Προς το περιεχόμενο

Photos from your cameras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πολύ όμορφες παιδιά! Snik η πρώτη μου αρέσει πάααρα πολύ!

Εγώ βγήκα χθες μια βόλτα και έβγαλα ένα φίλμ 36 στάσεις (αν και οι πρώτες 4-5 πρέπει να ναι καμμένες γιατί μου πήρε μερικές προσπάθειες να καταλάβω πώς μπαίνει στην φωτογραφική). Θα πάω με το καλό να τις εμφανίσω και θα ποστάρω να δούμε τι έκανα! :)

Btw, αγοράζει κανείς φιλμ από κάποιο φωτογραφείο στη Θεσσαλονίκη? Γιατί πήγα, σε ένα εδώ στη γειτονιά, να πάρω ένα 400 ISO και μου ζήτησε 8 ευρώ. :X Σκέφτομαι μήπως τα μεγαλύτερα έχουν πιο "σοβαρές" τιμές.

Δημοσ.

Πολύ όμορφες παιδιά! Johan, η δεύτερη είναι φοβερή!

Λοιπόν, ορίστε 3 από τις 27 που εμφάνιση. Είναι τραβηγμένες με την "Recesky DIY TLR" την οποία συναρμολόγησα μόνη μου (καλά εντάξει, με βοήθησε και ο φίλος μου λιιιιιγο :P ) Το σκάνερ μου δεν έκανε και πολύ καλή δουλειά, αλλά φαίνονται οκ! :-)

6770360583_08e65e6226_t.jpg

Stairway to Heaven by Chris Anastasiou, on Flickr

6770361679_6d44a7569d_t.jpg

Trees and Sky by Chris Anastasiou, on Flickr

6770359361_99b920f0cb_t.jpg

Train and Rails by Chris Anastasiou, on Flickr

Δημοσ.

Τα είπα,να μην τα ξαναλέω. Άλλα αφού τις ποστάρεις και εδώ θα πω πως η πρώτη είναι φοβερή! Εύγε

Δημοσ.

Η φωτό είναι απο κινητό, μιας και φοβήθηκα να πάρω την Dslr μαζί στις...άριστες αυτές συνθήκες εργασίας!

th_IMAG0039.jpg

Δημοσ.

John μπράβο ρε αλάνι, όσες έχω δει στο thread είναι πολύ ωραίες.

Παίζει και να σε έχω δει να τις τραβάς.

Ευχαριστώ πολύ φίλε! Αν κινούμαστε ή μένουμε στα ίδια μέρη ναι είναι πολύ πιθανό.Αν και δεν έχουμε ανταλλάξει κουβέντα εδώ ποτέ,την επόμενη φορά αν με δεις πες ένα γεια και αν είμαι αυτός που νομίζεις θα σε καταλάβω :Ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...