει ή όχι, είναι γνώμη. Το γιατί, επίσης. Το τι αρέσει στον καθένα δεν έχει να κάνει με σωστό ή λάθος. Δεν αναφέρομαι ούτε σε τεχνικές ούτε σε κόλπα. Και εγώ απλά διόρθωσα το "τρία ίσα μέρη" και μετά συνέχισα λέγοντας την δική μου ταπεινή γνώμη περί συμμετρίας μια και μου έδωσες το ερέθισμα να το θίξω και εγώ το θέμα αυτό.Τίποτα περισσότερο. Το γούστο πάντως είναι μεγάλη υπόθεση
viper2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Επειδή θέλω σχόλια δεν σημαίνει πως θα δέχομαι και το 1καθένα.Αν εσύ δεν δέχεσαι το να μην δέχεται κανείς το σχόλιό σου τότε απλά μην το κάνεις.Είναι και αυτό μια άποψη. Το καθρέπτισμα? 2κοίτα αριστερά και δεξιά το σκηνικό,δεν είναι το ίδιο? Αν δεν σου φαίνεται συμμετρική αυτή η φωτογραφία δεν μπορώ να βοηθήσω.Αλλά φοβάμαι πως έτσι όπως την προσεγγίζεις δεν είναι η σωστή λέξη. Α,και φυσικά no hard feelings. Αυτό είναι το ύφος μου γενικότερα. 3Δεν είπα ποτέ πως σας αγάπησα 1) δικό σου πρόβλημα όχι δικό μου 2) το σκηνικό μπορεί οι αποστάσεις όχι 3
kanesaxo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Γιόχαν,δε μας έχεις συνηθίσει σε τέτοιο γραπτό λόγο...Χαλάρωσε λίγο. Κουβέντα γίνεται. Αν θέλεις πραγματική κριτική, απο κόσμο που γνωρίζει πέντα πράγματα παραπάνω, να απευθυνθείς σε ανάλογο φόρουμ. Αν δε γνωρίζεις, ποιό,να σου πώ ευχαρίστως. Και να βάζεις λινκ να βλέπουμε τα σχόλια εκεί. Αν σχολιάσει κανείς φυσικά.
kate23 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα! Ορίστε άλλες 3 από την Recesky. Trains - Double Exposure by Chris Anastasiou, on Flickr Chopped Branch by Chris Anastasiou, on Flickr Trains and Rails by Chris Anastasiou, on Flickr Στην τρίτη θα προτιμούσα να μην υπήρχε αυτή η κλίση, αλλά από ότι φάνηκε δεν το πρόσεξα τότε που έπρεπε.
washcloud Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Γιόχαν,δε μας έχεις συνηθίσει σε τέτοιο γραπτό λόγο...Χαλάρωσε λίγο. Κουβέντα γίνεται. Αν θέλεις πραγματική κριτική, απο κόσμο που γνωρίζει πέντα πράγματα παραπάνω, να απευθυνθείς σε ανάλογο φόρουμ. Αν δε γνωρίζεις, ποιό,να σου πώ ευχαρίστως. Και να βάζεις λινκ να βλέπουμε τα σχόλια εκεί. Αν σχολιάσει κανείς φυσικά. "Άγαρμπος" και αντι-αγαπητός μπορεί να είναι ο λόγος του, αλλά να χαλαρώσει...ως προς τί; Την "αυστηρότητα" με την οποία σχολίασε αρχικά; Κι ο λόγος για να το κάνει; Γαμπρό θα τον κάνουμε; Και προσωπικά έχω δει και "χειρότερά του". Εγώ θα έλεγα κάποιοι αντιδράτε υπερβολικά και σχεδόν κακεντρεχώς - δυσαναλόγως μάλιστα. Τώρα βέβαια η salliara μάλλον δε θα έχει καμμιά διάθεση να πιάσει φιλίες μαζί του (και καλά θα κάνει), αλλά το αν είναι ο μουντρούχος του διπλανού window, ούτε σχέση έχει με το αν θα ποστάρει φώτος στο παρόν φόρουμ - ούτε και ΘΑ 'ΠΡΕΠΕ να έχει. Όχι όταν ποστάρει τέτοιες : såsom i spegel by John Drossos,
karmen1983 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 ρε σεις χαλαρώστε λίγο. plzzzz Δεν έχουμε ούτε διαγωνισμό εδώ ούτε κερδίζουμε κανένα χρηματικό βραβείο. Θα μου πει κανείς εμένα τώρα πως φτιάχνουμε το άσπρο φόντο τριγύρω από ένα αντικείμενο με το Photoshop? Μια και είμαι noobas? (ξαφνικά έχω απορίες )
johan0497 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 ρε σεις χαλαρώστε λίγο. plzzzz Δεν έχουμε ούτε διαγωνισμό εδώ ούτε κερδίζουμε κανένα χρηματικό βραβείο. Θα μου πει κανείς εμένα τώρα πως φτιάχνουμε το άσπρο φόντο τριγύρω από ένα αντικείμενο με το Photoshop? Μια και είμαι noobas? (ξαφνικά έχω απορίες ) ναι,μαρκάρεις το αντικείμενο με το magnetic laso και δίνεις πόνο μετά. P.S. το χρήμα δεν θα ήταν ποτέ κίνητρο
karmen1983 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δε στέλνεις το tutorial μία? ps Καλά καλά στην εποχή που ζούμε; edit: johan μάλλον κάτι έμαθα (αλλά πρέπει να βελτιωθώ ) Για πρώτη προσπάθεια πάντως καλά τα πήγα πιστεύω
FilipposMD Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Από βραδινή βόλτα στο ΟΑΚΑ. Δεν βγήκαν όπως τις είχα φανταστεί, αλλά δε βαριέσαι. Αρχάριος είμαι ακόμα. Επίσης, γενικά λίγη ευγένεια δε βλάπτει. Υπάρχουν άνθρωποι που προσβάλλονται εύκολα και δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούμε εντάσεις. Edit: Α, είδα ότι ήδη έπεσε ράβδος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα