Προς το περιεχόμενο

Photos from your cameras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πολύ όμορφη! αυτό το 1.8 είναι κόλαση. Αν είχε και μεγαλύτερο εύρος ο φακός θα'ταν αλλού για αλλού.

Πολύ τίμιος ο 50/1.8 ειτε για κάνον,είτε για νίκον. Τόσο φωτεινό φακό με δίφραγκα,δεν αγοράζεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι για τα χρηματα του κανει παρα μα παρα πολυ καλα την δουλεια του, αλλα αν αγοραζα παλι σταθερο φακο θα κοιταγα για 35αρι, τα 50mm ωρες ωρες με δυσκολεουν γιατι πρεπει να παω αρκετα πισω ωστε να φωτογραφισω το θεμα μου. Παντως στην παραπανω φωτογραφια ισως θα επρεπε να πηγαινα λιγο πιο μετα που θα ειχε σταματισει η βροχη για να δουλευα λιγο καλυτερα το background και το καδρο μου. Εβγαλα μερικες φωτογραφιες οταν ψιχαλιζε αλλα λεω ας μην το ρισκαρω με την 450d.

Επεξ/σία από snik
Δημοσ.

Snik εμένα μου άρεσε πάρα πολύ, όπως είναι, αλλά αν ξαναπάς και βγάλεις βάλε κι άλλες να δούμε ^_^

Μια ερώτηση, έχει πάρει κανείς expired (ληγμένο) φιλμ από κάποιο φωτογραφείο στη Θεσσαλονίκη? Αν ναι, πόσο το πουλάνε περίπου? Είναι πιο ακριβό από το μη-ληγμένο?

Δημοσ.

kate μέχρι πρόσφατα το ληγμένο φιλμ το χαρίζανε. Τώρα επειδή αυξήθηκε η ζήτηση λόγω lomographers δεν ξέρω τι παίζει. Ίσως το πήρανε χαμπάρι και το μοσχοπουλάνε.

Και με την ευκαιρία, snik μαγευτική η φωτογραφία!! Τα extension tubes είναι το λεγόμενο poor mans macro και δουλεύουν τέλεια δεδομένης της σχεδόν μηδενικής τιμής τους.

Δημοσ.

Από την σημερινή βροχή

Camera:Canon EOS 450D

Shutter Speed:1/60 second

Aperture:F/1.8

Lens:Canon 50mm 1,8f

ISO Speed:200

let_it_rain_by_snik38-d4m22l2.jpg

snik απίστευτη :shock:

Δημοσ.

akisk: Ναι και εγώ γι αυτό το θέλω! (Παρήγγηλα μια DIY TLR και σε καμιά βδομάδα θα έρθει) Λοιπόν, θα πάω και θα ρωτήσω και βλέπουμε. ^_^

Δημοσ.

akisk: Ναι και εγώ γι αυτό το θέλω! (Παρήγγηλα μια DIY TLR και σε καμιά βδομάδα θα έρθει) Λοιπόν, θα πάω και θα ρωτήσω και βλέπουμε. ^_^

Αφού λες tlr λογικά θα είναι μεσαίου φορμά. Ποια πήρες;

Ο ουρανός έχει περίεργα χρώματα κατά τις 5..

34dfs7b.jpg

Δημοσ.

Αφού λες tlr λογικά θα είναι μεσαίου φορμά. Ποια πήρες;

Ο ουρανός έχει περίεργα χρώματα κατά τις 5..

34dfs7b.jpg

35mm φιλμ παίρνει. Recesky DIY TLR λέγεται. ^_^

Δημοσ.

@kate23 @akisk @karmen1983 (Δεν νομιζω να ξεχασα καποιον αλλο) Σας ευχαριστω πολυ :-D

Σημερα το προγραμμα ειχε Παρνηθα οποτε ας βαλω μερικες και απο εκει!

6697364991_8f793bfe25_m.jpg 6697361049_b421296e85_m.jpg 6697364103_96486dcac3_m.jpg 6697362849_719f9250f7_m.jpg

Δημοσ.

@kate23 @akisk @karmen1983 (Δεν νομιζω να ξεχασα καποιον αλλο) Σας ευχαριστω πολυ :-D

Σημερα το προγραμμα ειχε Παρνηθα οποτε ας βαλω μερικες και απο εκει!

6697364991_8f793bfe25_m.jpg 6697361049_b421296e85_m.jpg 6697364103_96486dcac3_m.jpg 6697362849_719f9250f7_m.jpg

info για την τελευταια παιζει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...