washcloud Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 promenad by John Drossos, Εκπληκτικές λήψεις, όπως πάντα.
kate23 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Πολύ όμορφες παιδιά! Snik η πρώτη μου αρέσει πάααρα πολύ! Εγώ βγήκα χθες μια βόλτα και έβγαλα ένα φίλμ 36 στάσεις (αν και οι πρώτες 4-5 πρέπει να ναι καμμένες γιατί μου πήρε μερικές προσπάθειες να καταλάβω πώς μπαίνει στην φωτογραφική). Θα πάω με το καλό να τις εμφανίσω και θα ποστάρω να δούμε τι έκανα! Btw, αγοράζει κανείς φιλμ από κάποιο φωτογραφείο στη Θεσσαλονίκη? Γιατί πήγα, σε ένα εδώ στη γειτονιά, να πάρω ένα 400 ISO και μου ζήτησε 8 ευρώ. Σκέφτομαι μήπως τα μεγαλύτερα έχουν πιο "σοβαρές" τιμές.
johan0497 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 dim. à froid by John Drossos, la vie by John Drossos, skutan by John Drossos,
johan0497 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 leading lines by John Drossos, stockholm by John Drossos,
kate23 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Πολύ όμορφες παιδιά! Johan, η δεύτερη είναι φοβερή! Λοιπόν, ορίστε 3 από τις 27 που εμφάνιση. Είναι τραβηγμένες με την "Recesky DIY TLR" την οποία συναρμολόγησα μόνη μου (καλά εντάξει, με βοήθησε και ο φίλος μου λιιιιιγο ) Το σκάνερ μου δεν έκανε και πολύ καλή δουλειά, αλλά φαίνονται οκ! Stairway to Heaven by Chris Anastasiou, on Flickr Trees and Sky by Chris Anastasiou, on Flickr Train and Rails by Chris Anastasiou, on Flickr
johan0497 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Τα είπα,να μην τα ξαναλέω. Άλλα αφού τις ποστάρεις και εδώ θα πω πως η πρώτη είναι φοβερή! Εύγε
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 leading lines by John Drossos, stockholm by John Drossos, John μπράβο ρε αλάνι, όσες έχω δει στο thread είναι πολύ ωραίες. Παίζει και να σε έχω δει να τις τραβάς.
kanesaxo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Η φωτό είναι απο κινητό, μιας και φοβήθηκα να πάρω την Dslr μαζί στις...άριστες αυτές συνθήκες εργασίας!
johan0497 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 John μπράβο ρε αλάνι, όσες έχω δει στο thread είναι πολύ ωραίες. Παίζει και να σε έχω δει να τις τραβάς. Ευχαριστώ πολύ φίλε! Αν κινούμαστε ή μένουμε στα ίδια μέρη ναι είναι πολύ πιθανό.Αν και δεν έχουμε ανταλλάξει κουβέντα εδώ ποτέ,την επόμενη φορά αν με δεις πες ένα γεια και αν είμαι αυτός που νομίζεις θα σε καταλάβω :Ρ
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 leading lines by John Drossos Δεν είναι λίγο υπερβολικά πολλή η οξύτητα; Όμορφη βγαίνει αλλά που την άνοιξα μου μπήκε λίγο στο μάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα